Eurooppa Rikos

Malmössa täysi mellakka – useita kymmeniä autoja poltettu

Malmössa on taas palanut koko yön useita kymmeniä autoja. Poliisi menetti pahimmassa vaiheessa otteensa, mutta sai kerättyä voimansa hälyttämällä vapaalla olevaa miehistöä töihin.
Ensimmäinen hälytys tapahtui klo 22.43 kun Hyancingatanilla oli isossa autotallissa sytytetty kaksi autoa tuleen, joista palo levisi viereisiin autoihin. Minuutin päästä klo 22.44 saatiin uusi hälytys kun Zenithgatannilla paloi ainakin yksi auto.

Sen jälkeen lähtikin sitten täysi ralli päälle isolla vaihteella. Hälytyskeskukseen alkoi virrata puheluita ympäri Holmaa palavista autoista. Yksi auto paloi Hyllievångsvägenillä, kaksi autoa oli tulessa Delsjögatanilla, yksi Arkitektgatanilla ja Eriksfältsgatanilla paloi myös auto. Palolaitos ei enää kyennyt revetä kaikkiin paloihin ja apuun hälytettiin Vellingen palolaitos aivan Malmön etelänaapurista.

Poliisi sai tässä tohinassa pidätettyä yhden 20-vuotiaan miehen, jonka nähtiin lyövän auton ikkuna rikki vasaralla. Hänellä oli mukanaan myös bensiinikanisteri.

Klo 23.00 jälkeen saatiin niin monta hälytystä, että myös poliisi menetti hetkeksi otteensa. Päällystä antoi käskyn hälyttää kaikki vapaalla ja lomalla olevat poliisit töihin.

Ja lisää tulee

Klo 23.12 tuli hälytys Nydalavägeniltä, jossa yksi auto tulessa, klo 23.14 Censorsvägenillä yksi auto tulessa ja klo 23.20 taas Nydalavägenillä toinen auto tulessa. Klo 23.25 lisää hälytyksiä, Hyllievångsvägenillä myös auto tulessa.

Klo 23.36 taas Censorsvägenillä auto ja edelleen klo 00.44 Gånglåtsvägenillä yksi auto.

Lisäksi Delsjögatanilla oli tulessa roskakatos ja muuta irtotavaraa.

Puoleen yöhön mennessä poliisilla ja palolaitoksella ei ollut täyttä varmuutta kuinka monta autoa oli missäkin tulessa, sillä viranomaiset keskittyivät ainoastaan sammuttamaan paloja ja rajaamaan niitä leviämiseltä.

Palot keskittyvät tällä kertaa Rosengårdin aivan naapurilähiöihin Hyllie-Holmaan ja Fosieen, jotka ovat suuria maahanmuuttajalähiöitä.

Kuvakaappaus 2016-08-16 00-23-58

Asiasta kertoi mm. Expressen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa