Eurooppa Maahanmuutto

Marokon laivasto pysäytti yli 300 Eurooppaan matkalla ollutta laitonta siirtolaista

Laittomia siirtolaisia Välimerellä. Kuvituskuva. Kuva Wikimedia Commons.

Marokon laivasto poimi Välimerestä 344 siirtolaista heidän veneidensä jouduttua vaikeuksiin Välimerellä ja Atlantilla. Espanjaan on virrannut tänä vuonna jo kaksi kertaa enemmän laittomia siirtolaisia kuin vuotta aiemmin.

Marokkolainen MAP-uutistoimisto ilmoitti viime torstaina, että siirtolaiset, joista suurin osa on kotoisin Saharan eteläpuolisesta Afrikasta, pelastettiin useissa operaatioissa edellisen lauantain ja keskiviikon välisenä aikana.

Siirtolaiset vietiin Marokkoon ja heille annettiin ensiapua.

Marokolla on noin 1800 kilometriä rantaviivaa, josta osa rajoittuu Välimereen mutta suurin osa Atlantin valtamereen. Monet maahanmuuttajat, jotka toivovat pääsevänsä Espanjaan, lähtevät Marokosta kumiveneillä tai pienillä puuveneillä. He joko yrittävät päästä Kanariansaarille Marokon lounaisrannikolta tai Euroopan mantereelle Espanjan rannikolle Koillis-Marokosta.

Laittomista siirtolaisista noin puolet matkaa Kanarian saarille.

Espanjan sisäministeriön mukaan tänä vuonna 30. kesäkuuta mennessä Espanjaan oli saapunut meritse yhteensä 12 622 laitonta siirtolaista. Vuotta aiemmin vastaava luku oli 7256.

Lähde Infomigrants.

Tilaa
Ilmoita
guest

29 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

professional dissertation writers https://dissertations-writing.org/

trackback

phd thesis vs dissertation https://help-with-dissertations.com/

trackback

harrington slots buffet https://download-slot-machines.com/

trackback

big fish free slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

clip art gambling slots https://pennyslotmachines.org/

trackback
trackback
trackback

2reinstate

vesku

Tämä on ihmeellistä kun kirjoitetaan SIIRTOLAISISTA,,,Käsittääkseni nämä ovat , Suurin osa , Passittomia Maahantunkeutujia,,,,laittomia,,,Päiväntasaajan molemminpuolin,,,Aikoinaan SIIRTOLAISIA Olivat esim. ne,,, jotka menivät MINNESOTAAN TÖIHIN,,,,,,

Virheä

Kauheita rasisteja nuo marokkolaiset.

Lukija

EU.n Korona rahasto kutsuu veneilijöitä.XD

Benjamin Horninen

jos Allah piti heita sopimattomina ollakseen muslimeja,.niin miksi marokko ei anna heidan kuolla?
eiko marokon hallitus usko kaikkivoipaiseen jumalaan Allahiin hanen toimiessaan valtuuksilla joita nama ”pakolaiset” pitavat ainoana totuutena.
Miksi taistelemme Allahin tahtoa vastaan?
eurooppa taistelee myos tata tahtoa vastaan alati tarkoittaa varmaan sita, etta eu ei tunnista Islamia uskontona, joten eu johtajat kieltavat Muhammedin, Koraanin ja Allahin, siita on rangaistus otsalohkon valiton muuttaminen eri postiosoitteeseen.

Me hävitään tämä game

VOI EI! Minulla olisi ollut työssä yksityisellä käyvänä yli 300 syytä miksi herrojen olisi pitänyt päästä syömään maksamaan verovastettani.

Tosin minun, vaikka maksan 19.000 € per vuosi suoraa veroa ja sen lisäksi sadistiset kulutuspiiloverot 24% ja polttoaineverot 75% ja autoverot 450 €/v jne, jne. jne.

Alkaa tulemaan mieleen, että nyt ei ole kaikki oikein, MUTTA ei se mitään!

Minun täytyy OLLA VÄÄRÄSSÄ koska 80% äänestäjistä kannattaa tätä matalapalkkainvaasiota.

Tässä on vain kaksi vaihtoehtoa:

  1. Joko muut ovat jälkeenjääneitä idiootteja eli jatketaan kuten nyt
  2. tai alamme vahvasti ajamaan kansallisia etuja piittaamatta siitä mitä muut sanovat (JUURI ne samat valtiot, jotka häviävät siitä kun pidämme omia puoliamme)
Ilkka Mänttäri

Olet väärässä. 80% ei kannata tätä invaasiota, valtamedia saa sinut luulemaan niin. Meidän jotka suhtautuvat tähän nykymenoon vähintäänkin kriittisesti osuus suomen kansasta kasvaa koko ajan. Nykyään uutiset kannattaa katsoa YouTubesta. Katso vaikka Leveli tai Jaana Kavoniuas. uutisia löytyy, YLE ei aikoihin ole tuottanut uutisia se täytyy ymmärtää, propagandaa kyllä.

John Quiman

Juu, Yle on kautta aikain ollut propagandatorvi poliitikoille.

Jouni S.

Tää on niin totta, muistan jo mustavalko-TV:n alkuajoista, kuinka kaikki hyvä tuli itänaapurista ja USA:sta näytettiin vain mustan väestönosan mellakointia etelävaltioissa ja Vietnamin sotaa; siis paha Amerikka! Toki ns ”yleiset syyt” aiheuttivat tuolloin sen, että mitään negatiivista ei itänaapurista saanut kertoa, vaan oli oikein radio-ohjelma nimeltä ”Näin naapurissa”, jossa ko systeemin saavutuksia ylistettiin. Sittemmin on joku YLEn toimittaja suoraan myöntänyt, ettei kaikki kerrottu pitänyt paikkaansa, vaan ”sanat pantiin suuhun”…Aikaa on kulunut, mutta saman tapainen meno jatkuu, itänaapurin tilalle on vain tullut EU. Onkohan tämä joku suomalaisten erityispiirre, että aina pitää miellyttää jotain ulkopuolista tahoa…nykyhallitus varsinkin? Komissio on ottanut kaiken irti koronasta ja nyt vyörytys jatkuu ilmastopaniikilla, sopimuksista ja säännöistä viis. Luulisi, että komission pitäisi kunnioittaa jäsenvaltioiden perustuslakeja, kun lähtevät ujuttamaan näitä uusia esityksiään, mutta ei siltä näytä. Jos valtaa vaikkapa metsien osalta annetaan sinne, niin kyllä se joltakulta on pois, eli omistajilta ja Suomessa omaisuuden suoja on periteisesti ollut vahva. Yle on tässä(kin) EU-vyörytyksessä ottanut puudelin, eikä vallan vahtikoiran osan; mitään kritiikkiä ei tuoda esiin eikä selviä ristiriitojakaan kyseenalaisteta.

Ruhi

Tosi hyvää oma-aloitteesuutta Libyalta. Eurooppaan sopeutumaton väki pidetään Euroopan ulkopuolella.

Ilkka Forsten

Yksikään VENE ei joudu vaikeuksiin ellei sitä laiteta vesille. Ja kaikki välimeren alueella olevat veneet on laitettu vaikeuksiin yhdestä ja samasta syystä.

Benjamin Horninen

Kalergi

John Quiman

Puhutaan Kalergi-suunnitelmasta ja sitä ajaa jokin säätiö, joka pyrkii edistämään Kalergin ajatusta. Se säätiö tukee nykymuotoista ”maahanmuuttoa”.

Kalergi itse puhui kyllä Euroopan ja Afrikan vähitellen tapahtuvasta sekoittumisesta, mutta hän varoitti, että osaamattomia afrikkalaisia ei pidä päästää Eurooppaan, koska siitä tulee vain ongelmia. Nämä, jotka pyrkivät edesauttamaan Kalergi-suunnitelmaa, ovat tyystin unohtaneet tuon ”pikkuseikan”.

Kaino-Vieno Huttunen

Ikävä pilata ilo ennensikaisesti, mutta kyseessähän oli merihädässä olleiden kuskaaminen Marokkoon ja ensiavun antaminen heille. Tarina ei kerro ovatko Saharan eteläpuolisten maiden asukit lähtökuopissa odottamassa seuraavaa Välimeren yli lähtevää vuoroa. Tietysti hyvä merkki on, ettei Marokon merivartiosto hälyttänyt Ocean Vikingiä tai vastaavaa paikalle.

Jos tulijoita on jo tänä vuonna ollut 12622, eli suomalaisen pikkukaupungin verran, olisi korkea aika tehdä asialle jotakin. Sen sijaan leikitään suvaitsevaista ja vingutaan tulijoiden hädästä. Kuitenkin katukuvaan ilmestyvillä mustilla afrikkalaisilla tuntuu menevän taloudellisesti hyvin ja eleet ja releet on kuin jetset-elämää viettävillä.

Kata

Juuri kuten kerroit.jotain on tehtävä ja pian!

Ilkka Mänttäri

Täytyisi aloittaa meidän kaikista omista poliitikoista joilla ei ole moraalia eikä oikeustajua.

John Quiman

Kaipa kohta Espanjallekin tarjotaan Frontexin apua ja sinne lähetetään pika pikaa EU:n rajavartijoita huolehtimaan maahantunkeutujien ihmisoikeuksista.

Horace Smith

Marokolle ja Libyalle pitäisi antaa lisää partiolaivoja. Ne tekevät Euroopalle suuren palveluksen siirtolaispurkkeja pysäytellessään.

Rullattu

Libya.. no eikö noiden pitäsi helkkari sitten rakentaa vaikkapa aita että nuo ei merille pääse, onko se liian vaikeaa?
Tuo maa kylläkin on mättänyt laittomia tulijoita eurooppaan.

Irmeli

Eikö näille vois suoraan sanoa tai huutaa jos ei muuten mene perille, että emme tarvi heitä emmekä halua elätiksi maihimme ja lisääntyyn, sekä vaatimaan, vaatimaan ja huutamaan rasismia, meidän esi-isien MEILLE rakentamissa maissa. Koittasivat rakentaa omia maitaan. Tuovat kaiken uskontonsa, vihansa ja kaunansa tullessaan, niin kun Ruotsille on käynyt.

Kata

On siinä oikein EU kun porukkaa lappaa sisään rajoilla mutta onneksi näinkin käy!Pitäkää ne siellä kans!
Siirtolaisia ei tarvita ainuttakaan!

Anonyymi

Kun on kuusen kaatajia, niin on oksan ottajia, sanoo suomalainen kansanviisaus. Hyvinvointivaltioihin on siis tunkua, kun toiset ovat älyllään ja ahkeruudellaan ne rakentaneet. Emme tarvitse enää yhtään vapaamatkustajaa tänne notkumaan.