Eurooppa Politiikka

Mülheimin joukkoraiskaus: CDU-poliitikko vaatii karkotuksia

Elmar Brok. Kuva Olaf Kosinsky / Wikimedia Commons.

5 bulgarialaislasta ja -nuorta raiskasi viime viikonloppuna 18-vuotiaan naisen Mülheimissa. Nyt CDU-puolueen poliitikko vaatii karkotuksia ”yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistamiseksi”.

Entinen CDU-puolueen europarlamenttiedustaja Elmar Brok on vaatinut Mülheimin joukkoraiskauksen takia kunnilta johdonmukaisia ulkomaisten rappioperheiden vastaisia toimia, Junge Freiheit -lehti kertoo. Brok muistutti Bild-lehden haastattelussa, että karkotuksia voidaan tehdä myös ”yleisen järjestyksen ja turvallisuuden varmistamiseksi”.

– Viranomaisten on noudatettava paljon tiukemmin lakeja: Henkilö, jolla ei ole työtä, eikä maksa sosiaaliturvamaksuja, ei voi asua täällä, etenkään koko perheensä kanssa lapsilisiä ja sosiaalitukia nostellen, CDU-poliitikko sanoi. 5 vuoden oleskelun jälkeen tällainen henkilö saa jo pysyvän oleskeluoikeuden Saksaan.

CDU-poliitikko syytti viranomaisten suhtautuneen välinpitämättömästi mustalaisperheisiin. Näille klaaneille on myönnetty liian helposti ammattinimikkeitä, joilla nämä ovat ”huijanneet itselleen oleskeluoikeuksia ja sosiaalitukia”. Siksi on tapahtunut ”ghettojen muodostumista ja on syntynyt kokonaisia asuinalueita, joissa lapset kasvavat laiminlyötyinä, eivätkä he ole enää integroitavissa ja heistä tulee väkivaltaisia – ja joissakin tapauksissa he tekevät sitten sellaisia rikoksia, joita nähtiin nyt Mülheimissa”.

Viime viikonloppuna 5 bulgarialaislasta ja -nuorta raiskasi Mülheimissa 18-vuotiaan naisen.

  • 339
    Shares

Liity kannattajajäseneksi