Monokulttuuri FM

Monokulttuuri FM: Vieraana kansanedustaja Juho Eerola

Monokulttuuri FM lähetyksessä tämänkertaisessa jaksossa vieraana Juho Eerola.


Eduskunnassa Eerola on suuressa valiokunnan jäsen sekä sivistysvaliokunnan ja sosiaali- ja terveysvaliokunnan varajäsen. Hän kuuluu Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskuntaan ja on neuvoston vuonna 2012 perustetun Vapaa Pohjola -ryhmän puheenjohtaja. Syyskuussa 2016 hän nousi hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi.

Työuraa olen tehnyt vuodesta 1999 lähtien erilaisissa humanitääriseen maahanmuuttoon liittyvissä tehtävissä. Tämän lisäksi olen kahden ystäväni kanssa harjoittanut pääasiassa ravintolanpitoon keskittyvää yritystoimintaa vuodesta 2007 alkaen. Ravintolan pitäminen loppui osaltani kuitenkin vuonna 2011, kun minut valittiin kansanedustajaksi. Olen Kotkan kaupunginvaltuutettu ja valtuuston varapuheenjohtaja. Olen ollut Kotkan Kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen. Tämän lisäksi vanhoista luottamustoimistani mainittakoon Kotkan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajuus, sekä Perussuomalaisten Kymen piirijärjestön varapuheenjohtajana toimiminen. Perussuomalaisten varapuheenjohtajistossa olen istunut vuodesta 2011 alkane.

Monokulttuuri FM -lähetyksiä tuotetaan joka keskiviikko pääasiassa kello 18.00 ja lähetys on katsottavissa kokonaisuudessaan myöhemmin samasta linkistä.

Jakoa

Uusimmat uutiset