Eurooppa

Marine Le Penin globalistikilpailija: massamaahanmuutto jatkuu ja uudistaa yhteiskuntamme

Emmanuel Macron

Marine Le Penin kilpailija Ranskan presidentinvaaleissa, Emmanuel Macron sanoo, että hänen mielestään väistämätön ja kiihtyvä siirtolaisuus on hyväksi Ranskalle ja tuo ”raikkaita luovuuden ja kekseliäisyyden tuulia” yhteiskuntaan.

Aiemmin Ranskan sosialistiseen puolueeseen kuulunut ja viime vuonna presidentinvaaleja varten sosiaaliliberaalisen En Marche! -liikkeen perustanut Emmanuel Macron näkee, että siirtolaisyhteisöjen ongelmat eivät johdu suinkaan massasiirtolaisuudesta, vaan Ranskan kyvyttömyydestä integroida maahantulijat oikein. Hän tukee myös positiivista syrjintää ja kaupunkiyhteisöjen demografista sekoittamista.

Koska Ranska otti viime vuonna vähemmän siirtolaisia kuin useat muut Euroopan maat, maahanmuuton ei pitäisi hänen mielestään huolestuttaa ranskalaisia.

”Joten miksi asia puhuttaa ranskalaisia? Koska siirtolaisuuteen liittyy hämmennystä ja väärinkäsityksiä. Kyse on tietynlaisesta ahdistuksesta, tai kuten asian voisi ilmaista, kulttuurisesta turvattomuudesta. Näiden tuntemusten juuret kuitenkin liittyvät integraatioon, eivät varsinaiseen maahanmuuttoon,” Macron sanoi antaen ymmärtää, että massamaahanmuutto on normaalia kaikille nykyisille demokratioille.

Macron viittasi myös viime viikolla antamiinsa kommentteihin, joiden mukaan maailma on siirtynyt massasiirtolaisuuden aikaan, eikä Eurooppa pääse sitä pakoon. Hän antaa ymmärtää, että Eurooppaan kohdistuva massasiirtolaisuus kolmansista maista on vain kiihtymään päin tulevina vuosina johtuen geopoliittisesta epävarmuudesta sekä ilmastonmuutoksesta.

En Marche! -liikkeen presidenttiehdokas näkee massasiirtolaisuuden positiivisena asiana ja uskoo sen tuovan Ranskalle taloudellisia, kulttuurisia ja sosiaalisia mahdollisuuksia.

Macronin mukaan kaikkiin kasvuteorioihin liittyy maahanmuutto positiivisena tekijänä, jos integraatio ja koulutus hoidetaan kunnolla, jolloin ”miehet ja naiset uudistavat yhteiskunnan antaen sille uusia impulsseja ja raikkaita luovuuden ja kekseliäisyyden tuulia.”

Hän kuitenkin myöntää, että integraatio pysyy Ranskassa ongelmana. Maa on tähän mennessä keskittänyt käytännössä kaikki ongelmat – taloudelliset, kulttuuriset ja sosiaaliset – samoihin lähiöihin.

Macron listaa ratkaisuna ongelmallisiin siirtolaisten kansoittamiin lähiöihin ”sosiaalisen sekoittamisen”, josta hän mainitsee esimerkkinä ongelmaoppilaiden jakamisen laajemmalle alueelle eri kouluihin.

Hän näkee integraation niin merkittäväksi, että sanoo jopa tukevansa positiivista syrjintää siirtolaisten työllistämiseksi.

Kansallisvaltioiden ja niiden rajojen palauttamisen Macron näkee ongelmana ja hyökkääkin voimakkaasti presidenttiehdokkaita vastaan, jotka haluavat tiukentaa maahanmuuttoon liittyvää lainsäädäntöä ja karkottaa maassa laittomasti oleskelevat kotimaihinsa.

Mathieu Bock-Côté, sosiologi ja kirjailija, sanoi viime viikolla Macronin edustavan kaikkea sitä, mistä ranskalaiset haluavat päästä irti: ”Yletön globalismi ja kulttuurinen vasemmistolaisuus ovat ristiriidassa kaiken sen kanssa, mikä kumpuaa kansan syvistä riveistä,” hän kirjoitti Le Figarossa.

Breitbart

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa