Kolumnit

Mitä ihmettä tässä maassa tapahtuu?

Kuva Pixabay.

Lainasin otsikon vihermystöä raatelevasta sisäisestä kriisistä, jossa erään suojavärin omaavan erityishenkilön some-sanomisista ollaan ajauduttu puolueen sisällä anteeksipyyntö-kaustiin. Sillä onhan täysin anteeksiantamatonta jos etnisen kansalaisen on pyydettävä anteeksi sanomisiaan kantaväestöä kohtaan. Tai hänen edustamansa puolueen puheenjohtajan. Koska Hitler ja kolonialismi, vain kantaväestön on pyydeltävä anteeksi olemassaoloaan suojavärisiltä erityishenkilöiltä ja nöyrinä kuunnella heidän moitteitaan kuinka rasistisia ovat kaikki yhteiskuntamme rakenteet. Tämä on uusi kansallisvirtemme, rasistiset suomalaiset.

Vaikka tapausta on ollut erittäin viihdyttävä seurata, en nyt aio käsitellä sitä sen enempää, vaan aion tässä listata muutamia niistä ihmeistä joita maassamme tapahtuu. Tätä ihmettä tässä maassa tapahtuu:

Vanhemmuutta ajetaan alas. Kouluista on tulossa aivopesukeskuksia, joissa lapsille pakkosyötetään multikulttia ja sukupuolineutraliuutta ja seksuaalisia vähemmistöjä jo alaluokilta lähtien, jopa esikoulusta. Mitä ihmettä opetushallinnossa tapahtuu? On yksinkertaisesti vastenmielistä, että tietyt ideologiat ovat raivanneet tiensä opetussuunnitelmiin asti. On vastenmielistä, ettei lasten anneta olla lapsia ja heitä henkilöidään eikä heitä saisi kutsua tytöiksi ja pojiksi. Sukupuolisuudet ja seksuaalisuudet eivät kuulu ala-aste-ikäisille. Näistä asioista voidaan kertoa jos lapsi niitä kysyy, mutta jatkuva asioista jauhaminen on lapsen mielipiteen muokkausta eli aivopesua. Kuka tahansa itseään kunnioittava lastenpsykologi voinee varmistaa tämän. Sama psykologi voisi kertoa, että on tärkeää kasvattaa lapsi tämän sukupuoli-identiteettiä tukien. Vaikka maassamme nyt onkin muutama sata henkilöä, jotka eivät tiedä omaa sukupuoli-identiteettiään, maassamme on noin viisi miljoonaa sukupuolensa tunnistavaa henkilöä. Mikä nyt ihan oikeasti on prioriteetti koulussa?

Samalla kun nämä ideologiat ovat pesiytyneet koululaitokseen, ovat oppimistulokset alkaneet laskea. Mikä hassu sattuma! Tutkimukset ovat kertoneet laskevaa käyrää kielellisissä ja matemaattisissa opinnoissa. Ja nämä oppimistulokset tulevat ennestään laskemaan, kun nyt oppikirjojen ainoa sanoma on vähemmistöt ja diversiteetit, historian naisnäkökulma ja muu kulttuurisensitiivinen propaganda. Kokonaisuus ollaan unohdettu kun pilkkua viilataan yksityiskohdista.

Ongelmia oppimisessa on myös levottomuudessa ja järjestyshäiriöissä, opettajat palavat loppuun. On oppimishäiriöitä, lukihäiriöitä, keskittymiskykyhäiriöitä, kiusaamista niin oppilaita kuin opettajia kohtaan, ettei kuria ja järjestystä voida pitää, sillä se nyt sitten rikkoisi lapsen ihmisoikeutta vaikka aivopesu ei sitä tee. Tähän kun vielä yhdistetään kaikki multikultin haasteet ja alaikäisiksi tekeytyneet aikuiset turvapaikanhakijat oppimissoppaa hämmentämään, niin ei voi kuin ihmetellä miten ihmeessä sukupuolineutraalit käymälät on nostettu ongelmien ykköseksi. Ja että jotenkin tämä tästä paranisi kunhan lapsia vain kutsutaan neutraaleilla termeillä ja kerrotaan, että Allah loi järvi-Suomen.

Paradoksaalista tässä ihmeellisen suvaitsevaisuuden aikakaudessa on, ettei koululaitos suvaitse vanhempien ja kodin kasvatusta lapsilleen ideologioissa, elämänkatsomuksessa ja uskonnossa. Ennen koulun tarkoitus oli tukea vanhempien kasvatustyötä, nyt vanhempien tulisi tukea koulun kasvatustyötä, vaikka nämä ideologiat olisivat vastoin vanhempien omaa maailmankuvaa. Eikö vanhemmilla ole enää oikeutta omien lastensa moraalikasvatuksessa tai kasvatuksessa ylipäätään? Sillä jotakin kummallista on tekeillä kulisseissa, koska juuri tuli esille seikka, etteivät vanhemmat saisi tietoonsa yli 10-vuotiaan lapsensa terveystietoja lääkärissä. Mitä ihmettä tämä on? Kuka, missä ja milloin on tämän päätöksen tehnyt? Ettäkö 10-vuotias on vastuullinen päättämään omasta terveydenhoidosta? Onko tämä oikeasti sitä miltä näyttää, että vanhemmilta ollaan viemässä heidän vanhemmuutensa? Onko yhteiskuntamme systeemi syrjäyttämässä kodin?

Ennen oli koti, uskonto ja isänmaa. Näitä ollaan nyt viemässä aakkosjärjestyksessä ja korvaamalla uusiin, yhteiskunnan koneiston itsensä arpomiin arvoihin.

(Tämä on 1. osa kirjoitussarjaa: mitä ihmettä tässä maassa tapahtuu? Lisää on tulossa)

  • 1.5K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset