Kotimaa Rikos

Murhayrityksen kohteena poliisipartio Turussa

Lounais-Suomen poliisi esittää vangittavaksi noin kolmekymppistä miestä Turussa viikonloppuna tapahtuneesta murhan yrityksestä. Murhan yrityksen kohteena oli tehtävällä ollut poliisipartio.

Epäilty murhan yritys tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Turun Orikedolla.

Poliisipartio hälytettiin tehtävälle ottamaan kiinni mies, jota epäiltiin tietoliikenteen häirinnästä. Mies oli lyhyen ajan sisään soittanut hätänumeroon kymmeniä kertoja eikä ohjeistuksesta huolimatta suostunut lopettamaan soittelua.

Partion saapuessa paikalle epäilty vastusti voimakkaasti kiinniottoa ja uhkaili partiota. Hän yritti saada väkivalloin toisen konstaapelin aseen haltuunsa. Poliisit saivat tilanteen rauhoitettua, eikä kukaan loukkaantunut välikohtauksessa.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä. Poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota asiasta tällä hetkellä enempää.

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
noname654654

Ärsyttää tuo poliisien linja, että ihan kuin olisivat tärkeämpiä kuin tavallinen kansalainen. Meinaan sitä, että jos joku repisi minulta väkisin asetta pois niin ei sitä tutkittaisi murhan yrityksenä. Ehkä varkautena, jos poliisi edes viitsisi tutkia tavan tallaajaan kohdistunutta rikosta.

Maunulan Pele

Tavoitteli asetta. Syyte murhayritys. Eikä tiedoiteta enempää. Kuka tietää jos skoudet kieroudessaan keksivät näitä ”Murhayrityksiä”. Luotto noihin 0%.

Tuco

Se on vähän komsii-komsaa, riippuu tilanteesta, mutta entä jos olisi saanut aseen käsiinsä?

Ei tollasesta noin voi oikeesti syyttää

Veikkaan, että olisi ampunut ilmaan varoituslauauksia.

ilmari

Jos tuomari on Aarnion kamoissa myös,, Ei huomaa poliisin murtautuneen yksityiseen kotiin ja aseistettuna. Mies koko tilanteen henkeensä kohdisytuvana ja yritti puolustautua.