Kotimaa

Mielenosoituksessa vaaditaan hallituksen eroa ja Suomen EU-eroa

Kuva Shutterstock.

”Me suomalaiset vaadimme Suomen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EU:sta”. Näin kerrotaan 1. syyskuuta järjestettävän mielenosoituksen tapahtumasivulla.

– Koemme, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota, ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin, kerrotaan Hallituksen erottava ja Suomen erottava EU:sta -mielenosoituksen tapahtumasivulla Facebookissa.

Jo ennestään korkeaa verotusta ollaan nostamassa ja suomalaiset ajetaan ahdinkoon vain siksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet Etelä-Euroopan maat saisivat oman taloutensa tasapainoon. EU:n elpymispaketti on täysin kohtuuton Suomen osalta eikä sitä voi mitenkään hyväksyä.

Kaiken kaikkiaan Suomea koskeva päätösvalta tulee saada takaisin Suomeen. Päätösvalta ei kuulu EU:lle, se kuuluu kansallisvaltioille. Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin.

– Pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten haluamme kunnioittaa myös sen meille taistelleita esi-isiämme.

Hallituksen erottava ja Suomen erottava EU:sta -mielenosoitus alkaa Eduskuntatalon edessä 1. syyskuuta klo 13:30. Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja niin ennalta kutsutuilta vierailijoilta kuin myös mielenosoitukseen osallistuvilta kansalaisilta.

Tapahtuma on suunnattu Suomen kansalle eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän, järjestön tai yhteisön toimintaan. Mielenosoituksessa ei sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomen lippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja.

Artikkelin julkaisun hetkellä tapahtumaan olisi Facebookin mukaan osallistumassa lähes 600 henkilöä ja kiinnostuneita on jopa 3700.

  • 3.3K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset