Kotimaa

Miesjoukko piinaa huoltoaseman asiakkaita Keravalla

Kuva Htm / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

”Heidän kulttuurinsa on tilaa vievää”, sanoo huoltoaseman myymäläpäällikkö.

Jotkut asiakkaat eivät enää halua asioida Asemansillan Nesteellä Keravalla. Asiasta kertovan Keski-Uusimaa -lehden mukaan syynä on aggressiivinen miesjoukko.

Miehet ovat maahanmuuttajataustaisia, ilmeisesti romanialaisia. Miesjoukko on muun muassa tuijotellut tiiviisti huoltoaseman naisasiakkaita.

Kauppias ei tiedä, mitä asialle voisi tehdä. Hänen mukaansa tällaisiin ongelmiin puuttuvia syytetään helposti rasismista.

Keravan kaupunki on tiedostanut ongelmat, ja Nesteen tilanteen sekä Prisman edustalla viikonloppuna tapahtuneen puukotuksen johdosta kaupunki yrittää miettiä lähiaikoina keinoja joilla puuttua tilanteeseen. Kaupungilla ei kuitenkaan ole toimivaltaa yksityisten yritysten alueilla tapahtuviin tekoihin.

Maahanmuuttajajoukkion aikaansaamia ongelmia puidaan myös Keravan Facebook-ryhmässä.

– Heidän kulttuurinsa on tilaa vievää. Siis mitä mä just luin … heidän kulttuurinsa … siis VMP. Entäs meidän lait? Ne ei vissiin koske heidän kulttuuriaan?

– Yleensä käyn siellä iltaisin pesemässä auton, en käy enää. Olin yksin siinä lauman edessä, jätkät myivät huumeita ja tuijottivat minua koko ajan ja osoittelivat. Todella oksettavaa/pelottavaa porukkaa.

– Muistakaa, että ihmisyys ja intersektionaalinen feminismi velvoittaa! eräs kommentoija muistuttaa sarkastisesti viitaten sisäministeri Maria Ohisalon (vihr.) ulostuloon, jossa tämä kertoi hallituksen tasa-arvo-ohjelmasta, jonka kantavana ajatuksena on intersektionaalinen feminismi.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa