Muu maailma

Mediasota kiihtyy Yhdysvalloissa: NRA vs. Washington Post

Ampuma-aseharrastajien etujärjestö NRA on videollaan kritisoinut äärivasemmiston mellakointia, johon poliisin täytyy puuttua. Mediasota syntyi, kun Washington Post julkaisi uutisen, jossa väitti ”NRA:n synkän videon puhuvan politiikasta, eikä aseista”. NRA:n kommentaattori syyttää Washington Postia ’valeuutisiksi’.

Yhdysvaltain Kansallinen kivääriyhdistys NRA latasi aiemmin keväällä YouTubeen videon, jossa kritisoi median toimintaa ja äärivasemmiston mellakointia. Videolla NRA:n edustaja Dana Loesch kommentoi seuraavasti.

He käyttävät heidän mediaansa tuhotakseen oikeat uutiset. He käyttävät ex-presidentti [Obamaa] tukeakseen heidän vastarintaansa, saadakseen heidät marssimaan, saadakseen heidät osoittamaan mieltä, saadakseen heidät huutamaan ’rasismia’, ’seksismiä’, ’ksenofobiaa’ ja ’homofobiaa’, rikkoakseen ikkunoita, polttaakseen autoja, sulkeakseen valtateitä ja lentokenttiä, kiusatakseen ja terrorisoidakseen lainkuuliaisia ihmisiä, kunnes ainoa vaihtoehto on, että poliisi tekee heidän työnsä ja pysäyttää hulluuden. Ja kun se [poliisit tekevät heidän työtään] tapahtuu, he käyttävät sitä tekosyynä heidän raivolleen, lausuu Loesch videolla.

Heinäkuun 9. päivänä NRA latasi uuden videon, jossa kritisoi voimakkaasti äärivasemmiston toimintaa ja ”organisoitua anarkiaa”.

Washington Post reagoi (11.7.) NRA:n videoon uutisoimalla siitä otsikolla: ”NRA:n synkällä videolla puhutaan politiikasta, eikä aseista”.

Tämä sai NRA:n reagoimaan takaisin. NRA:n videovastine (17.7.) on otsikoitu: ”Journalismi kuolee Washington Postissa”. Videolla kommentaattori Grant Stinchfield syyttää Washington Postia äärivasemmiston toiminnan tukemisesta ja valheiden levittämisestä. Stinchfield nimittää Washington Postia ’valeuutisiksi’, koska se ei uutisoi äärivasemmistosta ja kuinka vasemmistopoliitikot eivät tuomitse heidän toimintaansa.

Minä pyydän jokaista vasemmistolaista propagandakoneistoa, joka suojelee väkivaltaista vasemmistoa, kuuntelemaan mitä minulla on sanottavana. Me puhumme muustakin kuin aseista, koska kaikki vapaudet ovat sidoksissa toisiinsa. Jos yhtä vapautta uhataan, kaikki vapaudet ovat uhattuna. Organisoitu anarkia, joita te ja teidän poliitikkonne ja teidän aktivistinne ajavat, tuhoaa meidän maamme. Sen takia yli 5 miljoonaa NRA:n jäsentä, aseenomistajien ja vapautta rakastavien amerikkalaisten ohella, ovat liittyneet totuuden puristetuksi nyrkiksi puolustaakseen vapauttamme kotona, Stinchfield sanoo.

Ohessa NRA:n videovastine Washington Postin tekemään uutiseen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit