Kotimaa Politiikka Rikos

Mies raiskasi yhteisen illanvieton päätteeksi käyttäen voimakasta väkivaltaa – kolme vuotta vankeutta

Turun oikeustalo. Kuva Petri Saarela.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut Sabhan Ihsan Ali Alhantashin kolmen vuoden vankeusrangaistukseen raiskauksesta.

Tapauksessa kyse oli siitä, että syyskuusas 2019 Turussa Alhantash väkivaltaa käyttämällä pakotti asianomistajan sukupuoliyhteyteen kanssaan.

Teko tapahtui yhteisen illanvieton päätteeksi. Teossa käytetty väkivalta oli voimakasta ja siitä aiheutui asianomistajalle runsaasti vammoja eri puolelle kehoa.

Raiskauksessa tekotapoja oli useita, teko kesti huomattavan pitkän ajan ja se piti sisällään fyysistä nöyryyttämistä.

Vuonna 1993 syntynyt Sabhan Ihsan Ali Alhantash tuomittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa kolmen vuode nvankeusrangaistukseen sekä suorittamaan asianomistajalle korvaukseksi kärsimyksestä 8000 euroa sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 1500 euroa.

Lisäksi Alhantash tuomittiin korvaamaan valtiolle sen varoista maksettavaksi määrätyt todistelukustannukset sekä rikosuhrimaksu.

Asia käsiteltiin asianomistajan pyynnöstä yleisön läsnä olematta, koska asian käsittelyyn liittyi erityisen arkaluonteisia hänen yksityiselämäänsä liittyviä seikkoja.

Samalla perusteella jutun asiakirjat ja ratkaisu lopputulosta lukuunottamatta julistettiin määräajaksi salaisiksi.

Lähteet Varsinais-Suomen käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomio.

Tilaa
Ilmoita
guest
43 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lukija

Miksi porukka veljeilee näiden kanssa, jos ne raiskaa? Aika tyhmiä nuo naiset välillä. Kovat oppirahat

John Quiman

Kysy valtamedian toimittajilta, että miksi.

Ilkka Forsten

Juu, salaisia niiden asiakirjojen olla pitääkin, muuten voisi ihmiset tajuta että ” imuttaminen ” pakolla on jotain mitä ei jakamattomat ihmisoikeudetkaan tunnusta luvalliseksi. Mitäs poijjaat, jos vaan aletaan tap****n nämä pois ja heitetään raadot suohon ?

Olen niin vi***n täynnä tätä Muganbe raiskasi, Muhamed imutti, Izmael nuhhi ja rangaistus on aina ihan olematon. Kaikilla ei ole oikeutta elämään, sanokaa mitä haluatte. Tässä on otettava laki omiin käsiin, koska nuo per****n viherkommunistit ei näköjään tiedä rajojaan ilman että se niille näytetään.

Vihaan noita kaikkia silmittömästi, ja kun vihalle anetaan lopulta valta niin tulos on vähemmän kaunista uskokaa vaan. En välitä jakamattomista ihmisoikeuksista, koska niitä ei ole meikäläisillä lainkaan, ja kun tulijat tekee mitä huvittaa niin tehdään mekin. Katsotaan kuinka pitkään niillä riittää rohkeus kun tuloksena on aina raatoja.

John Quiman

Suvakki väittää, että kun tulee Suomeen, muuttuu heti hyväksi suomalaiseksi ja Suomi sen kuin paranee. Mutta kun todellisuudessa ne eivät muutu miksikään, vaan pyrkivät tekemään Suomesta samanlaisen turvattoman sekamelskan kuin heidän kotimaansa.

Ilkka Mänttäri

Laki ei aina ota huomioon oikeustajua joka ihmisillä kuitenkin on, muuten emme olisi suomalaisia.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Harvempi taitaa tietää että virkamiehillä ja poliitikoilla on velvollisuus, ei siis satunnainen velvoite, luoda lait ja asetukset niin että ne on myöskin yleisen oikeustajun mukaisia. Laki joka tehdään tietoisesti ilman tämän huomioon ottamista, ei ole laki. Se on silloin puoluepoliittista agendaa tukeva ei demokratiaan perustuva kyhäelmä. EU toki suosii näitä kyhäelmiä, koska siellä oletetaan ettei mikään voi vaikuttaa mihinkään jos he sen kieltävät. Toistaiseksi Suomi ei ole EU:n marionetti muuta kuin hallituksen osalta, joten he ovat vastuussa myöskin siitä että kaikki lakia rikkovat kohdat voidaan myöhemmin sälyttää heidän vastuulleen.

Niin ikään perustuslain ohittaminen tai toistuva muutteleminen omaan agendaan sopivaksi ei ole hyväksyttävää, sillä perustuslaki velvoittaa ottamaan kaikki huomioon, jolloin puhutaan OMASTA kansasta eikä mistään refugees porukasta. Jos punavihreiden tapa muutella milloin mitäkin hyväksytään yleiseksi käytönnöksi, niin se on sitten toimittava myöskin silloin kun valta vaihtuu. Toisin sanoen seuraava hallitus saa tehdä ihan mitä huvittaa, eikä ituhipeillä ole varaa tulla mankumaan laillisuusperiaateesta.

Kansainväliset lait ei ohita perustuslakia, ne on pelkkiä suosituksia jotka voidaan jättää oman arvoonsa. Tässä maassa on vaan yhä liian voimakkaana Tsaarin aikainen kuvitelma siitä, että poliitikot ja virkamiehet voivat tehdä mitä haluavat, tai että he ovat erehtymättömiä.

EU on todellisuudessa täysin munaton tekele, mistä tarjoaa todisteen entiset itäblokin maat. Vaikka Brysselin eliitti naukuu toistuvasti siitä, ettei niissä maissa jaeta jotain idioottimaista taakkaa tuhoten oman kansan elinmahdollisuudet, niin tulos on pyöreä nolla. Itablokin maat ei ota ” siirtolaisia” harmikseen vaikka Ursulat ja Ylvat repisivät pelihousujaan yhtenään. Suomen idiootit kumartavat syvään ja sallivat raiskaajien löntystellä rajojen yli, koska emme muka voi millään kieltää sitä. Kyse on poliittisen tahdon puutteesta, ja halusta miellyttää EU:n norsunluutornissa istuvia tahoja joiden koko ajatus perustuu euroopan väestönvaihtoon kiihtyvällä tahdilla.

Jos joku löytää Suomen laista kohdan mikä ilmoittaa että raiskaukset, ryöstöt vandalismi jne on täysin hyväksyttäviä ilmiöitä, niin kertokaapas minullekin miltä sivulta se teksti löytyy ? Älkää tarjotko YK:n suosituksia lakeina, etenkään nyt kun sekin instituutio on mädätetty kokonaan mustien ja islamin asialle omistautuneeksi pelleorganisaatioksi. YK:ta käytetään nykyään valkoisen rodun tuhoamiseen näennäislaillisena vaihtoehtona. Sitäkö on kumarrettava, ei ikinä.

Muistakaa aina ” jenkkien ” lanseeraama lause. ” Ase kädessä voit aina sanoa ei.”
Itävaltalaissyntyinen korpraali puki saman ajatuksen muotoon, ” Seiskää te siinä lakienne kanssa ja minä seison tässä pistimellä varustettuna ,katsotaan kumpi voittaa.”

Ilkka Mänttäri

Olet niin oikeassa. Missä vaiheessa meille on uskoteltu että joku muu laki käy ylitse suomen lain. Sitä ei saa koskaan sallia. No meillä on tuo vihervasemmisto aina sanomassa. Kuitenkin sellaisiin sopimuksiin joita ei ole järkevää noudattaa, ei pidä mennä. Parasta on tietenkin se että niistä voi aina sanoutua irti. Ei se ole mikään kiveen kirjoitettu velvoite.

John Quiman

Olen tuosta asiasta lukenut, että EU-sopimusten mukaan EU:n lait ja asetukset eivät mene yksittäisen jäsenmaan perustuslain yläpuolelle. Kuulemma Saksa on useammassakin asiassa vedonnut juuri siihen.

Kata

Juuripa tässä lueskelin Riikka Purran palstaa kun haluaa muuttaa Perustuslain kohtaa että sosiaaliturva kuuluu VAIN Suomen kansalaisille…toki sitä oikeissa pakolaistapauksissa toimitaan toisin MUTTA…suvakkien,niin oletettu nainen kuin oletettu mieskin raakkuivat hulluina kuin suomalaisia elätetään esim nyt Ruotsissa,toki ensin töissä mutta nyt sosiaaliturvan piirissä…yhyyyyhyyy…tajusin etteivät he ymmärrä mistään mitään!Ei heille kannata yrittää edes kertoa mistä on kyse….niin on aivot narikassa ettei voi käsittää.Niiden kommentit..huhuh…KIESUS!

Ilkka Forsten

Yksi hullu kysyy enemmän kuin kymmen viisasta ehtii vastaamaan.

Jussi Hämäläinen

Kun neitonen lähtee yhteiseen illanviettoon Sabhan Ihsan Ali Alhantashin kanssa, on hän sitten tuottamuksellisesti osasyyllinen niihin tapahtumiin, joita seuraa yhteisen illanvieton päätteeksi.

John Quiman

Miten tuon nyt ottaa. Onko hiiri syyllinen, kun menee syötin perässä loukkuun? Ei, vaan hiiri on tietämätön.

Ilkka Mänttäri

Syyllisiä ovat myös valtamediat ja poliitikot. Tieto kansalaisille on heille myrkkyä.

John Quiman

Joo, valtamedia ja poliitikot laittavat koko ajan magneetteja ihmisen terveen kompassin ympärille, jotta olisi suunnat sekaisin ja kulku kohti heidän virittämäänsä loukkua.

Ilkka Forsten

Vika on juustossa, se houkuttelee pahaa aavistamatonta hiirtä.

Kata

Niin myös Hunteria..tykkää juustoa poltella….poikkesin asiasta mutta ko luin taas siitä hahahahahahaaaa!!

Lennart

Nimi viittaa islamilaiseen henkilöön lähi-itään. Se mikä voi olla myös yksi syy että raiskaa, että saisi oleskeluluvan. Islamilaisessa säännöstössä on se mahdollista, että rangaistukselta voi välttyä jos menee raiskaamansa naisen/lapsen kanssa naimisiin. Tätä siis muslimi saattaa käyttää jos hänen oleskelulupa on umpeutumassa, että saisi avioliiton takia uuden oleskeluluvan. Suomessa raiskattu tuskin tähän suostuu ja alaikäisten kanssa se on nykyään mahdotonta. Lisäksi hän ei käsitä, että Suomi ei ole lähi-itä. Kaikki asiat mitä muslimimaista tulee ovat haitallisia.

Hätätila tai väärinymmärrys

Nimestä ei voi päätellä onko suomalainen vai ei. Onkohän hän jo maksanut kaikki vaaditut korvaukset, sillä muuten ne ulosmitataan hänen palkastaan.

Anonyymi

Kyllä nimestä voi päätellä täysin ilmansuunnan, mistä päin on kotoisin. Se, maksaako ikinä uhrilleen mitään, riippuu tietysti siitä, onko ylipäänsä töissä. Tässä jutussa ei mainittu mitään oikeudenkäyntikuluista, mutta yleensä nekin jäävät veronmaksajien kontolle.

Milloin suomalainen nainen tai tyttö oppii sen, että kulttuurit ovat erilaisia? Koululaitos ja media on kyllä tehnyt kaikkensa, etteivät osaa varoa.

Teimer

Sabhani ei tule ikinä maksamaan senttiäkään uhrille eikä valtiolle. Sabhanille taikasanalla ’asyl’ on loppuelämä maksettuna veronmaksajan rahoilla.

John Quiman

Kaiva vaan kuvettasi, että saat nuokin korvaukset ja kustannukset maksetuksi, sanoo hallitus.

Ilkka Forsten

Minulle tulee tuosta jätkästä mieleen ” asyl(ki.) ” Räkäklimppi joka muistuttaa etäisesti ihmistä mutta mitä siitä ei koskaan tule.

Ilkka Mänttäri

🤣

Uutinen

Vai niin, taas tällaisia uutisia. Moneskohan tässäkin kuussa.

Sitä saa mitä tilaa

Jälleen yksi tyhmä pakotettiin rikastukseen.

Kata

Sabba Alatasku iski naisen,teki hänestä katuvaisen…miksi ihmeessä lähteä noiden matkaan?Naiset!MIKSI?
Jo aikuinen ja yhä pilvilinnoja näiden suhteen!Mutta vain raakuutta löytyi…
Ja tuomio ohoh on se gauheeta!

unto

niillä on kolme jalkaa.

Ilkka Forsten

Ja niissä kaikissa on vettä polvessa.

Kata

😀

Irmeli

Jaa miksi naiset lähtevät mukaan…No kun ne on niin ihquja..ananas tukka ja kaikki….adidakset ja muut merkkikuteet, …Kela nimisestä buotingista ostetut..ihqua…

Ilkka Mänttäri

Suomalaisten työntekijöiden verorahoilla ostetut.

John Quiman

Ensin maksetaan rikoksentekovälineet ja sitten oikeudenkäynnit sekä korvaukset.

Kaino-Vieno Huttunen

”Raiskauksessa tekotapoja oli useita.”

Siis todellinen moniosaaja kyseessä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mikäli nainen olisi ollut ”rasisti”, tuotakaan ei olisi tapahtunut yhteisessä illanvietossa.

John Quiman

Turkulaismies vauhdissa, vai miten se meni. Eiköhän tuo rikos ole jo itsessään aika arkaluontoinen yksityiselämään liittyvä asia. Puolentoista vuoden päästä turkulaismies palaa metsästysmaille, Allahin luvalla. Ei kai karkotettu.

Jarski

Korkeintaan Åboon.

John Quiman

Ei toki sen kauemmas.

Ilkka Forsten

Tois puol jokke..

Kriittinen Kansalainen

Vale-Yle kertoi tosiaanvain ”turkulaismiehestä”…

John Quiman

Jaa, sitä en tiennyt, mutta arvelin… Ei kai ollut vaikeaa arvata.

Jupi

On turkulaismiestä, helsinkiläisnuorisoa ja löyhiä kaveriporukoita. Totuus löytyy vaihtoehtomediasta

Ilkka Mänttäri

Olisikohan tuomio ollut sama jos kyseessä olisi ollut tuomarin oma tytär. Tuota voi aina kysyä. Kysyä voi myös miksi kaikki tuomiot salataan suomessa kun olemme niin avoin yhteiskunta. Luotto laskee kuin lehmänhäntä.

Tassos

Pigmentti- häiriöinen eläkemies Turusta…..