Kotimaa Politiikka

Mielenosoitus lastemme turvallisuuden puolesta Oulussa 26.1

Kuva Pixabay.
Kansallismielisten liittouma järjestää 26.1 Oulussa Rotuaarilla klo 15-18 mielenosoituksen lasten turvallisuuden puolesta.

– On aika turvata lastemme koskemattomuus. Heidän ei pidä joutua kärsimään vastuuttomasta maahanmuuttopolitiikasta, vaaditaan Kansallismielisten Liittouman tiedotteessa.

Suomen hallitus ei ole rikosoikeudellisessa tai korvausvastuussa tekemisistään tai tekemättä jättämisistään, mutta poliittinen vastuu sille kuuluu. Miten hallitus osoittaa poliittisen vastuun kantamista?

Me vaadimme entisen turvallisen kotimaamme ministereiltä nyt nopeasti konkreettisia tekoja. Me vaadimme raiskaajat ulos maasta.

Me emme halua kuulla enää yhtään kertaa, miten meidän surumme ja vihamme tuomitaan rasismiksi. Me emme halua kuulla enää selittelyä ja valehtelua.

Me vaadimme, että tämä loppuu nyt.

Kansallismielisten Liittouma kutsuu lasten ja nuorten tulevaisuudesta huolissaan olevia ihmisiä kautta maan mukaan osoittamaan mieltään sen puolesta Oulun Rotuaarille lauantaina 26.1.2019 klo 15-18.

Tilaisuus on päihteetön ja poliittisesti sitoutumaton ja järjestö toivoo, että osallistujat eivät käytä näkyviä puolue- tai järjestötunnuksia.

Mielenosoitus lastemme turvallisuuden puolesta -Facebook-sivu

Liity kannattajajäseneksi

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa