Uutiset

Muslimit anovat katolista kirkkoa ottamaan Sinéad O’Connorin takaisin

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.
Irlantilainen vitsisivusto pilailee muslimiksi kääntyneen irlantilaisen laulajan kustannuksella.  Sinéad O’Connor ilmoitti pari viikkoa sitten kääntyneensä muslimiksi. Vitsisivuston mukaan muslimit haluavat luovuttaa hänet takaisin katoliselle kirkolle.

Kun vain kaksi viikkoa on kulunut Sinéad O’Connorin  ilmoituksesta kääntyä islamin uskoon, muslimit ovat saaneet hänestä tarpeekseen ja pyytävät katolista kirkkoa ottamaan hänet takaisin, kertoo irlantilainen pilailusivusto Ireland on Craic.com

Irlantilainen on postannut twitteriin kaikenlaista hölynpölyä. O’Connor muun muassa twiittasi,että valkoiset ihmiset ovat kuvottavia eikä hän halua heidän seuraansa enää koskaan. Kun eräs vastasi hänen twiittiinsä, aikooko hän nyt spreijata lapsensa värillisiksi, hän käski vetämään käteen. Tähän muslimimiehet puolestaan esittivät vastalauseensa ja käskivät O’Connoria käyttäytymään islamilaisen naisen tavoin. Sivuston mukaan O’Connor triggeröityi tästäkin ja vastasi: ”V..un ru….rit, painukaa v…uun, minä v..tu sanon mitä v..tu haluan!”.

Vitsisivuston mukaan Dublinin islamilaisen keskuksen imaami Ali Bin Mustafi on asiasta hieman vaivaantunut.

– Krhm, joo, tulee mieleen, että ehkä islam ei ole oikea uskonto hänelle. Vaikutti aluksi hyvältä ajatukselta, mutta naistemme ei pitäisi kiroilla niin paljon. Hieman enemmän taka-alalla ja vähemmän silmille hyppimistä. Ei oikein toiminut, kiitti hakemuksesta ja onnea tuleville tutkimusmatkoille, hän selvitti.

Irlannin katolinen kirkko vastasi sivuston mukaan viipymättä muslimien anomukseen ottaa O’Connor takaisin.

– LOL! Hän on nyt teidän, kaverit. Pitäkää hauskaa!

12.11 klo 16:44 Lisätty tieto, että kyseessä on pila

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit