Kolumnit

Massamaahanmuuton uhrit – Saksassa maahanmuuttajat syyllistyivät henkirikokseen ja yli kolmeen seksuaalirikokseen joka päivä

Siirtolaisia Wegscheidin raja-asemalla vuonna 2015. Kuva Wikimedia Commons

Saksassa liittohallituksen vastaus AfD-puolueen parlamenttiedustajan kysymykseen paljastaa järkyttävän näkymän maan rikostilastoihin.

Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) parlamenttiedustaja Andreas Mrosek sai joulukuussa 2018 vastauksen liittohallitukselle tekemäänsä ”pieneen kysymykseen”.

Mrosek vaati liittohallitusta esittämään ”maahanmuuttajataustaisten, turvapaikanhakijoiden sekä kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden rikostilastot vuodesta 2013 alkaen”.

Liittohallituksen vastaus toi julkisuuteen maan järkyttävät maahanmuuttajarikollisuuden luvut.

770 maahanmuuttajien tekemää rikosta päivässä

Vuoden 2014 jälkeen, jolloin turvapaikanhakijoiden virtaus kohti Eurooppaa kiihtyi ennen näkemättömiin mittasuhteisiin, maahanmuuttajien rikollisuus on kasvanut mittakaavaan, jota on vaikea käsittää ilman lukujen esittämistä viikko- ja päivätasolla.

Vuoden 2018 tilastoja ei ole vielä saatavilla, mutta maahanmuuttajarikollisuuden huippuvuosina 2016 ja 2017 maahanmuuttajataustaiset henkilöt syyllistyivät yhteensä 561 026 rikokseen, mikä tarkoittaa keskimäärin 280 513 rikosta jokainen vuosi. Olivatko vuodet 2016 ja -17 huippuvuosia vai onko pahempaa tulossa, sitä ei vielä tiedetä, sillä vuoden 2018 tilastoja ei ole vielä saatavilla.

Edellä mainitun mukaan maahanmuuttajataustaiset henkilöt syyllistyivät vuosina 2016 ja -17 keskimäärin 5 394 rikokseen jokainen viikko eli 770 rikokseen jokainen päivä.

Rikostilaston 10 kärjessä on pääasiassa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan lähtömaita: Syyria, Afghanistan, Irak, Marokko, Algeria, Albania, Iran, Serbia, Nigeria sekä Somalia. Kyseinen järjestys määräytyy pelkästään rikoslukujen mukaan. Rikosten määrää ei ole suhteutettu väestöryhmien kokoon.

Seksuaali- ja henkirikoksissa maahanmuuttajien rikosluvut ovat huomiota herättäviä

Maahanmuuttajien suorittamien henki- ja seksuaalirikosten määrä on yhtä huomiota herättävä kuin rikosten kokonaismäärä.

Vuosien 2016 ja 2017 aikana maahanmuuttajat syyllistyivät 753 murhaan tai tappoon. Samana aikana maahanmuuttajat syyllistyivät 2 533 seksuaalirikokseen tai sellaisen yritykseen.

Tämä tarkoittaa  keskimäärin yli 7 murhaa tai tappoa viikossa, eli murha tai tappo jokaista päivää kohden. Seksuaalirikoksia tai niiden yrityksiä maahanmuuttajat suorittivat keskimäärin yli 24 viikossa, mikä tarkoittaa 3,5 seksuaalihyökkäystä vuoden jokaisena päivänä.

Vammantuottamukseen maahanmuuttajat syyllistyivät kahden vuoden aikana 33 808 kertaa, mikä tarkoittaa 325 väkivaltatapausta viikossa eli yli 46 vamman aiheuttamista jokainen päivä.

Huikeista luvuista voidaan päätellä, että kulttuurierot lähtömaan- ja eurooppalaisen vastaanottajamaan välillä ovat todella suuret, eikä vieraista kulttuureista saapuneiden maahanmuuttajien integroituminen eurooppalaisiin yhteiskuntiin ole vielä päässyt edes alkuun.

  • 1.2K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset