Muu maailma

Mainen demokraatit nauravat valkoisten miesten lisääntyville itsemurhille

Entinen Mainen demokraattien senaattoriehdokas Richard Fochtmann kuvattiin vitsailevan valkoisten miesten kasvaneista itsemurhaluvuista tuoreessa Mainen demokraattien järjestämässä Values and Vision -tapahtumassa.

Herra Fochtmann sanoi kohutulla videolla seuraavasti:
”Tarvimme lisää nuoria Maineen – katsokaa ympärillenne. Tämähän näyttää melkein eläketurvaluennolta. Ok, se on yksi asia. Meidän täytyy rohkaista niin paljon nuoria kuin mahdollista. Tarvimme myös lisää naisia. Näin tänään jutun, jossa kerrottiin, että monet miehet, valkoiset miehet, tekevät itsemurhia. Melkein ajattelin että joo, hienoa. Sitten ajattelin asiaa hieman lisää ja mietin, ettei minun ehkä kannattaisi sanoa noin julkisesti.”

Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen mukaan itsemurhien määrä kasvoi yhteensä 24 prosenttia kaikkien väestöryhmien keskuudessa vuosien 1999 – 2014 välillä. Itsemurhat lisääntyivät toiseksi eniten valkoisten miesten keskuudessa.

Fochtmannin mukaan hänen kommenttinsa olivat huumoria.

”Vitsi on vitsi, eikö niin?” hän sanoi. ”Olen valkoinen mies. Olen vanha mies ja se mitä on tapahtumassa sukupolvelleni inhottaa minua, joko heidän moraalittomuutensa tai mitä ikinä se onkaan. Mitään suurta [Trumpin] hallinnon vastaista mielenosoitusta ei ole tapahtumassa.”

“Se on kauhistus minulle. Kuulen kuinka monet puhuvat kristinuskosta, isänmaallisuudesta ja muusta sen sellaisesta. Me vain luemme eri historiankirjoja, eri Raamattua, kaikkea.”

“En tiedä mitä sanoa. Ajattelin että vitsin ideana oli se, että ei kestä kauaa, kunnes emme ole enää valkoenemmistöinen maa. Mielestäni se on hyvä asia” Fochtmann sanoo The Daily Callerille.

The Daily Caller

Jakoa

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Uusimmat uutiset