Eurooppa Rikos

Marokkolainen särki viskipullon katuun ja huusi ”Allahu akbar” – viranomaiset pelastivat miehen lynkkaukselta

Polizia
Kuvituskuva. Kuva Pixabay.

Juopunut marokkolaismies oli joutua lynkatuksi häiriköityään Genovan keskustaan iltaa viettämään saapuneita nuoria.

Jo aiemminkin häiriötä aiheuttanut marokkolaismies häiriköi nuoria, jotka olivat kerääntyneet perjantai-iltana Genovan keskustaan.

Marokkolainen heitteli Piazza San Donatolla viskipulloa ilmaan, mutta paiskasi sitten pullon väkijoukkoon, kertoo Liguria Notizie. Pullo osui katuun. Särkyvän lasi ääni houkutteli paikalle poliisipartion, joka tuli paikalle juuri kun suuttunut väkijoukko oli ottamassa miehen käsittelyyn.

38-vuotias marokkolainen jatkoi temppuiluaan poliisin kanssa ja kieltäytyi näyttämästä papereitaan uskotellen, ettei osaa italiaa. Poliisit eivät uskoneet miehen kertomuksia, jolloin mies hyökkäsi verbaalisesti viranomaisia vastaan italiaksi.

– Natsit tappoivat liian vähän italialaisia – mies huusi, jolloin käsiraudat napsahtivat ja mies pidätettiin.

Tämän jälkeen mies huusi useita kertoja ”Allahu akbar”. Miehen nauttiman alkoholimäärän huomioiden kovin uskottavasta islamistista ei ole kyse, vaikka hän näyttikin poliiseille kurkunleikkausmerkkejä.

Marokkolaismies järjesti tämän jälkeen vielä yhden näytöksen ja teeskenteli hengitysvaikeuksia, jolloin paikalle soitettiin ambulanssi. Kun miehen kunto oli tarkastettu, hänet vietiin poliisilaitokselle.

Pohjoisafrikkalainen on maassa ilman oleskelulupaa ja hänet on nyt pidätetty uhkailusta, viranomaisten vastustamisesta sekä vaaran aiheuttamisesta. Viranomaiset ovat antaneet määräyksen miehen poistamisesta Genovasta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit