Eurooppa Maahanmuutto

Milanolaisesta koulusta tuli maahanmuuttajarikollisuuden pesäke

Kuva Pixabay.

Milanossa laittomien siirtolaisten ja kodittomien miehittämästä entisestä koulusta on tullut rikollisuuden ja huumeiden väärinkäytön pesäke

Lega-puolueen Silvia Sardone, Euroopan parlamentin jäsen ja Milanon kunnanvaltuutettu, kertoi entisen koulun tilanteesta.

– Asia on muuttumassa groteskiksi, Sardone kertoi ja kysyi, miksi Milanon nykyinen vasemmistolainen pormestari Beppe Sala ei ole tehnyt mitään rikollisuuden kasvun torjumiseksi.

Sardone on dokumentoinut alueen tilaa helmikuusta lähtien. Hänen mukaansa entiset väliaikaisiksi asunnoiksi muutetut luokkahuoneet ovat täynnä roskia.

– Valitettavasti tämä ovat seurausta [Italian demokraattisen puolueen] rajoittamattomasta vastaanottopolitiikasta, hän sanoi.

Sardone sanoi saaneensa viranomaisilta vastauksen, että poliisin toiminta tapaukseen liittyen olisi turhaa, ellei rakennusta suljeta.

– Joten miksi he eivät sulje [rakennusta]? … Ehkä heille on tarkoituksenmukaista pitää niin suuri rakennus täynnä maahanmuuttajia, huumekauppiaita ja varkaita, kaukana [kaupungin] keskustasta? Sardone kyseenalaisti viranomaisten ja poliitikkojen toimintaa.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa