Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Monikulttuurinen joukkopahoinpitely päätyi yhden tekijän ehdottomaan vankeustuomioon

Kuva: Youtube (kuvan henkilöt eivät liity tapaukseen)

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 22- vuotiaan Sebastian Jeremias Nur Ahmedin yhdeksi vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen pahoinpitelystä.

Vankeusrangaistus määrättiin ehdottomana, koska pahoinpitely on tehty melko pian ryöstöstä tuomitun ehdollisen tuomion antamisen jälkeen sen koeaikana. Nur Ahmedilla on rikosrekisteriotteen mukaan taustalla kaksi ehdollista vankeusrangaistusta vuosilta 2019 ja 2021.

Nur Ahmed oli käynyt noin 15 muun henkilön kanssa myöskin ulkomaalaistaustaisen nuoren miehen kimppuun Espoossa kauppakeskuksessa. Uhri oli yrittänyt paeta, jolloin häntä oli vedetty takin hupusta ja lyöty sorkkaraudalla otsaan. Iskuja sorkkaraudasta oli tullut päähän yhteensä 6-7 kertaa. Lyömistä ja potkimista oli jatkettu uhrin ollessa maassa.

Kaikki tekijät olivat pukeutuneet maskeihin tai kommandopipoihin, ja uhri sekä hänen seurassaan olut todistaja olivat tunnistaneet vain kauan tuntemansa Nur Ahmedin, joka oli myös pitänyt hallussaan videota pahoinpitelystä.

Nur Ahmed velvoitettiin korvaamaan uhrille yhteensä 4600 euroa, todistelukustannukset valtiolle 40 euroa sekä rikosuhrimaksun 80 euroa.

Valtion varoista maksetaan uhrin avustajalle 1889,14 euroa ja Nur Ahmedin puolustajalle yhteensä 1057,10 euroa.

71 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rike

Tuollahan nuo radiossa vastenmieliset suvakkiakat, etunenässä Veronika Honkasalo, tänä päivänäkin väitti, ettei ole mitään katujengejä olemassakaan, 15 huppupäätä vaan kulkee hakkaamassa sorkkaraudalla vastaantulijoita. Joku homopoliisi oli samaa mieltä.

Jappe

Nimestä voi päätellä, että tyypin äiti on suomalainen. Nämä ovatkin usein pahimpia, koska suomalainen mokuttajaäitinsä on näitä ikänsä aivopessyt.

Dick van Esborg

Kaikkein huolestuttavinta on että kukaan ylimmän pään tinanappi tai poliittinen Arvojohtaja ei ole enää aikoihin pukahtanut puolta sanaa siitä mitä Tolkun Ihmiset lukevat, kuulevat, näkevät ja valitettavasti jopa kokevat pääkaupunkiseudun hämärissä.

Runtiti-pou

Miksi näistä tuomitaan yleensä vain yksi? No parempi sekin, kun ei ketään

Dick van Esborg

Pohjoismaista utopiajurismia yhdistettynä pirun kalliiden vankilavuorokausien minimointiin.

Jukka

Tuollasilla mitättömillä tuomioilla ei ole mitään merkitystä!

John Quiman

Pääseehän tuo vuoden pituiselle kurssille. Saa myös omiensa joukossa mainetta.

Eetee

Nur Ahmed on selkeästi korvaamattomimmasta päästä näitä huippuosaajia. Millaisiin suorituksiin hän mahtaa vielä yltääkään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Eetee
Isänmaan petturi..?

Joko Taposkasta tehty TUTKINTAPYYNTÖ valheellisen tiedon jakamisesta? Jatkaa edelleen tuuban suoltamista..

käsilukko on läsnäoloa

Suomen poliisijohdolle tuntuu olevan yhdentekevää puhuuko joku sen alainen palturia julkisuudessa.

matupatjojako...

Maria ”kiitos hyvästä kysymyksestä” Matusalo poliisiministerinä.

käräjämyyrä

Vuonna 1984 Suomessa poistettiin huoltajan tai viranomaisen l a i l l i n e n oikeus antaa ruumiillista kuritusta r i k o k s e e n syyllistyneille 7 – 15 vuotiaille.

Tuo vuosi sattui melko hyvin yhteen hyvinvointivaltion huippukauden kanssa, joten kenties kuviteltiin auvoisten aikojen hävittävän nuorisorikollisuuden kuin itsestään.

Nyt kun ollaan kuitenkin kovaa vauhtia menossa leipäjonojen ja migriperäisten marakattiryöstöjen aikakaudelle niin kaikki vastuulliset tahot vaan levittelevät voimattomina käsiään tuon miltei 40 vuotta sitten synnytetyn seuraamustyhjiön äärellä.

Ilkka Forsten

Nur Ahmed keppostelee ja valtio maksaa kulut, sitten annetaan täysin lapsellinen tuomio vaikka tekijä on jo entuudestaan rikoksen uusija. Eikö kukaan vieläkään käsitä että poliisilla on oikeus vaatia maasta karkotusta, jos rikostuomio määrätään yli vuoden pituiseksi. Tätä oikeutta ei käytetä koskaan vaikka se on lakiin kirjattu. Kun joku on loputtomasti kepposteleva ja aina osallinen näissä tapahtumissa, hänen paikkansa ei ole suomessa. Oikeuslaitos viestittää toistuvasti suojelevansa haurasta vähemmistöä, joka sitten naurussa suin huitoo sorkkaraudalla vastaantulijoita.. Ei oikein mene minun oikeustajuuni. Luvaton naamioituminen julkisella paikalla on näköjään sekin poistettu mehmettien osalta. Jos tämä kansa ei kohtapuoliin enää kunnioita maan lakeja, ei kannata ihmetellä miksi niin tapahtuu.

Nimi*

Pitääkö kansalaisten ottaa ohjat omiin käsiin ja aloittaa näiden karkoitukset…

John Quiman

Kyyditykset voisivat toimia, mutta ne eivät ainakaan vielä ole riittävässä suosiossa, joten niiden järjestäjä saisi siitä pikaisesti itselleen ongelmia. Kun aika on kypsä, tilaa valtio kyydityspalveluita, joita voi sitten suorittaa hyvällä voitollakin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Sitten kun poliittisilla puolueilla, tai ainakin nokkamiehillä on riittävät organisaatiot alkaa kuorimaan siitä rahaa, aivan kuin kävi astaanottokeskuksienkin kanssa.

Kata

https://www.is.fi/perhe/art-2000009226742.html

No kotimaan lomamatka voi olla monella edessä…koska meillä on rahaa millä mällätä(velkarahaa!) ja meillä on myös ”suurperheitä”…Ja en väitä etteikö ole ihan omiakin mutta….
Missä esim vanhuksille apu ”sähkölaskuun”???Pienituloisille?Ai niin sossuun sähkölaskun kanssa voi tottakai!Heti maksetaan se on selvä!

Hitto tätä hommaa…

Peter Kreisler

Niin, että ”Pitääkö kansalaisten…”, no pitää.

John Quiman

Jos kansalaiset eivät äänestä sen puolesta, tuskin tekevätkään sitä itse.

John Quiman

Tuo tapaus ei ilmiselvästi voi hyvin Suomessa, joten olisi ihmimillisempää palauttaa hänet kotimaahansa, jossa luultavasti tuntisi olonsa paremmaksi ja löytäisi kaltaistaan seuraa.

kasimir

Jos ehdollisen tuomion päälle tuomitaan uudestaan toinen ehdollinen, niin silloinhan se eka rikos oli käytännössä ”ilmainen” eli siitä ekasta rikoksesta ei tullut lainkaan rangaistusta. Tämähän jo suorastaan KANNUSTAA jatkamaan rikoksia.

Suosittelen muuten lukemaan Seiskaa, koska se uutisoi monesti näistä ikävistä asioista, joista valtamedia vaikenee. Esim näistä katujengeistä on ollut nyt useamman kerran juttua ja Seiskan toimittaja oli kaivellut ryöstäjien taustojakin jonkin verran (linkki alla). Toimittaja oli jopa haastatellut yhden ryöstäjän isääkin. (Oli kuulemma täysin tietämätön poikansa touhuista).

Niin ja Seiskan toimittaja oli soittanut myös suvakki-slurkki Jari Taposen esimiehelle ja kysynyt tältä että onko Suomessa katujengejä, niin tämä sanoi että todellakin on, ja että tämä on täysin päivänselvä asia poliisien keskuudessa. Seiskahan tekee enemmän tutkivaa journalismia katujengeistä kuin Hesari tai Yle.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Seiska-selvitti-kohuttujen-katujengilaisten-rajut-taustat/1055296 Aika lyhyitä nuo Seiskan uutiset näemmä. Liekö printtiversiossa enemmän uutisointia aiheesta …

Ilkka Forsten

Yhteiskunnassa on jotain mätää kun yksi virkamies, ( Taponen ) saa määritellä koko medialle ja kansalle mitä rikollisuutta on tai ei ole. Löyhät kaveriporukat ilmaisu nousi jo aikapäiviä sitten naurun aiheeksi, mutta yhä sitä samaa mantraa hoetaan olettaen ettei ihmiset itse ymmärrä mitään.

John Quiman

Taponen puhuu ideologista totuutta. Ideologisesti on väärin kertoa asioista niin kuin ne ovat, sillä ne eivät palvele ideologian tarkoitusperiä. Pitää tarkastella asiaa ja muokata siitä versio, joka on ideologialle edullinen ja sitten kertoa se toisille.

Peter Kreisler

Jari Taponen on jollain tavalla henkisesti sairas, normaali ihminen ei nauti rikollisuuden ihannoinnista ja Antifan terroristien kaveripiirissä pyörimisestä. Jotain kertoo se, että Taponen kertoi suomalaisen koulun olevan hyvä opinahjo terroristeille sekä ihannoi ”kaveripiirinsä” kanssa terrorismia. Taposen kohdalla kyse siis ei liene agendasta vaan mielisairaudesta.

Juha

Kuten Turkin Presidentti Erdogan on hyvin todennut, niin Suomi ja Ruotsi ovat kommunistisen terrorismin pesäpaikkoja. Tänne haalitaan terroristeja maista joissa nämä kommunistiset terroristijärjestöt ovat kielletty. Tuntuisi että EUn pääkriteeri maahamuuttajien valintaan on juuri tämä Turkin kritisoima terrorismitausta.

Kommunistiseen ideologiaan kuuluu luokkasota, mutta hyvinvointivaltio Suomessa ja Pohjoismaissa luokkasota on ollut mahdoton kun tuloerot ovat pienet ja yhteiskuntaluokkien rajat ovat matalat. Tuomalla EU alueelle tällainen uusi luokka luodaan hedelmällinen maaperä tulevalle luokkasodalle.

Nämä pienet väkivaltaisuudet ovat vasta alkusoittoa, preludi, tulevaan tuomiopasuunan kakofoniaan.

John Quiman

Erdogan on toki unohtanut kertoa, että kurdeja on syrjitty ja vainottu monella tapaa Turkissa. Tuli Ruotsissa aikoinaan esille tuo kurdien tilanne Turkissa, kun juttelin yhden turkkilaisen miehen kanssa. Hän sanoi, että kurdit ovat vieraita Turkissa ja niiden tulisi olla kiitollisia. Kysäisin sitten häneltä, että eivätkös kurdit ole olleet siellä jo ikiajat ja yhtäö kauan kuin turkkilaisetkin. Ko. miehellä käpy paloi ja ja ääni värisi, kun moista muistuttelin.

Kurdit ovat vastustaneet turkkialaisten sortoa. Ainakin vielä 90-luvulla kertoi minulle kurdimies, jolla oli kirjapaino, että hän tekee painotöitä yleisölle, mutta siinä ohessa hän painaa kurdilapsille lastenkirjoja ja muutakin kurdien kirjallisuutta, koska Turkissa niitä ei saa painaa, eikä myydä. Itse piirtelin ja maalailin pariin kolmeen hänen kirjaansa kansikuvat, maksutta.

Kurdien vastarinta on ollut osin aseellista ja osa kurdeista on pyrkinyt poliittiseen ratkaisuun. En tiedä miten se on edistynyt. Ei niin paljon kiinnosta, että olisin yrittänyt seurata.

Ilkka Forsten

Kurdistanin työväenpuolue PKK on ainakin ihan militaristinen kuppikunta. Se vannoo aseellisen voiman nimiin, mutta kun tulee kova paikka, sieltä lähdetään pakolaiseksi ja kun ollaan perillä, ( esimerkiksi Suomessa ) osallistutaan joka kerta mielenosoituksiin ja kiljutaan kysymystä, miksi SUOMI ei tee mitään heidän hyväkseen. Kun sitten joku käy sanomassa ettei asia meille kuulu, hyökätään sanojan kimppuun ja pyritään lyömään joka puolelta. Että sellaisia avun tarvitsijoita. Panu Huhtaselta meni luut palasiksi toisesta kädestä, kun kurdiäijät huitoivat kylteillään silmittömän raivon vallassa. Jotenkin minulta ei riitä ymmärrystä edes heille. Kun ISIS otti pohjois – Irakin kurdialueita haltuunsa, lähti äijät saa karkuun, ja muijat meni rintamalle. Nämä ” peshmergat ” sotivat varsin ansioituneesti kalifaattikoplaa vastaan. Samaan aikaan huudettiin Helsingin kaduilla vihaa suomalaisia kohtaan, ja pyrittiin provosoimaan riitaa. En tästä syystä pidä mistään arabitaustaisesta ryhmästä, koska heidän käsityksensä siitä miten asiat pitäisi hoittaa, perustuu joka kerta muiden ” tilillä ” käymiseen.

Tuumailija

Arabithan kutsuvat kurdeja aasiveljiksi, koska nämä ovat tyhmempiä kuin aasit. Aasi sentään oppii juomapaikan sijainnin kun sen muutaman kerran taluttaa sinne.
Kurdit omalla toiminnallaan ja ylimielisyydellään aiheuttavat itselleen ongelmia ja kun joutuvat siitä kantamaan vastuun, uhriutuvat (sopii kylä moneen muuhunkin sieltä kolkasta lähtöisin olevaan heimoon) ja itkevät vainoa yms. vaikka sitten lomailevat kotopaikallaan toisten piikkiin.
Kovasti paukutellaan henkseleitä ja vedotaan että ovat muinaista rotua ja korkeakulttuuria, mutta mitäpä ovat maailmalle antaneet? Senkin vähän mitä joskus minuutti pyörän keksimisen jälkeen ovat julki tuoneet, ovat islamisaation myötä hylänneet ja tuhonneet.

Ja mikä meriitti sellainen on nykypolville, jonka kaukaiset esi-isät ovat saavuttaneet, kun viimeiset 2000 vuotta ovat kulkeneet sitten vuohen perässä? Ei ole kantautunut korviin uutta tahi vanhaa keksintöä, saavutusta, historiallista tapahtumaa tms. mitä nämä olisivat aikaiseksi saaneet.

Nämä hiekkakyyt yleensäkin heittäytyvät tyhmemmiksi mitä ovat, olettaen että pääsevät sillä luistelemaan vastuista.
Eräs tuttava aikoinaan otti tällaisen vakavaan puhutteluun, kun perusasiat eivät olleet menneet perille. Tuttava tiesi kyllä näiden metkut ja heti muutaman sanan jälkeen kurdiaano alkoi hymyillä kuin hangon keksi, tästä tuttavani kysyi että onko vatsa kovalla vai vanhemmat sisaruksia?
Hymy hyytyi aika nopeasti ja oli merkki siitä että osaa/käsittää suomen kieltä kohtalaisen hyvin. Kuunteli manifestin loppuun totisella naamalla ja kuulema käytös muuttui normaaliksi jatkossa, oliko loppukaneetissa mainittu lupaus fyysisestä kontaktista betonoinut sanoman painoarvon.

Hyvinpitelyä toi oli

Ei kultamunat pahoinpitele vaan hyvinpitelee eikä siitä pitäisi tietenkään tulla mitään rapsuja.

je velaksi maksetaan.

Tällaisen p..kan takia menee esim oikeuden jne resursseja. Lisää rahaa niille ja päänsilittelyä.

MITÄ NETTOA?!?!?

Joukko marakatteja pahoinpiteli 15-vuotiaan tytön kostona, että hän puuttui näiden simpanssien väkivaltatilanteeseen koulun välitunnilla. Hakattiin myös päähän ja teko kuvattiin ja jaettiin someen. EIKÖ NÄITÄ APINOITA SAADA KURIIN?!?

juu

Jos huomannut niin Suomessa ei tuomioissa IKINÄ ole karkoitusta.
Ruotsissa syyttäjä aina joskus vaatii karkoitusta, tosin sielläkään ei juuri koskaan se karkoitus toteudu, mutta meillä sitä ei kukaan koskaan edes vaadi.

Vieraslaji SUCKS !

Kannattaa myös itse vaatia näille karkoitusta, jos joutuu tekemisiin näiden kanssa.

Ilkka Forsten

Ei onnistu. Sosiaalitantat ehtii ennen sitä tehdä ” kartoituksen ” ja todeta ettei palautus kunnioita jakamattomia ihmisoikeuksia, nehän voidaan tuomita perille päästyään. Minusta siinä ei pitäisi olla mitään ihmeellistä, haettiinhan Ilja Janitskin suomeen Andorrasta tuomittavaksi kun suvakkinenääntyjät nillitti joutuneensa maalitetuiksi. Suomalainen siis voidaan hakea mistä tahansa tuomiolle, jopa siitä että julkaisee mielipidevapauslain nojalla mielipiteitä suvakeista, mutta edes murhista tuomittua Ahmedia ei saada palautettua, kun ei ole ” näyttöä ” henkilön osuudesta rikoksiin. Oikeusjärjestelmä joka kykenee koko ajan todistamaan valkoisten tekemiset vääriksi, eikä koskaan näe ahavoituneiden tekoja edes haitalliseksi, ei ole enää muuta kuin farssi. Lakien tulee olla yhdenmukaisia, no onko ne ?

Ilkka Forsten

Poliisilaissa on kohta jossa oikeutetaan karkotus kun tuomio on yli vuoden mittainen. Mutta sitä lakia ei koskaan käytetä. Sen sijaan ilman laillista perustetta meille voidaan lennättää Al-Holin jihadisteja käyttäen heistä nimitystä ” alaikäiset orpolapset.” Yksi näistä pikku mussukoista, ( orpolapsen äiti ) kieltäytyi toistuvasti menemästä kuulusteluihin, sanomalla että sharialaki ei tunnusta meidän lakejamme.. Hmmmm, ja joku Biaudet väittää silmät kirkkaina että tulijat ovat hylänneet islamin ja katuvat lähtöään Syyriaan. Niin näyttää tapahtuneen, ja allahu onkin taas niin akbar että..

John Quiman

Jos haluaa sharialain mukaisen kohtelun, pitää mennä sinne missä sharialakia harjoitetaan. Enhän minäkään voi mennä muihin maihin ja vaatia Suomen lakeja noudatettavan.

Hällä väliä tunnustaako sharialaki mitä nyt sitten tunnustaakin, sillä ei ole merkitystä. Täällä vallitsevat Suomen lait, eikä millekään sharialle kumarrella.

Vai sanoo Biaudet, että ovat jättäneet islamin. No, sharian mukaan siitä tulee kuolemanrangaistus, joten voisi sitä shariaa sen verran noudattaa, jos sharia-rouva niin haluaa.

Jos tuo kelpaa kuulusteluiden laistamiseen, pitääkin leikkiä kristittyä, jos joutuu oikeuteen syytettynä: vain Jumala voi tuomita. Siihen loppuu oikeudenkäynti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Olet varmaan lukenut siitä jutusta jossa kaksi musliminaista yritti nostaa kanteen poliisia vastaan uskonvapauden riistosta, kun komissario oli lopulta kyllästyneenä pakottanut kaapuhaamut ottamaan rätit pois kasvojen edestä koska heistä piti saada passikuvat. Millainen olento nillittää uskonsa perään tilanteessa, joka on ihan maalaisjärjellä selitettävissä oleva asia. Onko missään päin maailmaa passikuvat hyväksyttyjä jos kuvassa oleva henkilö on tyynyliina päässä, eikä kasvoista saa mitään kuvaa ? En ainakaan minä ole vielä kertaakaan saanut hyväksytettyä passikuvia joissa näkyy kämmenet ja jalkaterät. Se uskonvapauden taakse piiloutuminen on vaan yksi keino esittää islam lakina, ohi suomen valtiolain. Syytettä ei tullut poliisille, joten onneksi edes jollain on vielä järki tallella.

Ihan käänteisesti voitaisiin ajatella tilanne jossa suomalaisnaiset Saudi-Arabiassa kertoisivat ettei he käytä huntuja, ja jos sitä vaaditte olette rikkoneet uskonvapauttamme. Kuinkahan pitkälle sillä selityksellä mentäisiin ennen kuin shariapoliisi julistaisi tuomiot ? Se ettei arabimaat ole lainkaan allekirjoittaneet YK:n ihmisoikeusjulistusta, pitäisi riittää perusteeksi sille ettei meillä kumarreta islamia millään taholla. Yksipuolisesti toimiva ihmisoikeusjulistus on aika ontto kyhäelmä.

Ne joita kyseinen julistus lähinnä tarkoittaa, eivät oikeastaan koskaan ota sitä lyömäaseeksi, mutta ne jotka ei sitä tunnusta, ovat aina suuna ja päänä. Se julistus oli tarkoitettu harvoille, erityisesti poliittisen mielipiteensä takia vainotuille, mutta siitä on tullut islamilaisen maailman pelastusrengas jota käytetään toistuvasti väärin.

John Quiman

Koko turvapaikanhaku ym. on todella räikeää turvapaikkasopimusten väärinkäyttöä, eikä se ole mikään salaisuus. Sitä käytetään täysin tietoisesti väärin. Vihervasemmisto ja muut suvakit ovat täysin häikäilemättömiä. Heitä ei mikään moraali vaivaa, eikä heitä laitkaan pitele, ei edes perustuslaki. Suomalaisten hyvinvointi ei heitä kiinnosta. Heille suomalaiset ovat heidän politiikkansa hyväksikäyttämää karjaa ja he uskovat, että se on oikein.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Aina joka hallituksen kohdalla 4-vuoden välein olen sanonut että ei voi olla huonompaa hallituista.
Nyt ei oikeasti voi olla tämän huonompaa, vai voiko sittenkin?

John Quiman

Optimistinen ajatus on, että tottakai voi.

Höh...

Olis ollut paljon halvempaa jos olisivat saaneet toisiaan hengiltä. Mutta edes siihen eivät pystyneet.

Kata

Sorkkaraudalla päähän 6-7 kertaa….tuohan ei ole pahoinpitelya vaan aikomus oli päättää toisen päivät!Elinkautinen ilman ehtoollista!

Värinää!

Ilkka Forsten

Ihme että mehmetti kykeni ottamaan kätöseensä ” sorkkaudan, ” sehän on saastaiseen eläimeen koskemista, halal-lampaasta nyppäisty lampaanviulu olisi ollut uskon mukainen tekoväline. Sillä olisi voinut vielä soittaa Konsta Jylhän pelimannimusiikkia rikospaikalla, ja pitää pippalot kulttuurille ominaiseen tapaan ramadania unohtamatta.

Kata

😀 Totta voihan sorkka!

Sari Saarela

Kun ihmisoikeusidiootit vaativat aina itkua nieleskellen noudattamaan niitä kuuluisia kv-sopimuksia, niin noudatetaanpa sitten tätäkin. YK:n pakolaisia koskeva yleissopimus: YK:n arvojen vastaiseen toimintaan syyllistynyt EI ole oikeutettu pakolaisasemaan. Eli kundi voidaan potkaista takaisin isiensä maille ilman minkään valtakunnan tunnontuskia.

Ilkka Forsten

Mutta sen pitäisi olla alunperin peilikuvana tatuoitu, mutten he peiliin katsoessaan näkee sanan islamilaisena rukouksena, ja sitähän on suosittava.

Ilkka Forsten

Niin mutta kun sinä, tai minä ostamme banaaneita kaupasta, vieläpä reilun kaupan versioita ja maksamme nyt ukrainan sodan vuoksi lisähintaa, niin rikomme yhdessä enemmän ihmisoikeuksia kuin rikosen tekevä muhmetti. Meillä ei ole oikeutta niin massiiviseen kolonialismin tukemiseen, ja köyhän banaaniviljelijän riistoon. Alunperin työtä pelkäävä mehmetti ei koskaan riko mitään artiklaa, sillä he ovat hauras ja toiseutettu vähemmmistö jota vainotaan. Heille siis kuuluu oikeus omia pakolais-status täysimääräisenä, koska tiedäthän sen pyramidikuvauksen jossa me valkoiset olemme huipulla ja oikeutettuja kaikkeen hyvään, kun se pyramidin sokkelin tasalla oleva jää aina vaille huomiota. Hänelle tulee siis antaa mahdollisuus nousta ylemmäs, minkä he hanakasti tekevätkin koska ovat tajunneet miten vähän YK:n sanomalla on merkitystä oikeudellisesti, jos vaan jaksaa vinkua vainoista ja kuolemanpelosta mikä on valkoisten eurooppalaisten syytä.

Jukka

Onko ehdolliset tiomiot muuttaneet Nur Ahmedin lainkuuliaiseksi työntekijäksi ja veronmaksajaksi? Ei, ukkeli on vaan jatkanut rikosten tekoa. Kansa maksaa! Sorkkarautaukko tuomittiin nyt vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi ehdottomaan, josta todennäköisesti ”kärsii” puolet ja taas on vapaana kaduilla ja ostareissa sorkkarautaa heiluttamassa. Onko tässä mitään järkeä?! Karkotus ja heti ikiajoiksi! Paras tuomio olisi montun pohja ja pari metriä mursketta päälle ja savea päälle!

Observer

Voidellaan nivuset hunajalla ja köytetään puuhun muurahaispesän viereen.

Ilkka Forsten

Voihan siihen tallustella Nalle Puh joka on perso hunajalle, sitten vasta hauskuus alkaa.

Tuumailija

Miksi nähdä vaivaa, ei sitä pskaa ole ennenkään kelkottu tarvetta kauemmaksi, sinne vain pellon/ojanpenkan täytteeksi ts. vihreään siirtymään.

Ilkka Forsten

Ensin päälle sammuttamatonta kalkkia, sitten ne muut. Emmehän halua että maapohja on pilalla vuosikymmenet ?

Jukka

Just niin, kun kyse on ongelmajätteestä tai sitten Riihimäelle!

Suoltavaa Asiaa

Tässähän varsinainen kultamuna

Ilkka Forsten

Muistatko aikoinaan TV:sä olleen mainoksen jossa sanottiin näin. ” Mene munalla töihin ”.. Minusta alkoi tuntumaan että sillä oli jo joku mennyt ennen minua. Tuohon aikaan ei tiedostava kansanosa vielä ollut edes syntynyt, sitten kun se syntyi ja saavutti teinivaiheen, alkoi nalkutus kananmunien vaarallisuudesta, mikä kääntyi lopulta eläinsuojelukysmykseksi, sillä tipi tii ei voinut tehdä juuri muuta häkissään kuin ” munata ” koko elämänsä. Elinkaaren lopullakaan ei tullut helpotusta, sillä visio osoitti kohti grillivarrasta ja marinaadia S – marketin lihapuolella. Sieltä valkonormatiivinen rasisti sitten osti tilhen, ja syödä mussutti sen hyvällä ruokahalulla vaikka Afrikassa nähtiin nälkää post-kolonialismin seurauksena. Edes se ei auttanut että Biafraan lähettiin mustia aurinkolaseja avustuksena. Ajatuksena oli ettei sikäläiset näe nälkää tummat lasit silmillään. Niitä ei osattu käyttää, sillä käyttöohjeet olisi pitänyt kääntää luku ja kirjoitustaidottamaan tyyliin, ja silti, Nut mina ei jummarra, ei ola mitan järki täsä, nälkkä huuta mahasa, ja raatokärpäset ola silmisä. Mihin kuulu mustat lasi ?

John Quiman

Ruotsissa aikoinaan selitettiin pornolehtien runsauden olevan hyväksi, koska niistä jotkut saavat seksuaalista tyydytystä ja tulee vähemmän raiskauksia.

Pohdin heidän logiikkaansa ja sitten keksin, että jos kerran Ruotsissa tuo toimii, niin mehän voisimme lähettää Biafraan hienoilla värivalokuvilla kuvitettuja keittokirjoja nälkää tyydyttämään.

Ilkka Forsten

Kannatetaan ajatusta. Muslimimaihin tarkoitettuun painokseen laitetaan ensimmäiselle sivulle kuva sianpääsyltystä, sekä ohjeet miten valmistaa rapeaa pekonia, ja muihin Eloveena kaurapuurot, sillä nyt ei sekään enää toiseuta ketään koska myllärin tytär on kuvattu mustaksi. Ressumiesleipäkin on nykyään hottentotin kuvalla varustettu.” Lastenkoskija ” juustossa on kuitenkin yhä valkoinen tukkijätkä. Koen olevani etnisesti profiloitu sitä ostaessani, ja kassalla koen vahvaa eriytymisen tunnetta mikä muuttuu kotimatkalla kokemuksesta toiseuttamiseksi. Vielä yksi muuntumisvaihe liittyy kyseiseen juustoon, se muuntuu suureksi määräksi kolesterolia koska laitan sitä kummallekin puolelle leivänsiivua. ( Niin sanottu upporikkaan eväs. )

Kata

😀 Kuten sanottu niin sinulla on sana hallussa voihan eriytymisestä toiseuttamiseen ja lastenkoskijajuustoon!
Ja hyvvää se on!

Ilkka Forsten

Kiitos. Käväisepäs muuten katsomassa miten mielenkiintoista sanailua löytyy aiheesta, ” Operaatio kotkanpesälle etsitään sopivia kiinteistöjä.” Se sivu on suoranainen helmi. Kirjoitin sinne mielipiteeni alunperin toissa-iltana, ja nyt siellä riekkuu joku moraalipuoskari vastailemassa. Hän poistatti monta kirjoitustani, ikään kuin sillä oli mitään väliä, sitten hän ei osaa sanoa mitä sellaista olen julkaissut joka olisi vaatinut poistamaan riviäkään, ja nyt siellä ollaan hiilenä väittäen minun olevan suvakki ja trolli. Bostik ja diapam ei toimi kaikilla yhtä suopeasti, erittäin pahaksi homma menee jos vielä onnistuu imeskelemään fentanyylilaastaria perjantaipullon kyytipoikana. Mutta saahan sitä ainakin nauraa.. 😄

Kata

Huomasin asian ja ihmettelin jo viime yönä että minne omat liitteillä varustetut jutut hävinneet…luulin etten sitten kai ole julkaissut…tai että olenko jo Joen ”ystäväpiirissä”….siis jos noita ”informereita” alkaa esiintyä täälläkin ikäänkuin tutkimassa mitä saa sanoa hänen/heidän mielestään(kun siis ei mode poista) niin voivoi vattuset ja alpakat kehiin!Uskomatonta ja kehuskeli vielä että hän se oli…kiesus!

Miten kehtaa? 😀

Ilkka Forsten

Hän väittää minua suvakiksi, koska kirjoitin hänen mielestään väkivaltaa ihannoivaa tekstiä, joka kohdistui henkilöön ja kielenkäyttöni on ala-arvoista.. Kun kysyin mihin tekstinkohtaan hän viittasi, ei tullut mitään järkevää vastausta. Sitten alkoi väittämä että haluan olla kaiken keskipiste, ja että joskus on osattu keskustella asiallisesti. Noin sivuhuomautuksena siihen väkivallan ihannointiin liittyen, eikös siitä juuri syytetä kämyjä ja kansallismielisiä, mutta nyt se onkin suvakkien ominaisuus, niinhän se todellisuudessa onkin, mutta kun en ole suvakki.

No olenko minä suvakki, tuskin olen jos viitsii vähänkään pidemmältä seurata kirjoituksiani. Ihailenko väkivaltaa, en, mutta olen sanonut ettei tämän maan asiat enää hoidu ellei sitäkin vaihtoehtoa uskalleta käyttää. Kohdistanko kirjoitukseni johonkin henkilöön, kyllä, poliitikkoihin jne, mutta yleensä en toisiin kirjoittajiin, tai sitten kommentoin mielipidettä jota kaikki muutkin tekevät. Mikä oli niin ala-arvoista kielenkäyttöä että se sai henkilön närkästymään. Sekö jos laitan alkukirjaimet ja rivin tähtiä perään, sanomatta sitä sanaa ?

Hän julistaa nyt olevansa voittaja, koska sai Googlen poistamaan kirjoituksiani. Ei kukaan siellä ymmärrä yhtään mitään siitä mitä kirjoitan. He poistavt mitä tahansa jos joku vaan ilmoittaa tekstin olevan muka yhteisönormien vastaista. Toisin sanoen, tyypillistä suvakkien touhua, ja sitten huudetaan perään että minä olen suvakki… Missä loogisuus ? Ihan sama pätee lastensuojeluilmoituksiin, kun sen tekee väittäen jotain äärioikeistolaiseksi, ei enää kukaan mieti pitääkö juttu paikkansa.

Terhi Kiemunki vastasi hyvin asiallisesti kysymykseeni ottiko toimitus pois kirjoitukseni. Kunnioitan ihmistä joka osaa selkeästi ilmaista missä mennään, eikä siinä ole mitään pahaa jos olemme joissakin kohdin eri mieltä, sitähän joutuu jokainen elämässään tekemään kompromisseja. Se mitä alunperin kirjoitin SML:n talohankkeisiin liittyvään artikkeliin, oli osoittain kirjoitustavalleni ominaista läppää. Osa siitä oli kieltämättä suora näkemys itse asiaan, josta en ole joka kohdin samoilla linjoilla. Sitten tuli joku nimimerkki tarjoamaan oman näkemyksensä, johon tartuin koska hän tartui minun kirjoitukseeni. Tämä nimimerkki Jaana S, sattaa olla se sama henkilö, sillä myöhempi kirjoitus-asu alkaa olemaan ihan samalla kaavalla tuotettua kuin se mitä ensin nähtiin. Se mitä toivoisin on, että myöskin hän uskaltaisi tulla omalla nimellään kirjoittamaan. Minä olen aina kirjoittanut oikealla nimelläni, en ole käyttänyt nimimerkkejä eikä tämä sivusto ole ainoa johon kirjoitan. On helppoa huudella keksityn persoonan nimissä. Siksi päätin jo alkujaan että olen omana itsenäni pelissä. Mutta se siitä. Päivää on vielä jäljellä sanoi pässikin kun illalla pihalle päästettiin.

Tapsa

Kansallismielisten liittouman Kotkanpesä-talohanke. Ei SML:n. Joskus kannattaisi tarkastaa faktat asioista, ennen kuin julistaa totuuksia.

John Quiman

Kävinpä minäkin katsomassa. Olipa oikein perustavaa laatua oleva kukkahattutäti, joka katsoo asiakseen valvoa toisten tekemisiä ja asettaa omat mielipiteensä joksikin ylimmäiseksi totuudeksi.l

Hän viittasi ”meidän lukijoiden” mielipiteeseen. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka suuren joukon lukijoita hän on haastatellut. Veikkaisin, että hän haastatteli vain itseään, sillä hänhän se parhaiten tietää oikeat mielipiteet, siis ne mielipiteet, joista kaikkien tulee olla hänen kanssaan samaa mieltä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Ois syytä tehdä jotain tälle naamioitumiselle.
Juuri eilen oli taas kaupassa varas joka oli naamioitunut maskilla, kun jäi kiinni pöllimisestä niin potkaisi kaupanoven ikkunan rikki ja uhkasi henkilökuntaa tappamisella.
Koronahössötyksen takia on näköjään sallittua kulkea jopa kauppakeskuksissa kommandopipo päällä.
Ja sen kyllä näkee, lähi-idän ihmeet kulkee jo jatkuvasti naamioituneena.
Toisaalta ole mitään väliä, kun tekevät rikoksen niin poliisi etsii vain tummiin pukeutuneita..

otto suni

Niin kauan kun kieltäydytään Krista Mikkosen vihr tavoin tunnustamasta tosiasioita eli jengirikolliset ovat ulkomaalaistaustaisia ja on hurskastelua todeta kuten eilen eduskunnassa kokoomuksen ylikomisario Toivanen, että laittomat aseet pitäisi saada pois kaduilta! Aseet eivät ole ongelma oikeissa käsissä vaan hampaaton jengirikollisia suojeleva Polpo! Kaikki laittomasti maassa olevat laivaan ja kohti Afrikkaa, loput yksilöinä tekemään Lappiin Ivaloon lentokenttää välineinä kuokka ja lapio! Kaikki notkujat pois ostareista, Espoon Keskus on todellinen Mogadishu 2, joten hyvin menee Suomessa!

juu

”ulkomaalaistaustaia” kin on harhaanjohtava termi, oikea sana olisi muslimitaustaisia.
Ei siellä mitään ruotsalaisia, norjalaisia jne kristittyjä katujengeissä ole.

John Quiman

Ehkä poliisi luuli, että musta nahka naamassa oli koronamaski?

Ilkka Forsten

Armeijan erikoisjoukot suosivat mustia rekryyttejä etenkin yöllä tapahtuvaan tiedusteluun. Ei tarvita mustaa kasvoväriä, sillä pigmentti on tehnyt luomuna sen minkä liitunaama valkoinen joutuu peittämään. USA:n armeijan ensimmäisen maahanlaskudivisioonan sotahuutona on Geronimo, se huudetaan aina kun hypätään ulos koneesta. Kummastusta herätti sulkapäähineen kanssa hypännyt joka huusi kovalla äänellä ” MINÄ .”

Jussiboy

Nyt on Forsten viljellyt huonoa huumoria kommenteissaan, sarkasmia ne eivät ole. Ei naurata sitten yhtään. Joskus sinä kirjoitat ihan järkevää asiaa mutta et nyt. Sinähän lankeat siihen ansaan jonka he ovat asettaneet.

John Quiman

Huumorin hyvyys tai huonous on ihan makuasia, joten on turha esittää, ikään kuin Jussiboyn maku olisi absoluuttinen totuus asiasta. Se on mielipide, mihin sinulla toki on oikeus.