Kotimaa Muu maailma Talous

Maailman talousfoorumi edistää suomalaisen heinäsirkkaleivän myyntiä

Kuvat: Pixabay / (CC0).

Maailman talousfoorumi (WEF) mainostaa videolla suomalaista leipää, joka sisältää 70 murskattua heinäsirkkaa leipää kohti. Tavoitteena on vähentää maailmanlaajuista karjankasvatusta, joka ”kuluttaa paljon maapinta-alaa”. Kaikki tämä tehdään dystooppisen ilmastoagendan nimissä.

Maailman talousfoorumi on jo vuosia kehottanut ihmisiä luopumaan lihasta ja muista eläinkunnan tuotteista ”ilmastonsuojelun” nimissä ja siirtymään sen sijaan hyönteisiin proteiininlähteenä. Hyönteiset tarvitsisivat vähemmän rehua kuin eläimet perinteisessä lihantuotannossa. Ei siis yllätys, että Maailman talousfoorumi mainostaa videolla suomalaista ”sirkkaleipää”.

Luopumalla puoliksi eläinkunnan tuotteista (mm. liha, maito, kananmunat ) voitaisiin ”vapauttaa” 70 kertaa Britannian kokoinen alue, ja siksi ihmisten pitäisi muuttaa ruokavaliotaan. Tämä lausunto tulee globalistiselta eliitiltä, joka itse söi ilmastohuippukokouksen ruokalistalla tarjolla ollutta ylellistä Angusin naudanlihaa samalla kun se saarnasi ihmiskunnalle vegaanisesta tulevaisuudesta.

Vedestä saarnaaminen ja viinin juominen on kuitenkin aina ollut ideologisesti vaikuttaneen eliitin motto. Sillä vaikka tavallisilla ihmisillä ei ole tulevaisuudessa enää varaa lihaan ilmastoverojen ansiosta, rikkaat globalistit herkuttelevat kuin kuninkaat. Kymmeniä miljoonia tai jopa miljardeja tienaavat maksavat helposti sata euroa yhdestä pihvistä. Sama pätee ”15 minuutin kaupunkeihin” tai ”älykaupunkeihin” ja gettoihin tavallisille ihmisille, joilla ei ole varaa hankkia CO2-sertifikaatteja kaukomatkoihin. Mutta kuka edes haluaisi lähteä tylsälle rantalomalle? Hyönteisjäätelöä voi syödä kotonakin.

Lähde: Report24

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Tippuri, kuppa ja sankkeri saadaan afrikasta ja EU:n alueelta ötökät, voi tätä onnen päivää. Mihin tarkoitukseen se 70 kertainen britannian kokoinen alue tarvitaan. Villi arvaus, maahanmuuttajien ” kotouttamiseen ” tai ehkäpä valkoisten reservaatiksi.

Vappu Simanen

      Suomalaiseen leipään käytetyt sirkat ostetaan Keski-Euroopasta. Muutenkin on epä-ekologista kasvattaa sirkkoja täällä lumen ja jään maassa.
      Paremmin täällä menestyvät kirput, täit ja satiaiset, joista saa vähintään yhtä eksoottista lisämaustetta ruokaan kuin ruokaan.

S. “seant” A

Naudanlihan tuotanto ei välttämättä ole niin paha CO2 päästöjen kannalta, jos huomioidaan kaikki tuotantoon vaikuttavat tekijät, nyt siitä on jätetty laskelmista vähentävä tekijä pois. Eli nurmi- ja heinäpellot, sillä ne on monivuotisia ja ne sitovat hiiltä n.30% enemmän pitkäaikaisesti yksivuotisiin viljapeltoihin nähden.

John Quiman

Toisekseen, ei hiilidioksidipäästöt ole paha asia lainkaan. Kasvit tykäävät, sillä elämme aikaa, jolloin hiilidioksidin määrä ilmakehässä on varsin matala.

Ilkka

Muutama miljoona vuotta sitten ilmakehän hiilidioksidimäärä oli moninkertainen, ja silloin sahara, sekä molemmat napa-alueet on olleet sademetsää. Että se siitä hirveästä hiilidioksidista. Satuitteko panemaan merkille tämän vuoden kevään ja kesän aikana kuinka paljon koivun siementä levisi joka paikkaan. Ne ei jää kasvamatta jos niiden annetaan kasvaa. Luuleko joku että hiilidioksidin määrä vaikeuttaa niiden kasvua, ja ettei suomessa riitä puutavaraa vastaisuudessakin. Mitä luulette,kuinka kaikki se valtava siitepölymäärä mahtoi tuottaa uutta alkua myöskin muille kasveille. Ja nyt vihreät jaksavat jankuttaa kuorossa jostain lajikadosta mitä hiilidioksidi on vaarantamassa.

On käsittämätöntä kun yksi puolue saa loputtomasti valehdella ja selitellä poliittisen propagandan nimissä maailmanlopun olevan jo ovella, vaikka kuka tahansa näkee miten hirvittävän paljon puut ja pensaat on kasvaneet pituutta yhdessä kesässä. Parodian huippua on kun he väittivät että maapallon merissä oleva muoviroska tuhoaa jopa 120 000 merielävää vuosittain. Olisi ollut mukava kuulla kuinka paljon niitä samassa ajassa on syntynyt lisää, mutta siitä ei puhuta mitään koska pelkän hävikin ilmoittaminen luo illuusion että mikään ei korvaa menetyksiä. Maailman merien mittakaavassa 120 000 on sama kuin miljoonan hyttysen parvesta kaksi menettäisi henkensä. Sitä loppuosaa ei uhkaa mikään kato, mutta kun järjen kato koittelee nykyistä ihmiskuntaa, sitä pidetään rikkautena.

Miljoonat uudet suut ruokittavana jossain afrikassa, ei kuulemma vaikuta ilmastoon, mutta on kestävää ja ” vastuullista ” tuoda ne suomeen, koska suuri 5.4 miljoonainen kansamme elää yli oikeuksiensa ja käyttää kaikki maailman luonnonvarat kolmeen kertaan. Sitä ei selitä kukaan millä ne muut kansat kuitenkin selviävät joka vuosi eteenpäin, kun heillä ei vihreiden laskuopilla pitäisi ola mitään edes tulevina vuosina jos me kerran törsäämme kaiken kolmasti. Me olemme kuulemma syntyneet etuoikeutettuina, no siinä mielessä kyllä, että meidän etuoikeutemme on elättää kehittysmaiden työtä vieroksuvat lapsentekokoneet ja nauttia syntyneestä hyvinvoinnista..HALOO !

John Quiman

Juuri nyt hiilidioksidipitoisuus on noin 400 ppm, siis 400 miljoonasosaa tai 0,04 prosenttia. Kasvihuoneissa nostetaan hiilidioksidipitoisuus 1000 ppm:iin, siis 0,1 prosentiin, jotta kasvit voisivat paremmin ja kasvaisivat paremmin.

Jääkarhujakin on käytetty esimerkkinä ilmastonlämpenemisen vaikutuksesta eläinten selviytymiseen. Esittelevät jääkarhuja ikään kuin sukupuuttoon kuolevan lajina, mutta toasiasiassa jääkarhujen määrä sen kuin lisääntyy. On syytä epäillä, että mikään vihervassujen ilmastopuhe ei perustu totuuteen. Jäiväthän eturivin ”ilmastotieteilijät” kiinni lämpökäyrien väärentämisestä, jotta saataisiin vaikutelma järkyttävästä lämpenemisestä. Väärennetyillä käyrillä ratsasti Algorekin ilmastodokumentissaan ja vieläpä palkittiin siitä. Ja niihin pitäisi vielä luottaa.

Ihmisten lisääntyminen on vihervassujen mukaan haitallista vain silloin, kun valkoinen ihminen lisääntyy.

Valkoinen ihminen kuluttaa luonnon resursseja säädyttömästi ja hiilijalanjälkikin on suunnaton. Kun pohjoiseen rahdataan tummempia ihmisiä, ei heidän hiilijalanjälkensä ole mainittava, eikä maapallon resurssit kärsi siitä mitenkään.

Ilkka

Kannattaa katsoa millä aavikon prinssit ja somalit ajelevat, paljonko he ostavat täysin turhaa krääsää ja kuka sen kaiken maksaa. Me, me maksamme joka ainoa asian mitä aavikon lutuiset nappisilmät tai saharan eteläpuolen savunahat keksivät kuluttaa, ja se populaatio kasvaa koko ajan. Tästä huolimatta vain MEIDÄN kulutuksemme pilaa tulevaisuuden. Eikö Abdullahin ajama uudenkarhea BMW kuluta mitään, eikö halal-lammas olekaan eläin joka myöskin tuottaa metaania, ja eikö 16 lapsinen perhe käytä pelkästään vettä enemmän kuin keskiverto suomalaisperhe jossa on todennäköisesti kaksi aikuista ja yksi lapsi, tai ei sitäkään. Miten somalin tai syyrialaisen hiilijalanjälki on olematon vaikka hän käyttää moninkertaisesti sitä mistä meitä loputtomasti syyllistetään. Miten sellainen roskien lajittelu jossa biojäteastiasta löytyy banaaninkuoret ja taulu TV voi olla niin paljon parempaa kuin valkoisten tapa oikeasti lajitella jätteet. Valkoiset heittävät tupakantumppinsa sille varattuun astiaan, somalit nakkaa ne kadulle, ja yhä kaikki on hienompaa ja parempaa. Kun suomalainen ei saa töitä, hän on kuulemma sosiaalipummi, mutta kun välimeren ylittää kumiveneellä ilman minkäänlaista tarkoitusta tehdä päivääkään töitä, on kyseessä työvoimapulan paikkaaja. Suomalainen joutuu käymään vuosia kouluja saadakseen luvan käyttää insinöörin titteliä, mutta Irakista ostettu ja takuulla väärennetty todistus riittää olemaan välitön näyttö taidoista. Montako siltaa suomeen on rakennettu niillä insinööritaidoilla, joilla syntyy kaarnavene puhdetöinä suvakkien läpsyttäessä käsiään vieressä ihastellen miten Ali pystyi suoriutumaan tehtävästä jo iltaan ehdittäessä. Siis JO iltaan ehdittäessä, juntilta suomalaiselta siihen kuluisi epäilemättä viikko, ja tuskin riittäisikään.. Ja lopuksi, arvatkaa tekstini perusteella vit*****ko joka päivä kuunnella sitä punavihreää tuubaa. Hyvin arvattu KYLLÄ.

John Quiman

Siellä on näköjään tunnelma katossa. Kiitos ”rikastavan” ”maahanmuuton”.

Ilkka Manttari

On kummallinen tilanne että monet kehitysmaat ovat saaneet öljyn takia niin paljon tuloja että eivät edes itse tiedä mitä niillä tekisivät, puhumattakaan että osaisivat käyttää niitä viisaasti. On tietysti joku poikkeus kuten Norja, mutta eihän se paini ollenkaan siinä sarjassa. On säilyttänyt suhteellisuudentajunsa. Tiedätte kyllä mitä näille arabimaiden tyyppisille maille tapahtuu kun energiatalous alkaa rajusti muuttumaan, siis pitkällä tähtäimellä. Eiköhän ne ole taas käsi ojossa rahan ja tekniikan perässä. Köyhiä kun ovat.

Ilkka Manttari

Aina ollaan oireen kimpussa, ei taudin. Yrittäisivät samalla vakavuudella suhtautua liikakansoitukseen, mutta ei. Halpoja orjia tarvitaan aina.

John Quiman

Liikakansoitusta käytetään argumenttina mm. Suomessa lasten teon vähentämiseksi.

Samaan aikaan voivotellaan väkiluvun vähentymistä ja korvataan väkilukua Euroopan ulkopuolelta tuoduilla ”siirtolaisilla”, jotka käytännössä enimmäkseen elävät tuilla, eivätkä auta yhtään mitään. Tekevät kyllä lapsia, jotka vuorostaan enimmäkseen siirtyvät koulun jälkeen tukien nauttijoiksi. Rikollisuus on myös kasvanut ennätyslukemiin tämän politiikan ansiosta. Tässä yhtälössä ei ole järkeä, vaan pelkästään politiikkaa, vihervasemmistolaista politiikkaa.

Siellä missä sitä liikakansoitusta syntyy ja elää paljolti länsimaiden avustusten varassa, ei puhuta liikakansoituksesta mainittavasti, eikä koskaan vihervassujen puheissa viitata liikakansoitukseen niillä alueilla, missä sitä syntyy.

Heidän tarkoituksensa on siis vähentää suomalaisia ja muita valkoisia sekä kasvattaa eksoottisten lemmikiensä määrää niin Suomessa kuin maailmallakin.

On syytä kysyä, miten käy suomalaisen yhteiskunnan, jos suomalaisten määrä vähenee ja ”siirtolaisten” määrä kasvaa? Ja mitä siitä seuraa, kun eräänä päivänä suomalaisten tekemä työ ei enää pysty maksamaan tukia kaikille tulijoille?

Ilkka Manttari

Suomi kyllä tulee toimeen pienemmälläkin väestöpohjalla mutta tuota tulijoiden määrää tulisi rajusti leikata. Kuten olen joskus maininnut on paljon pienempiä ja vauraampiakin yhteiskuntia, mutta ei tällä maailman sosiaalitoimisto asenteella.

John Quiman

Logiikka onkin päälaellaan, kun kerätään tuilla eläviä ja väitetään, että ne parantavat huoltosuhdetta. Huoltosuhdettahan parantaisi se, että saapuneet palautettaisiin kotimaihinsa ensi tilassa, eikä niitä enää laskettaisi maahan lainkaan.