Eurooppa Rikos

Marokkolaiset puukottivat paikallista asukasta Bosniassa – siirtolaistilanne karkaa hallinnasta

Kuva Dickelbers / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Bihaćin poliisi on pidättänyt kolme laitonta siirtolaista sen jälkeen kun paikallista asukasta puukotettiin.

Väkivallan teon uhri loukkaantui iskussa vakavasti.

– Kolme Marokon kansalaista, kaksi miestä ja nainen, vietiin Bihaćin poliisiasemalle. Heitä kuulustellaan parhaillaan, Una-Sanan maakunnan sisäministeriön tiedottaja kertoi.

Bosnialaismies joutui puukotuksen uhriksi viime sunnuntaina. Lääkärit taistelevat 34-vuotiaan hengen pelastamiseksi.

Tapahtumapaikan lähettyvillä sadat laittomat siirtolaiset asustelevat hylätyissä rakennuksissa ilman valvontaa, koska vastaanottokeskuksissa ei ole tilaa.

Una-Sanan läänin sisäministeri Nermin Kljajic sanoi, että tapaus toimii vahvistuksena lukuisille varoituksille, joiden mukaan tilanne voi helposti karata hallinnasta ja että tähän mennessä viranomaisille on ilmoitettu jo tuhansista siirtolaiskriisiin liittyvistä rikoksista.

– Jos joku tekee maakunnassa kolmetuhatta rikosta ja väärinkäytöstä, liikkuu vapaasti ilman henkilöllisyystodistusta, kaikki nämä ovat argumentteja, joiden mukaan siirtolaiset ovat turvallisuusuhka Bosnia-Hertsegovinalle. Tilanteessa, jossa emme tiedä keitä ja mistä he ovat, emme voi puolustaa ehdotonta vapautta, ja ulkomaalaisasiain yksikön tulisi rajoittaa heidän liikkumistaan ​​mahdollisimman paljon, Kljajic kertoi.

Lähde Kamenjar.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit