Kolumnit

Massamaahanmuuton uhrit – eläimiin kohdistuva julmuus lisääntyy

Kuva Tierrettung Niederbayern.

Maahanmuuttajien eläimiin kohdistama julmuus lisääntyy.

Eläimiin kohdistuva julmuus on – seksuaalisen väkivallan lisäksi – massamaahanmuuton synkimpiä puolia. Tarkkoja lukuja ei ole saatavilla, mutta yhä enemmän järkyttäviä eläimiin kohdistuvia ”yksittäistapauksia” paljastuu. Kärsijöinä ovat erityisesti koirat, jotka islamin mukaan ovat saastaisia eläimiä, kertoo Deutschland Kurier.

Vuosi sitten syyrialainen tappoi koiran heittämällä sen ulos kerrostalon kolmannesta kerroksesta. Pieni koira menehtyi eläinklinikalla vammoihinsa. ”Merkelin vieras” oli kertomuksensa mukaan suuttunut koiralle. Media ja viranomaiset pyrkivät tuolloin peittämään tekijän etnisyyden kertoen tekijän olevan ”mies”, ”27-vuotias”. Eläinklinikka Facebook-postauksessaan lopulta paljasti tekijän olevan syyrialainen.

Viime kesänä Allahu akbar-huudoista ekstaasiin joutunut syyrialainen löi Belgiassa poliisikoiraa kirveellä.

Brutaalilla eläimiin kohdistuneella julmuudella on islamissa pitkät perinteet. Koiria pidetään isokokoisina rottina. Koraanin mukaan muslimi ei saa pitää koiraa talossa, sillä sellainen johtaa siihen, että enkelit eivät tule taloon. Rukoilutilaisuudessa käyneen ja koiran kanssa kosketuksiin joutuneen muslimin tulee suorittaa rituaalipuhdistautuminen.

Myös eläinten omistajat saavat osansa maahanmuuttajien eläinvihasta

Wienissä asuvan Ingrid T:n päälle käytiin, kun hän oli juttelemassa naapuriensa kanssa puutarhan portilla collie-rotuinen koira seuranaan. Ingridin kimppuun hyökkäsi noin 18-vuotias somalinainen, joka tarttui häneen kiinni, tempoi häntä ympäriinsä ja raapi häntä, kunnes molemmat kaatuivat katuun. Tarvittiin kolme miestä vetämään somalinainen pois Ingridin kimpusta.

Somalinaisen aviomies sanoi Ingridille myöhemmin, että päällekarkauksen syynä olivat kulttuurierot: – Me emme pidä koirista, ne ovat saastaisia! Ingrid loukkasi polvensa niin pahoin, että hänelle jouduttiin asentamaan keinotekoinen polvilumpio.

Belgialaisessa Turnhoutin kaupungissa 68-vuotias vanhus sai kokea viiden maahanmuuttajan raivon, kun nämä havaitsivat vanhuksen koiran. Somalien mukaan koira haisi. Kun vanhus ei ollut asiasta samaa mieltä, somalit hakkasivat hänet tajuttomaksi.

Yksittäistapaukset lienevät jäävuoren huippu

Luotettavaa tietoa massamaahanmuuton aikaansaamasta eläimiin kohdistuneen väkivallan kasvusta ei ole olemassa, mutta valtamedian peittely-yrityksistä huolimatta esille putkahtelevat yksittäistapaukset lienevät vain jäävuoren huippu.

Helmikuussa Saksassa valtamedian uutisoimaa:

Schwartzwaldissa afrikkalaiset grillasivat brutaalisti tappamansa vuohen avotulella.

Ala-Saksissa tuntematon henkilö puukotti viittä lammasta ja vei lihat pois jätesäkeissä.

Nigerialainen puri kyyhkysen hengiltä Magdeburgin rautatieasemalla.

On vain ajan kysymys, kun Euroopan islamisaation jatkuvasti kiihtyessä saamme postilaatikkoomme puhtautta vaativan lehtisen, kuten Britanniassa Manchesterissa. Siellä paikalliset muslimit jakoivat asukkaille lehtisiä, joissa vaadittiin: – Tämä alue on ison muslimiyhdyskunnan koti. Kunnioittakaa meitä ja lapsiamme ja rajoittakaa koirien julkista läsnäoloa.

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa

Liity kannattajajäseneksi