Kotimaa Rikos

Mies puristeli uimavalvojaa takapuolesta – väitti vain kehuneensa istumalihaksia: sakot seksuaalisesta ahdistelusta

Kuva Pixabay.

Lähi-idästä lähtöisin oleva mies ahdisteli kesäkuussa 2019 Espoossa uimavalvojaa.

Uimavalvojana toiminut nainen aloitti lounastauon. Hän ajatteli käyttävänsä tauon rentoutumiseen, pukeutui bikineihin ja meloskeli merelle ottamaan aurinkoa.

Pian nainen sai havaita, että rannalla lähi-itäläismies pumppasi kumivenettä. Kohta mies tulikin kovaa vauhtia veneellä kohti. Päästyään suppilaudan luokse mies alkoi kehumaan naista ja erityisesti tämän takapuolta.

Koska nainen oli työssä uimavalvojana, hän tunsi velvollisuudekseen vastailla miehelle.

Yllättäen lähi-itäläinen veti kädellään naisen selkää pitkin ylhäältä alas ja puristi kahdesti takapuolesta.

Nainen koki tilanteen erittäin ahdistavaksi joten hän meloi rantaan ja työtoverinsa kanssa keskusteltuaan soitti paikalle poliisin.

Oikeudessa lähi-itäläinen kiisti seksuaalisen ahdistelun. Sen sijaan hän oli vain keskustellut lihasharjoittelusta, kuntoilusta ja kehunut naisen istumalihaksia.

Miehen kertoman mukaan nainen oli koko ajan hyväntuulinen mutta sanoi yllättäen, että ei lähde miehen kanssa kalaan ja meloi rantaan. Miehen hämmästykseksi rannalla odottivat sitten poliisit.

Naisen kertomus oli hyvin yksityiskohtainen eikä sisältänyt minkäänlaisia ristiriitoja, joten Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus ei uskonut miehen selittelyjä vaan tuomitsi tämän seksuaalisesta ahdistelusta 40 päiväsakkoon, yhteensä 240 euroa. Kärsimyksestä mies joutuu korvaamaan naiselle 100 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden tuomio.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa