Eurooppa Politiikka

Maahanmuuttoasiantuntija: Merkelin turvapaikkapolitiikka on katastrofi

Kuva Pixabay.

Maahanmuuttotutkija Ralph Ghadban on julistanut Saksan maahanmuuttopolitiikan täysin epäonnistuneeksi. ”Monikulturismi ei ole vielä koskaan toiminut missään”, totesi syntyperältään libanonilainen tutkija Junge Freiheitille.


Tässä ideologiassa piilee ajatusvirhe, jota useat saksalaiset eivät ymmärrä. ”Monikulturismi säilyttää eroavaisuudet, se estää integraation.”

Syyllisiä tähän ovat poliitikot, media ja yhteiskunta: ”Kohtaamme epäsymmetristä kehitystä: Saksalaiset avautuvat yhä enemmän, mutta muslimit vain käpertyvät lisää itseensä”, varoitti Ghadban. Meidän perusoikeutemme torjuvaa kulttuuria vastaan on taisteltava.

Valtio on voimaton suurperheiden edessä

Rikolliset suurperheet ovat monikulttuuripolitiikan seurausta. Ne ovat aktiivisia etenkin Berliinissä, Frankfurtissa ja Essenissä. Saksan kaltainen liberaali yhteiskunta ei kykene vastustamaan tällaisia perheliittoja. ”Kun joku suurperhe kriminalisoituu, niin saksalainen yhteiskunta ja Saksan valtio ovat lähes avuttomia”, varoitti klaani-asiantuntija.

Nimenomaan islamilaiset klaanit erottautuvat julmuutensa takia. ”Tämä on sidoksissa kulttuuriin”, toteaa maahanmuuttotutkija, joka toimi aiemmin sosiaalityöntekijänä diakonissalaitoksessa. Yksi vilkaisu arabimaailman suuntaa riittää: ”Siellä valtio on brutaali – mutta jos sitä ei olisi, niin yhteiskunta olisi vielä brutaalimpi.” Ratkaisuksi Ghadban esittää kontrolloitua maahanmuuttoa.

Tarvitsemme maahanmuuttolainsäädäntöä, jonka mukaan maahan otetaan vain sellaisia henkilöitä, joita tarvitaan ja jotka pystytään integroimaan. Ja tätä varten tarvitaan selkeitä sääntöjä, joita maahanmuuttajien on noudatettava!

Itä-eurooppalaiset suojelevat Saksaa

Turvapaikkakriisiä islamtutkija kuvaa ”katastrofiksi”. Se on ”seurausta Merkelin täysin harkitsemattomasta päätöksestä”. Kansleri laski miljoona ihmistä maahan ilman mitään suunnitelmaa. Ghadban kuvaa tätä sanalla: ”mielipuolista”. Lisäksi Merkel ”on rikkonut kaikkia mahdollisia lakeja ja vaarantanut Saksan suvereniteetin”.

Saksan hallituksen sijaan Itä-Euroopan maat suojelevat tällä hetkellä Saksaa. ”Liittohallitus vain kerää moraalipisteitä ja antaa muiden tehdä likaisen työn. Pidän tätä toimintatapaa täysin moraalittomana”, sanoi Ghadban.

Asiasta uutisoi Junge Freiheit

Toimitus
20.4.2016

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset