Kotimaa Rikos

Marokkolaismies löysi kadulta avuttoman nuoren naisen ja raiskasi

Tampereen oikeustalo. Kuva Aleksi Kinnunen / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Nuori nainen oli huhtikuussa 2020 viettämässä iltaa ystäviensä luona. Illan aikana kului olutta, mutta ei kuitenkaan liikaa. Naisen oli tarkoitus yöpyä ystävänsä luona muualla, mutta nainen ei koskaan saapunut paikalle.

Kun nainen lähti illanviettopaikasta, hän tunsi olonsa sekavaksi ja menetti muistinsa täysin. Ulkona nainen ilmeisesti törmäsi marokkolaismieheen, jonka asuntoon hän jotenkin päätyi.

Myöhemmin ilmaantuneet hatarat muistikuvat tapahtumista sisälsivät väläyksiä seksuaalisesta väkivallasta, jonka aikana nainen raiskattiin peräaukkoon ja emättimeen hänen kykenemättä estämään seksuaalista hyväksikäyttöä.

Ystävä sai lopulta yhteyden naiseen, joka oli niin shokissa, ettei saanut juurikaan kerrottua tapahtumista. Ystävä kuitenkin käsitti jotain kamalaa tapahtuneen ja soitti poliisille.

Seksuaalisen väkivallan tekoa käsiteltiin aikanaan oikeudessa. Siellä marokkolaismies väitti, että hän oli tavannut huonossa kunnossa ja humalassa olleen nuoren naisen, jota hän oli halunnut auttaa.

Ammattia parhaillaan vaihtava ja hoitoalaa opiskeleva marokkolaismies oli asunnossaan hoitanut naista, rasvannut tämän rikki raapiutuneet polvet sekä tarjonnut syötävää ja kahvia. Kun he olivat yhdessä etsineet naisen kännykkää ulkoa, nainen oli kiitellyt marokkolaismiestä avusta ja poistunut paikalta. Miehen suureksi yllätykseksi poliisi oli tullut noutamaan häntä seuraavana päivänä.

Miehen mukaan naisesta löytynyttä miehen DNA:ta oli tarttunut naiseen asunnon WC:ssä. Kuinka sitä oli joutunut naisen emättimeen ja peräaukkoon – sitä marokkolainen ei kuitenkaan osannut selittää, kuten ei sitäkään, miten miehen siittiöitä olisi voinut WC:ssä joutua naisen alushousuihin.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1978 syntyneen Mustapha Kallal -nimisen marokkolaismiehen raiskauksesta 2 vuodeksi 2 kuukaudeksi vankeuteen.

Marokkolaismiehen oikeudenkäyntikulut 2205 euroa jäävät valtion vahingoksi. Naiselle Kallal joutuu maksamaan yhteensä 8000 euroa tilapäisestä haitasta ja kärsimyksestä.

Uhrin oikeudenkäyntikulut 3034 euroa tuomittu joutuu maksamaan takaisin valtiolle.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Lähde Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomio.

Tilaa
Ilmoita
guest
11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
...

Punaviherterrorin uhri.Kostotoimet vihreitä nekrunpalvojia yms. p..kasakkia kohtaan ovat oikeutta.

trackback

online dissertation help professional https://dissertations-writing.org/

trackback

dissertation help service uk https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

writing a masters dissertation https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback
trackback

in the money slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

caesar slots free download https://pennyslotmachines.org/

trackback
trackback
trackback

2suggesting

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa