Eurooppa

Mr. Brexit Nigel Farage: BLM-liike haluaa tuhota koko länsimaisen sivilisaation

Nigel Farage. Kuva Gage Skidmore / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0

Englannin ulos EU:sta johdattanut Nigel Farage osoittaa kovat sanansa Englannin jalkapallomaajoukkueelle, joka polvistui Black Lives Matter -liikkeelle jalkapallon EM-kisoissa.

– Polvistumista ei voi erottaa marxistisesta poliittisesta BLM-liikkeestä, sanoi Nigel Farage GB Newsin haastattelussa. Ne kuuluvat yhteen.

– Se on tunnetusti avoimesti marxilainen järjestö, joka haluaa hajottaa poliisin ja tuhota koko länsimaisen sivilisaation – ei minua tarvitse uskoa, lukekaa vain verkkosivustoa, kertoi entinen UKIP- ja Reform UK -puolueen johtaja.

– Ajatus siitä, että jalkapallojoukkueen tulee osallistua poliittisiin eleisiin, on virhe, ja sitä vastaan ​​fanit kapinoivat, Farage muistutti.

Eräiden pelaajien mukaan eleellä vastustetaan rasismia ja osoitetaan solidaarisuutta Black Lives Matter -liikkeelle, joka väittää olevansa rasisminvastainen järjestö, mutta jota on syytetty väestön kahtia jakautumisen edistämisestä.

Lähinnä Keski-Euroopan maiden jalkapallojoukkueet ovat suhtautuneet vähintäänkin nuivasti kunnianosoituksiin kulttuurimarxistiselle Black Lives Matter -liikkeelle.

Ennen Puolan ja Englannin vuoden 2022 MM-karsintaa Lontoon Wembley-stadionilla huhtikuussa puolalaiset pelaajat kieltäytyivät polvistumasta. Sen sijaan he osoittivat UEFA:n ”Respect” -tarraa pelipaidan vasemmassa hihassa kuten tšekkiläiset pelaajat Wales-ottelunsa alussa.

Unkarin jalkapallomaajoukkue ilmoitti ennen EURO 2020 -jalkapalloturnauksenalkua, että se ei aio polvistua ennen otteluja.

Lähteet Breitbart, Kansalainen (1, 2).

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit