Kotimaa Rikos

Mies pahoinpiteli kiinteistövälittäjää sunnuntaina Järvenpäässä

Kuva Wikimedia Commons / Santeri Viinamäki / CC BY-SA 4.0.

Kiinteistövälittäjän epäillään joutuneen pahoinpitelyn kohteeksi asunnon esittelyn yhteydessä Järvenpään Auertiellä sunnuntaina iltapäivällä.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun ulkomaalaistaustainen mies oli lähestynyt kiinteistövälittäjää taloyhtiön pihalla ja tullut kiinteistövälittäjän mukana esiteltävään asuntoon. Mies oli asuntoesittelyn alkuvaiheessa käynyt naiseen käsiksi ja töninyt häntä huoneesta toiseen, asunnon oviaukkoon ja asunnon seiniin. Nainen oli päässyt poistumaan asunnosta porraskäytävään ja mies oli poistunut paikalta.

Epäilty tekijä oli noin 30-40 -vuotias ulkomaalaistaustainen mies. Tapahtumahetkellä miehellä oli ollut yllään musta t-paita, mustat verryttelyhousut ja ruskeat sandaalit. Mies on ruumiinrakenteeltaan hoikka, noin 185–190 cm pitkä ja hänellä on tummat siistit hiukset.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja tapahtumapaikan lähistöllä mahdollisesti asuvasta edellä kuvatusta henkilöstä, jotta tapahtumien kulkua päästään selvittelemään. Havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikaan poliisin numeroon p. 050 4563471.