Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Maahanmuuttajataksikuski raiskasi naisen

Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Raiskaus tapahtui Lempäälässä elokuussa 2022.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi 57-vuotiaan Ali Avcin 2,5 vuoden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta. Mies odotti tuomiota vapaana, mutta oikeus määräsi hänet heti vangittavaksi. Lisäksi Avci joutuu maksamaan naiselle yli 15 000 euroa kivusta, särystä, kärsimyksestä, traumaperäisestä stressihäiriöstä, ansionmenetyksistä ja muista kuluista.

Nainen ei tuntenut Avcia entuudestaan. Nainen hyppäsi seurueensa muiden jäsenien kanssa taksin kyytiin. Nainen jäi lopulta miehen kanssa taksiin kahdestaan muiden päästyä kotiin.

Nainen ja Avci pysähtyivät Lempäälässä noin tunniksi erään kaupan edustalle. He keskustelivat perheestä ja ”tavallisista asioista”.

Keskustelutuokion jälkeen mies ajoi bussipysäkille. Nainen ehti lähettää kotona nukkumassa olleelle puolisolleen viestin ”auta”. Sitten Avci otti naisesta kiinni ja nuoli tätä suulta sekä kosketteli housujen päältä ja alta.

Tämän jälkeen Avci lähti kovaa liikkeelle, ajoi tovin ja pysäytti syrjäisemmälle paikalle. Avci pakotti naisen väkivalloin auton takapenkillä suojaamattomaan sukupuoliyhteyteen. Nainen itki ja pyysi miestä lopettamaan.

Raiskauksen jälkeen Avci kuljetti naisen kotiin. Kotona odottanut naisen puoliso soitti hätäkeskukseen, ja nainen vietiin seksuaalirikostutkimukseen.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Partisaani

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Kuinka monta ählämin raiskausta on taxiuudistuksen jälkeen kyydin ohessa tapahtunut? Ylen kompuroivat toimittelijat voisivat ihan laskea, ynnälaskulla selviäisi, luvut eetteriin vaalien alla.

John Quiman

Se on sitä uutta, kulttuuria rikastavaa suvakkien mielestä.

John Quiman

Karkotus olisi paikallaan, mutta eihän noiden kullannuppujen suuri arvoo millään vähene, vaan suvakit puolustavat millaisten tahansa ihmisoikueksia, vaan eivät suomalaisten oikeutta omaan maahan ja turvallisuuteen, joka oli vielä olemassa jokunen vuosikymmen sitten. Näistä puolustelevista suvakeista ovat nähneet suomalaisen Suomen vain keski-ikäiset ja sitä iäkkäämmät.

Ilkka Manttari

Vähän sama juttu kuin siinä sammakon uimaveden lämmittämisessä vähän kerrallaan, siihen tottuu. Jos vuoden -80 ihmiset suomessa voitaisiin siirtää tähän vuoteen niin eiköhän melkoinen mekkala syntyisi.

John Quiman

Mistä ei tiedä, sitä ei osaa kaivatakaan.