Muu maailma Rikos

Mustat esittivät tarvitsevansa apua – hakkasivat auttajansa ja ryöstivät tämän auton

Memphisin poliisin kuva / Facebook.

Ryöstäjät veivät samalla uhrin auton kyydissä olleen koiran.

Tuntemattomia pyyteettömästi auttanut mies joutui pahoinpidellyksi ja ryöstetyksi suostuttuaan auttamaan kahta nuorta mustaa miestä bensa-asemalla Memphisissä, Yhdysvaltojen Tennesseen osavaltiossa.

Mustat olivat lähestyneet uhriaan ja valitelleet hänelle, kuinka heillä on sekä bensa että rahat loppu, ja he eivät voi tämän takia jatkaa matkaansa. Mies oli alkanut täyttämään bensakanisteria antaakseen sen mustille, jotka olivatkin sitten hyökänneet tämän kimppuun, lyöden häntä useamman kerran kantamiensa aseiden perillä.

Mustat olivat vieneet tämän jälkeen miehen auton avaimet ja toinen heistä oli ajanut uhrin autolla pois paikalta, vieden mukanaan myös kyydissä olleen labradorin noutajan.

Toisin kuin moisissa tapauksissa rikollisten tuntomerkkejä panttaava Suomen poliisi, Memphisin poliisipiiri oli antanut tekijöistä suoran kuvauksen, missä he olivat ilmoittaneet tekijöiden olevan mustia miehiä noin 18-21 ikävuoden väliltä.

Poliisi oli antanut myös päivityksen tapaukseen ja ilmoittanut uhrin koiran tulleen löydetyksi hyväkuntoisena. Uhrin autoa ja rikoksesta epäiltyjä he eivät ole onnistuneet löytämään.

Lähde: Breitbart

.

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ley phung

Se vasta olisi uutinen ollut, jos Memphisissä moisen rikoksen olisi valkoinen mies tehnyt

Toni Lajos

Rasistin leimaa peläten meillä poliisi mieluummin ilmoittaa tuntomerkkeinä, mies espoosta, oulun seudulla asuvasta, kuvan julkaisussa virkavalta noudattaa erityistä varovaisuuta..voi…voi.