Eurooppa

Muslimit teurastivat lampaita keskellä ranskalaista katua

Kuva Pixabay.

Poliisi pidätti Nantesissa neljä miestä epäiltyinä lampaiden teurastamisesta keskellä katua islamilaisen Eid al-Adha -festivaalin aikana.

Neljä miestä pidätettiin Nantesissa tiistaina. Heitä epäillään kahden lampaan teurastamisesta julkisesti Ranskan lain vastaisesti. Lain mukaan vain viralliset teurastamot voivat harjoittaa teurastusta.

Miehet ripustivat lampaat aitaan, jotta teurastaminen olisi helpompaa.

Miehet myös väittivät poliisille, että lampaat eivät ole voineet kärsiä teurastuksen aikana, koska ne käännettiin kohti Mekkaa tapettaessa.

Epäillyt väittävät ostaneensa eläimet paikalliselta viljelijältä. Kolmas lammas löydettiin myöhemmin elossa pakettiautosta ja luovutettiin eläinsuojeluyhdistykselle.

Muslimeille voidaan määrätä teosta jopa 15 000 euron sakko ja kuusi kuukautta vankeutta.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest

30 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Vai vielä Mekkaa päin. No, ainakin tietää minne päin katsoo.

Eka Kettunen

Muslimi se teurasti lampaitansa hiiala hiiala hei
Ranskalaiset ihmeissänsä hiiala hiiala hei
Mää mää kadulla ja mää mää pakussa joka puolla mää mää hiiala hiiala hei

John Quiman

Heräsi vain kysymys, että oliko tuo ”mää”, mitä muslimimiehet huutelivat toisilleen, että ”minä, minä”, siis ”mää mää”, kun lampaan näkivät, vai oliko se lampaan määintää?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

😀 Voihan mää mää siellä mää mää täällä!

Ilkka Forsten

En MÄÄÄÄ tiedä mistä te nyt puhutte ?

Jupi

Savolainen lammas sanoo MIE

Kekkis

”Muslimeille voidaan määrätä teosta jopa 15 000 euron sakko ja kuusi kuukautta vankeutta.”
Juu, juu & voi, voi… Tulee sakot, jotka maksetaan verorahoista lisäksi karvistulkki ja -lakimies saa 5000-10000 korvauksia veronmaksajilta.

John Quiman

Eikiös tuo ole jo aika kova rangaistus, että joutuu maksamaan sakkoja toisten rahoilla. Onhan se häpeällistä. Jaa, niin, eihän muslimille olekaan häpeällistä ottaa vääräuskoisen rahoja, nehän kuuluvat hänelle.

Timppis

Pakettiautosta löytyi lampaan lisäksi neljät pitkävartisetsaappaat

Tollo

laiskan miehen rakastelua,
lammas tekee kaiken työn.

Seppo-Sisko

Sopii oikein hyvin kulttuuriin.

Ilkka Forsten

Tekivät siis elokuvaa tukkijoella, tai perhokalastuksen alkeet.

Jupi

Siitähän on vitsiä väännetty, miksi Keltit käyttävät kilttiä, ja miksi saappaita.

Larkimo

He toimivat kuin vanhassa kotimaassaan ja integraatiosta ei voi puhua vaan halusta muuttaa vastaan ottava maa vanhaksi kotimaakseen. Näitä ei voi päästää Eurooppaan. Ketään ei tule siirtää kotoutumiskursseille, koska he eivät kotoudu. Ennen kurssia heidän ykkösajatus on, että ”vääräuskoiselta” emme ota mitään oppeja vastaan”. Kotouta siinä nyt sitte. Integraatioennuste on nolla. Lampaiden teurastusta tiellä ei ole ”Miten elät ranskalaisittain vol 1”

John Quiman

Ne eivät ole opettelemassa, kuinka elää Ranskassa, vaan ne ovat opettamassa, kuinka elää Ranskassa.

vesku

Meillä KOTO-SUOMESSAKIN tapettiin lähes,noin, 2500 lammasta viime syksynä,,, ilmeisesti, PIMEÄSTI, LAITTOMASTI, VAILLA VIRANOMAIS VALVONTAA,,,,POHJANMAALLA,, MUSUJEN TARPEISIIN,,,EIPÄ LEHDET ENÄÄ ASIASTA KIRJOITTELE,,, MELKOINEN RIKKOMUS,,,,

Neiti Marple

Eläinten halal teurastus, tätä villiä teurastusta on tapahtunut Suomessa. Suomesta oleskeluvan saaneet hitaasti hivuttaen, järjestelevät oman rinnakkaisyhteiskunnan valtaamista ja perustamista. Kultainen sääntö on älä missään olosuhteissa luota luota näihin barbaareihin.
Jos nämä barbaarit pääsevät hivuttautumaan Suomen poliittiseen koneistoon ja yhteiskunnan kaikille alueille, tietää se demokratiamme luhistumista.
Barbaarien kanssa veljeilyä ei pidä harrastaa, kannattaa pitää turvallinen etäisyys heidän ryhmäänsä. Veljeilynä pidän sellaistakin jos ostaa veronkierto pitsan näiden pitseroista. Teet isänmaalle palveluksen jos et käytä näiden barbaarien palveluja. r
Seuraa tarkkaavaisesti lähiympäristösi elämää jos siellä sattuu asumaan näitä kulttuurimme rikastajia. Annan ohjeen jos seuraat tarkkaavaisesti niin tee se mahdollisemman huomaamattomasti. Tee vaikka muistiinpanoja näkemästäsi.

Tre.

Yksi musu on päässyt k-edustajaksi,Husu hussein ja muitakin matuja on esim.kaupungin päättäjissä,ei huvä juttu.

Ilkka Mänttäri

Maanpetos, ja etunenässä tietenkin kaikkien petosten äiti, SDP.

Irmeli

Tätähän vastaan se BB:kin on taistellut vuosia ja saanut vihaa osakseen. Nämä röyhkeät muslimiäijät tekee mitä tykkää, naisiahan he eivät kunnioita. Julmaa eläinrääkkäystä, toivottavasti saavat kovemman mukaan rangaistuksen. Mutta varmaankaan vähät välittävät kiellosta rääkätä eläimiä, kun se kuuluu uskontoon. Ja siksi näitä ihmisiä ei pitäisi päästää sivistyneisiin maihin, kun heiltä puuttuu sivistys.

Anonyymi

Parasta olisi passittaa suoraa päätä omiin kotimaihinsa eläinrääkkäystä, serkusavioliittoja, naisten alistamista, kunniamurhia, lasten silpomista ja kaikenlaista verellä läträämisen kulttuuria harrastamaan.

Kaino-Vieno Huttunen

Nyt, kun maahanmuuttajat kuormittavat muutenkin ahtaalle ajettua perusterveydenhuoltoa, on huojentava tieto, että Mekkaan päin pään kääntäminen poistaa tuskat. Lääkäri voikin määrätä jokaiselle vastaanotolle punkeevalle muslimille pään kääntämisen Mekkaan kivun hoitoon ja varsinainen vaiva paranee kamelin kusella. Säästyneet miljardit voidaan käyttää kantaväestöön.

Kata

Erittäin hyvä pointti! 🙂

John Quiman

Uutta normaalia. Vähän totuttavat eurooppalaisia ja suvakit heiluttelevat leimakirveitään, niin kohta tuokin on hyväksyttyä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Käännetään muslimitkin kohti mekkaa, silloin ne ei kärsi..

John Quiman

Forsten sai idean suunnitelmiin 🙂

Ilkka Forsten

ANIMALIA HOI… Missä olette, eläinten oikeuksia rikotaan röyhkeästi ? Lakatkaa vahtaamaasta sitä turkistarhaajaa, hänellä on lupa yrittäjänä toimia tarkoituksenmukaisesti, mutta noilla ei ole mitään lupaa.

Ymmärrän kyllä ettei lammas kärsi jos nuppi kierreään kohti mekkaa, etenkin jos se kierretään siihen suuntaan ennen kuin varsinainen orgia alkaa. Älkää vaan tulko sanomaan että heillä on oikeus harjoittaa tapojaan … Ei ole, he ovat EUROOPASSA, eivät välimeren eteläpuolella.

Ja tiedoksenne saatan, pikapuoliin saattaa villiminkki lipsahtaa Lahden kalasataman aallonmurtajalle yön pimeinä tunteina, heh heh, sille kaverille ette voi mitään mutta se voi paljonkin.

Anonyymi

Viimeisen lauseen voisi soveltaa myös muslimeihin Suomessa ja varmaan muuallakin Euroopassa, kun päättäjät ovat tehneet heistä lain yläpuolelle sijoittuvan kansanryhmän.

Baltzu täällä hej..

EU:ssa on kaato korkealla ja seinät leveällä.

Vähän niin kuin SDP:kin.

Terhomatti Hämeenkorpi

Kunpa määrättäisiinkin !