Eurooppa Rikos

Malmössä ammuskeltiin tänään – yksi kuoli ja toinen loukkaantui

Kuva Wikimedia Commons / public domain
Malmössä ammuskeltiin tänään iltapäivällä. Lopputuloksena yksi henkilö kuoli ja toinen loukkaantui vakavasti. Uhrien kerrotaan olevan 25- ja 30-vuotiaita miehiä.

Malmön lähteiden mukaan paikalta kuului 8-10 laukausta. Ammuskelu tapahtui klo 15:10, jolloin ihmisiä on ollut paljon liikkeellä. Tapahtumapaikalla oli vielä hetki sitten 13 poliisipartiota ja muutama siviilipoliisipartio sekä kolme ambulanssia.

Tämän lisäksi poliisi on laittanut hevospoliisit vartioimaan aluetta mahdollisten uusien ammuskelujen takia. Niin ikään kadulla liikkuu täydessä varustuksessa olevia poliiseja kovat piipussa. Alue muistuttaa toisin sanoen täysin sotatoimialuetta.

Itse tapahtumapaikka on aivan sama paikka kuin viime yönä, jolloin 20-vuotias nuorukaista ammuttiin. Alue on keskellä vilkasta asuin- ja kauppa-aluetta oleva pieni puistoalue, jossa on useita lasten leikkipaikkoja. Ampuminen tapahtui siis lasten leikkikentällä. Muutaman kymmenen metrin päässä on lasten päiväkoti ja nuorisotilat, jotka molemmat olivat tapahtuma-aikaan auki. Lisäksi vieressä on koulu, jossa on jonkinlaista kesätoimintaa.

Alla olevaan karttaan on merkitty tapahtumapaikka.

Tapahtuma-aikaan väkeä oli paljon liikkeellä. Malmössä on nyt vajaan parin viikon aikana ammuttu viisi henkilöä kuoliaaksi.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa