Kotimaa Politiikka

MEP Laura Huhtasaari: ”Kansallismielisyyden nousuun on vastattu keksimällä ulkomaisen sekaantumisen ja disinformaation kaltaisia tekosyitä”

Euroopan parlamentti, Strasbourg

Europarlamenttiedustaja Laura Huhtasaari puolusti kansanvaltaa ja kansalaisten oikeutta oman mielensä mukaisiin poliittisiin valintoihin tiistai-iltapäivänä Strasbourgissa pidetyssä Euroopan parlamentin täysistuntokeskustelussa.

Tämänpäiväisen Euroopan parlamentin täysistuntokeskustelun aiheena oli ulkomainen sekaantuminen vaaleihin ja disinformaatio kansallisissa ja eurooppalaisissa demokraattisissa prosesseissa.

Perussuomalaisten europarlamenttiedustaja Laura Huhtasaari lyttäsi puheenvuorossaan EU-eliitin arviot kansallismielisten voimien nousuun johtaneista syistä itsekritiikin puutteena. Hänen mukaansa on äänestäjien aliarvioimista väittää, että Brexit, Trumpin valinta ja lukuisten kansallismielisten puolueiden voitto johtuisi salaliittoteorioista, vihasta, Venäjästä tai sometrolleista.

− Voitto johtuu siitä, että kansallismielisiä puolueita äänestävät ihmiset haluavat lopettaa haitallisen maahanmuuton, pysäyttää islamisaation ja puolustaa kansallisvaltion itsemääräämisoikeutta, rajojaan, kulttuuriaan ja kristillisiä arvoja. He haluavat laittaa oman kansan ensin, valisti Huhtasaari.

Huhtasaaren mukaan ainoa syy käytävälle keskustelulle on liberaalien jatkuvat vaalitappiot.

− EU:ssa halutaan lähteä sensuurin tielle, jossa poliittisesti korrekti totuuskomissio kertoo kansalle, mitä heidän tulee ajatella ja tahtoa, varoitti Huhtasaari.

Kansallismielisten voimien voitonkulku osoittaa Huhtasaaren mukaan, että pitkään länsimaita hallinnut poliittisesti korrekti dogma ei enää toimi.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit