Kotimaa Maahanmuutto

Maahanmuuttovirasto keskeytti kielteisten turvapaikkapäätösten tekemisen afgaaneille

Serbia
Kuva Shutterstock.

Kun Nato-joukot vetäytyvät Afganistanista, Maahanmuuttovirasto pidättäytyy tekemästä kielteisiä päätöksiä afganistanilaisten turvapaikkahakemuksiin, jos henkilö pitäisi karkottaa kotimaahansa.

Maahanmuuttovirasto kertoo twiitissään arvioivansa Afganistanin turvallisuustilannetta.

Virasto kertoo keskeyttäneensä perjantaina 9.7. kielteisten päätösten tekemisen arvioinnin ajaksi, jos päätökseen liittyy maasta poistaminen Afganistaniin.

– Käytämme päätöksenteossa aina ajankohtaista maatietoa, Maahanmuuttovirasto kertoo.

Keskeytys koskee Maahanmuuttoviraston päätöksentekoa.

Palautuksista vastaa poliisi, joka tuskin kykenisi jatkamaan palautuksia edes niin halutessaan, sillä Afganistanin hallitus ilmoitti vastikään lopettavansa Suomesta ja muista Euroopan maista karkotettavien kansalaistensa vastaanottamisen seuraavien kolmen kuukauden ajaksi.

– Taliban-terroristiryhmän lisääntyvä väkivalta ja kolmannen Covid-19 -aallon leviäminen ovat aiheuttaneet suurta taloudellista ja sosiaalista levottomuutta ja johtaneet moniin haasteisiin ihmisille, Afganistanin hallitus perusteli kansalaistensa vastaanottamisen keskeytystä.

Tilaa
Ilmoita
guest

26 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback
trackback

dissertation writing service in uk https://dissertationwriting-service.com/

trackback

free slots real cash https://www-slotmachines.com/

trackback
trackback

wizard of oz slots https://slot-machine-sale.com/

trackback
trackback
trackback

casino slots free games https://2-free-slots.com/

trackback

2midwife

Sari Saarela

Ruotsin viranomaiset ovat myöntäneet jo aikaa sitten, että yli 90% Ruotsiin tulevista afgaaneista ei tule Afganistanista vaan Iranista, jossa niitä ei Expressenin toimittajien mukaan vainoa kuin köyhyys ja työttömyys – kävivät paikan päällä Teheranissa 2016. Ei ole mitään syytä olettaa, että asia olisi Suomessa toisin. Käytännössä Suomi siis rupeaa jakelemaan lorvipaikkoja elintasopakolaisille. Ratkiriemukasta.

Ilkka Forsten

Kumpi Suomea johtaa, meikäläiset vai Afgaanit ? Jos poliitikot ei uskalla vastustaa edes yhdellä sanalla islamin levittämiseen tähtäävää toimintaa lammasfarmarien taholta, ollaan erittäin huonolla pohjalla. Miettikääpäs sitä että britit laittaa sanktiota niille ählystaneille, jotka ei ota omiaan takaisin, ja käsittääkseni engelsmanneja sitoo samat kansainväliset sopimukset kuin meitäkin..

Onko Ylva Johansson ja Maria Ohisalo koskaan sanonut että nyt loppui tämä turismin muoto, ja vast edes keskitytään oman kansan ja omien maiden hyvinvoinnin säilyttämiseen. Eikö ne tollot ymmärrrä että nämä tavat joilla meille sanellaan ehdot ählyjen toimesta, on samalla aina ennakkotapauksia joita muut ählymaat apinoi välittömästi. Kohta joku Pakistanin kukkuluuruu konklaavi ilmoittaa että mekään emme enää ota yhtään eurooppaan päässyttä hamppariamme takaisin.

Miten sekopää pitää olla ettei käsitä tämän vertaa kuinka vedätys tapahtuu ? Tuolla menolla koko mailman sosiaalipummit ja terroristit imuroidaan EU:n sisään ja sitten siunaillaan kuinka kantaväestön rakenteellinen rasismi voikaan nousta potensiin kolme. Raiskaahan sitä suomalaisetkin ja lällänlää lällänlää, ja olihan väinämöinenkin pedari kun hamuili ainoa soutupaatista, tästä on todisteena maalaus joten kiistattomat faktat on löyty pöytään. Obergruppenführer der Perus-Suomalaiset Jussi Halla-aho, kirjoitti liki kaksikymmentä vuotta sitten miten kaikki tapahtuu, ja nyt sitten ollaan kourat leveillään siunailemassa kirjoituksen ” rasistisuutta.” Se jos mikä oli todellinen ennuste ilman suvakkien tarjoamaa hyveliputusta ja pohjatonta suvaitsevaisuutta.

Olisiko kannattanut ottaa silloin lusikka kauniiseen käteen ja äänestää muuta kuin olemattomien vappusatasten tarjoajia tai puunhalaajia. Mutta, vielä on mahdollisuus muuttaa kurssia vaikka paatin köli jo raapii pohjaa ja ollaan ajamassa mopo rotkoon. Seuraavat vaalit olkoon se hetki kun suomi palaa jakomielisyyden tilasta sivistyksen pariin ja ymmärtää että me olemme arvokas vähemmistö maailmassa, ei ne 1.7 miljardia ali babaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Tassos

Mutta kun ne on niin ihania ihmisiä.

Ilkka Mänttäri

Ei noin. Asia on vakava. Sarkasmilla on toki paikkansa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
John Quiman

Sitten vaan afgaanileirejä tai muita suljettuja laitoksia. Vapaana pitäminen on liian riskialtista, sehän on nähty.

Tuskin haluavat toteuttaa suljettuja laitoksia, vaan jatkavat edelleen vaarojen piilottelua ja käyvät jokaista varoittavaa sanaa vastaan leimakirveineen.

Oli ennen toisin. Lapsia opetettiin varomaan asioita, joista olisi vaaraa ja aikuisillekin tiedotettiin vaaroista ja riskeistä, jotta suojeltaisiin kansaa haitoilta. Nykyään merkittävistä vaaroista ollaan hiljaa ja niistä kielletään puhumasta, eikä tehdä elettäkään suomalaisten turvallisuuden eteen.

Ilkka Forsten

Me kolme emme pidä tästä, ketkä kolme ? Minä Smith & Wesson.

Kaino-Vieno Huttunen

Kaikli jenkkimiehityksen aikana Suomeen paenneet talibanit kannattaisi kyllä palauttaa nyt, kun maa alkaa olla 85% talibanin hallussa.

pöh

Kaikki ne afgaanit tulee tänne sitä paitsi Iranista.

eetee

Taliban-terroristiryhmän lisääntyvä väkivalta Suomessa ei päättäjiä huoleta.

Jarno Tuominen

pitäisi muistaa että suurin osa afgaani tulijoista,on iranista,yli 90 prosenttia, jossa ovat asuneet koko ikänsä.jos ei suomella ole iranin kanssa,palautus sopimusta,olisi korkea aika sellainen saada.mutta ei nyky hallituksella löydy tahtotilaa siihen.kun onhan ne demarien,vasemmiston,rkp.n ja ennen kaikkea,vihreiden lempi lapsosia,ja tulevia ääniä.unohtamatta moniosaamista,aloilla kuten vuohipaimen.

Jussi Hämäläinen

Rikollisten Paapomisvirasto on sisäministeriön alainen ja sisäministerinä on hurmoskulttilainen Ohisalo.

Lisää raiskaajia, lisää osaamattomia, kiittämättömiä, ikuisia elättejä.

Erno

Afgaaneja ei kannata ottaa yhteenkään normaaliin maahan.

Kuinkas ollakkaan

Mahtavaa! Tässä voittaa kaikki – paitsi suomalaiset veronmaksajat.

Kata

Jos ei Afganistan ota vastaan omiaan niin ei muuta kuin kaikki avustus pois ja heti!Tämä on kiristystä ja meän maria varmaan heti määräsi että nyt pojat omaan vokkikotiin(tai yksiöönsä) ja ilta-ateria eteen!
Palvelijat,polvistukaa!

Pinlaareni

Ja ateriaksi muuta kuin pahaa puuroa(tm). Vähintään nappisilmän aamupalan, ja kylmien aterioiden tasoista. Maailma on sekaisin, ja Suomi mukana.

Ilkka Mänttäri

Poliitikot eivät vieläkään ymmärrä että eivät nämä mitään vieraita ole ja ei niihin pitäisi soveltaa mitään vieraskoreutta. Nämä ovat maahantunkeutujia ja niihin pitäisi soveltaa aivan muuta kuin siviilioikeutta.

Irmeli

Nämä reippaat Afgaani miehet ovat kunnostautuneet vähän joka maassa tekemään ahkerasti rikoksia, on hallussa ryöstöt ja raiskaukset ym ”keppostelut”…Että semmosta poppoota, no saahan poliisit töitä. Jos nyt näiden kultakimpaleiden rikokset enää näissä viherkomukka johtoisissa maissa ovat edes rangaistavia tekoja.