Eurooppa Maahanmuutto

Marine Le Pen: Alaikäiset yksintulleet turvapaikanhakijat palautettava kotimaihinsa

Marine Le Pen. Kuva Marine 2017.

Väitettyjen alaikäisten aiheuttama rikollisuus johtaa terrorismiin mutta myös kohtuuttomiin taloudellisiin kustannuksiin.

Ranskalaisen RN-puolueen (Rassemblement National) johtaja Marine Le Pen vaati viime viikolla, että kaikki alaikäisinä yksintulleina turvapaikanhakijoina saapuneet henkilöt on palautettava kotimaihinsa. Le Penin mukaan tällaiset turvapaikanhakijat luovat suunnattoman taakan Ranskan taloudelle ja turvallisuudelle.

– Yksintulleiden alaikäisten ei tule jäädä alueellemme. Sen sijaan heidät pitää Unicefin ja kansalaisjärjestöjen avustuksella kotiuttaa lähtömaihinsa jotta heitä voidaan suojella siellä ja jotta heille voidaan löytää koti, Le Pen kirjoitti puolueen tiedotteessa.

Le Pen myös vaati pakollisten ikätestien käyttöönottoa, jotta alaikäisten yksintulleiden turvapaikanhakijoiden ikä voidaan varmistaa.

– Nykyään vain luustoon perustuvat testit tuovat varmistuksen. Niistä täytyy tehdä pakollisia, Le Pen kirjoitti ja ilmoitti laativansa lakialoitteen asiasta.

– Näiden väitettyjen alaikäisten aiheuttama rikollisuus johtaa terrorismiin mutta myös kohtuuttomiin taloudellisiin kustannuksiin, Le Pen kirjoitti.

Vastikään Pariisissa kahta ihmistä viillellyt pakistanilaismies oli kolme vuotta sitten saapunut Ranskaan yksintulleena alaikäisenä turvapaikanhakijana. Sosiaaliviranomaiset olivat kyseenalaistaneet miehen iän jo vuonna 2018, koska mies näytti ikäistään paljon vanhemmalta. Mies osoittautui iskun jälkeen 25-vuotiaaksi.

Lähteet Le Figaro (1, 2), Kansalainen.

  • 1.6K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset