Kotimaa

Mona Walter: Islam on fasistinen ideologia

Mona Walter Helsingissä

”Muslimit ja poliitikkomme sanovat, että islam on rauhan uskonto. Se on vale. Se on vale, jota meille syötetään. Islam ei ole uskonto, se on totalitaarinen ideologia. Ideologia, joka vastustaa demokratiaa, ihmisoikeuksia, miesten ja naisten välistä tasa-arvoa. Se on fasistinen ideologia”.

Mona Walter
Mona on Somaliassa syntynyt ja myöhemmin pakolaisena Ruotsiin muuttanut aktivisti. Mona Walter on kääntynyt pois islaminuskosta, sekä omistanut elämänsä taistellen islamin leviämistä vastaan.

Kun Mona Walter kirjoitti kolme artikkeliaan viime vuonna, hän on joutunut vainon kohteeksi ja saanut tappouhkauksia vihaisilta muslimeilta. Hän joutuu elämään osittain suojatun identiteetin turvin. Mona Walter on ollut mukana muutamien ulkomaisten TV-yhtiöiden kanssa Göterborgin lähiöissä, pukeutuneena kasvot peittävään asuun, vain näyttääkseen kuinka sharia toimii jo ruotsalaisissa lähiöissä.

Mona vieraili puhujana Helsingin Vuosaaressa Fortress Europen järjestämässä tilaisuudessa 10.9 lauantaina

Kun saavuin Ruotsiin, elämäni muuttui. Minulle kerrottiin, että olin muslimi. Minun täytyi peittää itseni tai olisin joutunut helvettiin. En halunnut helvettiin, joten peitin itseni, kävin moskeijassa ja opiskelin islamilaista kirjallisuutta. Minulle kerrottiin, että minun tulisi olla kunnollinen muslimi ja minun tulisi seurata islamin oppia. Tein niin, ja mitä enemmän opiskelin islamia, sitä enemmän vihasin.

Puheessaan Walter kertoi, kuinka muslimit ja poliitikkomme sanovat, että islam on rauhan uskonto. Monan mukaan se on vale, jota meille syötetään. Islam ei ole hänen mielestään uskonto, vaan totalitaarinen ideologia, joka vastustaa demokratiaa, ihmisoikeuksia, sekä miesten ja naisten välistä tasa-arvoa. Mona vertaakin islamia fasistiseksi ideologiaksi.

 

Muutamia huomionarvoisia osia Mona Walterin puheesta
Islam on kristinuskon vastakohta. Islam kertoo, että sinun ei tulisi valehdella, mutta voit valehdella jos se sopii islamiin, jos se hyödyttää islamia. Katsokaa imaameja kun he tulevat televisioon kertomaan islamista. Mitä he sanovat? He sanovat että islam on rauhan uskonto. Se on vale.

Minulle kerrottiin, että minun tulee totella aviomiestäni riippumatta siitä, kuinka tyhmä hän on. Miehelläni oli oikeus purra minua jos en totellut häntä. Minulle kerrottiin, että minun tulee vihata juutalaisia, koska he ovat juutalaisia. Minun täytyi vihata kristittyjä, koska he ovat kristittyjä.

Tänä päivänä yritän niin paljon, teen kaikkeni sivistääkseni ihmisiä ja kerron heille kaiken. Se on hyvin vaikeaa, koska ihmiset eivät halua uskoa. He uskovat, että islam on kuin kristinusko ja muslimit ovat kuin me. He eivät ole kuin me, jotkut heistä ovat erittäin vaarallisia henkilöitä ja nämä henkilöt ovat tulossa kotiimme.

Mona Walter ja Juha Mäenpää kättelevät puheen päätteeksi
Mona Walter ja Juha Mäenpää kättelevät puheen päätteeksi

Islam jakaa ihmiset kahteen osaan, muslimit ja muut [mushrik], te olette niitä muita, vääräuskoisia. Mitä allah sanoo vääräuskoisista? Muslimien tulee taistella vääräuskoisten kanssa niin kauan, että he hyväksyvät islamin. Se on se mitä opin, koska, tiedättekö? Imaamini kysyi miksi pidän farkkuja. Vastasin hänelle, koska tykkään pitää niitä. Imaami sanoi, että meidän ei tule näyttää vääräuskoisilta. On kuitenkin oikein ottaa heidän rahansa ja elää hyvinvoinnissa. Vääräuskoisten kulttuuri on Haram [kielletty], mutta heidän rahansa on sallittua.

Minulla on teille oppitunti. Voin pitää kaikille halukkaille oppitunnin islamista ja siitä, mitä islam opettaa naisista. Ihmiset kieltäytyvät saapumasta, koska pelkäävät menettävänsä työpaikkansa, heitä kutsutaan rasisteiksi. Jos he saapuvat luennolleni, heitä kutsutaan rasisteiksi. Sanon heille, tulette menettämään paljon enemmän kuin työpaikkanne, menetätte päänne. Se on tulossa seuraavaksi.

Ihmiset tuolla jotka huutavat rasistia ja puhuvat islamofobiasta, minä tiedän kuinka taistella islamofobiaa vastaan, tiedän kuinka lopettaa islamofobian. Kun menen Saudi-Arabiaan ja luen siellä raamattua, pidän ristiä ja voin uida bikineissä. Kun juutalaiset ja kristityt ovat jokainen tervetulleita Saudi-Arabiaan ja Kuwaitiin. Kun voin elää siellä kristittynä, lukea raamattua, rakentaa kirkkoja Saudi-Arabiaan, Kuwaitiin ja Somaliaan. Silloin ei ole enää islamofobiaa. Silloin ei tarvitse pelätä islamia.

Te ette ole peloissanne kun joku sanoo että ette voi olla kristitty, teillä on oikeus valita. Tämä on se asia mikä ihmisiä pelottaa ja miksi he pelkäävät islamia.

Osan puheestaan hän osoittaa suoraan muslimeille
Muslimien siellä täytyy muuttua ja opetella erottamaan muut kuin muslimit allahin vihollisista. Opin sen, että muu kuin muslimi on Allahin vihollinen, moraaliltaan heikompi. Heitä vastaan tulee taistella, kunnes he kääntyvät islaminuskoon. Ainoa tapa miten molemmat voivat elää yhtäaikaa rinnakkain on se, että vääräuskoisista tulee muslimeja, veljiä ja siskoja.

Muslimit, teidän tulee muuttua, hyväksyä minut ja hyväksyä vaihtoehtoni. Minä en halunnut olla muslimi, esitin olevani muslimi, koska pelkäsin henkeni puolesta, ja olin Ruotsissa! Islamin mukaan minun pääni tulee irroittaa, koska hylkäsin islamin uskon. Se on islamin laki, sharia. Ajatelkaa sitä.

Muslimina sinulla on velvollisuus tutkia Muhammedin elämää ja mitä Muhammed teki. Olen väitellyt muutaman muslimin kanssa, he kertovat että ISIS ei ole islamia, Boko Haramissa ei ole muslimeita, he ovat terroristeja. Kysyn heiltä, tiedättekö mitä Muhammed teki islamin profeettana, oletteko lukeneet hänen elämänkertaansa. Luitteko muhammedin elämänkertaa, kuinka hän raiskasi, tappoi ja sanoi, että ihmisten tulee kääntyä muslimiksi tai he kuolevat?

Muhammed sanoi islamin profeettana, että hänen täytyy taistella vääräuskoisia vastaan kunnes he kääntyvät islamiin. Muhammed sanoi, kun käännytte islamiin, teidän verenne ja rahanne on turvassa minulta. Mitä ajattelette tästä, jos olet muslimi ja luet sellaista koraanista. Allah sanoi koraanissa, että taistelkaa heitä vastaan, jotka eivät usko Allahiin, taistelkaa heitä vastaan jotka eivät usko islamiin. Miksi te taistelette minua vastaan, minulla on vaihtoehto, Jumala antoi minulle vaihtoehdon. Joten muuttukaa sen sijaan että kerrotte ihmisille, että heidän tulee muuttua.

Shariaa vaaditaan jo Ruotsissakin
Meillä on demokratia Ruotsissa, sen sijaan muslimit vaativat shariaa. He haluavat kouluja, joissa tytöillä on omat liikuntatunnit ja omat liikuntasalit tytöille sekä pojille. Miksi näin, se on sharian mukaista, koska muslimityttö ei voi näyttää hiuksiansa. 9-vuotias muslimityttö on sopiva avioliittoon islamilaisten lakien mukaan. Eli mitä he haluavat, he haluavat sharian. Hyväksyttekö te sharian? Mitä te sanotte heille, jotka haluavat sharian? Menkää Saudi-Arabiaan ja asukaa siellä.
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa