Eurooppa

Nainen nosti 100 000 puntaa sosiaalietuja Pakistanissa asuville sukulaisille

Kuva Pixabay.

Britanniassa asuvaa naista ei lähetetä vankilaan, sillä hänellä on kahdeksan lasta ja perhe käyttäytyy hyvin.

36-vuotias Saaba Mahmood nosti viiden vuoden aikana noin 100 000 puntaa sosiaalietuja setänsä ja tätinsä nimissä vaikka nämä olivat paluumuuttaneet Pakistaniin.

Mahmood väitti oikeudenkäynnissä olleensa tietämätön, että maan ulkopuolella asuville sosiaalietujen nostaminen on laitonta. Hänen asianajajansa totesi, että naisella ei ole kykyä ymmärtää, kuinka yhteiskunnassa eletään vastuullisena aikuisena. Asianajajan mukaan naiselle olisi hyötyä kursseista, jotka auttaisivat ymmärtämään, että teoilla on seurauksia.

Tuomari Angela Nield muistutti, että kun järjestelmää käytetään väärin, saattaa kestää kauan ennen kuin väärinkäytökset tulevat ilmi jos koskaan. Koska tukirahoja on rajallinen määrä, todelliset tarvitsijat saattavat jäädä ilman.

Tuomarin mukaan nainen ja hänen perheensä ovat kuitenkin hyvin käyttäytyviä ja nainen saattaa parantaa tapansa. Vankeustuomion sijaan kahdeksan lapsen äiti sai ehdollisen tuomion ja hän joutuu 15 päiväksi opettelemaan Britannian lakia. Koulutus maksaa veronmaksajille 1500 puntaa.

Lähde Breitbart.

  • 631
    Shares

Liity kannattajajäseneksi