Kolumnit

Mitä saat äänestämällä viherpunikkia?

Miksi tästä meitä ympäröivästä todellisuudesta omaan ahtaaseen kuplaansa vieraantunutta viherpunikkia on äärimmäisen turmiollista äänestää missään parlamentaarisissa vaaleissa? Lyhykäisyydessään ensinnäkin siksi, että naiivi, sinisilmäinen ja järjen sekä faktojen (= pragmaattisuus) sijaan uskoon sekä haaveisiin (= idealismi) perustuva politiikka ei kerrassaan ole yhteensovitettavissa vastuullisen sekä pitkäjänteisen parlamentaarisen päätöksenteon kanssa.

Toisekseen siksi, että viherpunikki on aina kovin innoissaan lappamassa toisten taskuista rahaa syvällä oikeamielisyyden eetoksella hyviksi katsomiinsa maailmanparannushankkeisiin, mutta kuitenkin vaivautumatta tai todenmukaisemmin kykenemättä laatimaan mistään edes suuntaa antavaa kustannusarviota, jonka kautta edelleen tulisi määräytymään myös minkä tahansa hankkeen kustannuskatto.

Pitää auttaa, pitää saada ja pitää maksaa sekä pitää resurssoida,” sanelee viherpunikki väräjävällä ja tunteisiin vetoavalla äänellä imperatiivejaan kansakunnalle. Typerä sekä mistään mitään ymmärtämätön kansa saa toimia totuttuun tapaan maksumiehenä, jotta viherpunikki saa moraalisäteillä samanmielisten kanssa kuin se kuuluisa Naantalin aurinko konsanaan selkääntaputtelua unohtamatta.

Siniverinen viherpunikki kannattaa varauksetta lukumääräneutraalia avioliittoa, kiintiöpaikkoja valtion virastoihin mm. somaleille, kuuroille, vasenkätisille, punatukkaisille ja intersukupuolisille, vihaisen ajatusrikollisuuden kodifiointia rikoslakiin tarvittaessa ehdottoman vankeusrangaistuksen uhalla ja suomalaisen yhteiskunnan sopeuttamista alati kasvavan ulkomaalaistaustaisen väestön tarpeisiin lisäämällä monikulttuurisuuskasvatusta.

Pahimmat nationalistiänkyrät laitetaan erityisopetukseen indoktrinoitaviksi ja jos ei muu auta, ei uunittaminen Zyklon-B:llä maustaen ole keinovalikoimasta laisinkaan pois suljettu.

Pesunkestävä viherpunikki kannattaa Euroopan Unionin kehitystä vaikka väkipakolla puhtaan liittovaltion suuntaan, jotta vahingollisiksi katsotut kansallismielisyys ja isänmaallisuus saataisiin kitkettyä kansan keskuudesta.

Suomi kun on kansalaisineen (paitsi moniarvoiset viherpunikit itse) sen verran sisäsiittoinen, kylmä, rasistinen, väkivaltainen, nurkkakuntainen, juro, misogyyninen, herramunjee ja kaikin puolin kehno maa, ettei sen eteen kannata kovin paljon myönteisiä ajatuksia uhrata.

Ehta ja pesunkestävä viherpunikki kantaa huolta hetkenä minä hyvänsä realisoituvasta työvoimapulasta ja kannattaa mahdollisimman löyhästi kontrolloitua maahanmuuttoa erityisesti EU- ja ETA-alueiden ulkopuolelta. Tarveharkinnalle viherpunikki haistattaa pitkät, koska hänen ajatusmaailmassaan Suomen tulee olla vapaa ja avoin maa kaikille, eikä pelkästään passeissaan suomalaisiksi identifioiduilla kansalaisilla tule olla ”toiset” ylittävää etuoikeutta esim. Suomen valtion tarjoamiin koulutus- ja työllistymismahdollisuuksiin tai luonnonvaroihin.

Valtio on viherpunikille vain sosiaalinen konstruktio, keinotekoinen rakennelma – siinä, missä itse asiassa sukupuolikin sekä yksi sun toinenkin ihmisyyteen ja ihmisten välisiin vuorovaikutussuhteisiin liitettävä attribuutti. Toisaalta viherpunikki näkee suunnattomasti vaivaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen puolesta manifestoimiseen, muttei havaitse ajatusmaailmassaan pienintäkään ristiriitaa.

Itse asiassa ”Suomi” (epävaltio) kuuluu viherpunikkien mielestä ”suomalaisia” (epäkansa) itseään mieluummin EU- ja ETA-alueiden ulkopuolisille sorretuille kansoille, joiden selkänahasta riistokapitalistiseen rintamaan jo pitkään jälkiteollisessa yhteiskuntavaiheessa asemoitunut Suomikin on hyvinvointinsa itsekkäästi rakentanut.

Viherpunikin näkövinkkelistä katsoen olisi jo korkea aika päästää koko muun maailman lokaan poljettu köyhälistö ja kurjalisto nauttimaan hedelmistä, joita ahneet imperialistisiat ovat itselleen kylväneet satoa tuottaen. Samalla saataisiin rikastettua Suomen sukurutsainen ja pottunokkainen geenipooli vastaamaan viherpunikin ideaaleja aidosti monikulttuurisesta valtiosta. Sitäkin parempi vaihtoehto olisi tyylipuhdas väestönvaihto, mutta se saakoon odottaa.

Mitä saat viherpunikkia äänestämällä? Aivan varmasti sen, mitä tilaat, eli täysin todellisuudesta vieraantunutta taivaanrannanmaalailua, naiivia maailmanparantamista, utopistisia visioita energiataloutta koskien ja vastuutonta taloudenpitoa.

Nämä suuntalinjat eivät viherpunikkien tapauksessa tule muuttumaan mihinkään suuntaan paitsi korkeintaan intensiivisessä psykoterapiassa.

Tässä evästystä kaikkiin tuleviin vaaleihin.

Toivon vilpittömästi, että tämä kirjoitus loukkaa mahdollisimman montaa niistä henkilöistä, jotka ovat syyttäneet minua ja muita minkään relevantiksi katsotun viiteryhmäni edustajia rasisteiksi, natseiksi tai fasisteiksi.

  • 162
    Shares

Tietoa julkaisijasta

Janne J. M. Muhonen

Janne J. M. Muhonen

Kansallismielisyyden ja oikeudenmukaisuuden nimiin vannova kirjoittaja Keski-Suomen sydämestä, Jyväskylästä.

Kannatussivu Facebookissa: https://www.facebook.com/jannenfoorumi/

Lisää kommentti

Lisää kommentti

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset