Kotimaa Politiikka

Mauri Peltokangas Tampereella: Vuoden 2015 siirtolaisvyöry oli Euroopan unionille vasta harjoitus

Kuvakaappaus Youtube.

Mauri Peltokankaan puhe Tampereella viime lauantaina käsitteli Euroopan unionia, sen liittovaltiokehitystä sekä Eurooppaa kurittanutta siirtolaiskriisiä.

Mauri Peltokangas, perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Vaasan vaalipiirissä puhui Turvallisempi ja vauraampi Suomi -tapahtumassa lauantaina Tampereella. Peltokankaan puhe käsitteli Euroopan unionia ja sen liittovaltiokehitystä sekä siirtolaiskriisiä.

– Olen tullut kertomaan huoleni tämän rakkaan yhteiskuntamme kehityssuunnasta globaalimmassa mittakaavassa, ja se huoli on Euroopan unioni, Peltokangas aloitti puheensa.

– Sen kehityssuunta ja lisäksi poliittinen islam, ideologia, joka mitä ilmeisimmin on valjastettu välineeksi syventää Euroopan integraatiota kohti liittovaltiota. Hajota ja hallitse on tässäkin yhteydessä se käytetty keino, ja Euroopan liittovaltiota tullaan lopulta esittämään ainoana vaihtoehtona pelastaa eurooppalaiset kansat itse aiheutetulta ja tilatulta vihollisen hyökkäykseltä – vihollisen, jota he eivät tunne ja jota he luulevat voivansa ohjata, Peltokangas ryöpytti.

Eduskuntavaaliehdokkaan mukaan Eurooppaa kurittanut vuonna 2015 alkanut siirtolaisvyöry ei suinkaan ole ohi.

– Uskokaa kun sanon, että vuoden 2015 tapahtumat olivat Euroopan unionille vasta harjoitus, Peltokangas ennusti.

Mauri Peltokankaan koko puheen voit katsoa alla olevalta videolta.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa