Eurooppa Rikos

Massiivinen kahakka maahanmuuttajaleirillä Bosnia-Hertsegovinassa

Kuva Nicolas Raymond / Flickr / CC BY 2.0
Bosnia-Hertsegovinassa lähellä Kroatian rajaa sijaitsevalla maahanmuuttajaleirillä useiden eri väestöryhmien välillä puhkesi massiivinen kahakka. Väkivaltaiset maahanmuuttajat  hyökkäsivät myös poliisin kimppuun.

Taistelua käytiin Bihaćissa sijaitsevalla maahanmuuttajaleirillä iranilaisten, afgaanien ja muiden maahanmuuttajien välillä, kertoo Total Croatia News. Taistelu kesti useita tunteja, ja myös poliisin ja leirin vartijoiden kimppuun hyökättiin. Taistelun aikana myös poliisiauto vaurioitui.

Tilanne lähti eskaloitumaan, kun kahden iranilaisen välisessä kahakassa toinen sai vakavia vammoja. Vartijat soittivat poliisin, mutta samaan aikaan ruokajonossa puhkesi massiivinen taistelu.

Poliisin vahvistusjoukkojen saavuttua paikalle tilanne rauhoittui hetkeksi, mutta poliisin kuulustellessa iranilaisia silminnäkijöitä, toinen maahanmuuttajaryhmä hyökkäsi poliisin kimppuun. Poliisi sai tilanteen hallintaan vasta ammuttuaan varoituslaukauksia.

Poliisi tutkii edelleen tapausta. Ennen maahanmuuttajien hyökkäystä poliisin kimppuun, tapausta todistaneiden kuulusteluissa ehti selvitä , että afgaanit olivat kohdelleet muita maahanmuuttajaryhmiä kaltoin päivittäin.

  • 293
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset