Eurooppa Politiikka

Matteo Salvini: ”Haluan hallita kontrolloidakseni maahanmuuttoa”

Matteo Salvini Torinossa 2013. Kuva Fabio Visconti / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0
Italialaisen Pohjoisen liiton johtaja Matteo Salvini kertoi mielipiteensä laittomista siirtolaisista, moskeijoista ja islamista.

Pohjoisen liiton (Lega Nord, LN) johtaja Matteo Salvini on varteenotettava ehdokas pääministeriksi Italian parlamenttivaalien jälkeen, jotka pidetään 4. maaliskuuta. Salvinin Lega Nord, Silvio Berlusconin Forza Italia sekä Giorgia Melonin Fratelli d’Italia ovat muodostaneet koalition, jonka odotetaan saavan enemmistön Italian parlamentissa.

Italiassa ja kaikkialla maailmalla järkytystä on aiheuttanut italialaisen nuoren naisen murha. Nigerialainen laiton siirtolainen murhasi ja paloitteli italialaisen nuoren naisen, Pamela Mastropietron. Salvinin mukaan Italian hallitus on viime kädessä syyllinen tapahtumaan.

Tuomitsen kaiken järjettömän väkivallan, mutta tuomitsen myös tämän hallituksen, joka ilmeisesti hakee tätä väkivaltaa.

Salvini näkee hallitsemattoman maahanmuuton syylliseksi rikollisuuteen.

Kontrolloimaton maahanmuutto johtaa yhteenottoihin? Kyllä, olen sanonut tätä jo vuosia. Jos kaduillamme ei olisi laittomia myymässä huumeita, rikoksia ja ongelmia olisi vähemmän. Haluan ratkaista ongelmia.

– Viimeisten hallitusten maahanmuuttopolitiikka on moninkertaistanut nämä ongelmat.

Pääministerinä Salvini haluaisi ratkaista aiempien hallitusten aikaansaamat ongelmat.

Haluan hallita kontrolloidakseni maahanmuuttoa ja sulkea moskeijoita … laittomia moskeijoita. Haluan tietää, ketkä niitä rahoittavat ja keitä taustalla on, mistä raha tulee, ketkä saarnaavat, ja mitä he saarnaavat.

Aiemmin Salvini on sanonut karkottavansa Italiasta puoli miljoonaa siirtolaista, jos hänet valitaan maan pääministeriksi.

On niitä, jotka käyttävät lentokoneita tuodakseen siirtolaisia Italiaan. Minä käyttäisin niitä palauttamaan heidät takaisin kotiinsa, Salvini on myös sanonut.

  • 240
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset