Eurooppa Rikos

Naisen polttamisyrityksestä syytettynä ollut irakilainen nauroi oikeudessa

Kuva Pxhere.

Irakilaista uhkaa Belgiassa 40 kuukauden vankeusrangaistus, mutta siitä huolimatta miestä nauratti oikeudessa.

Irakilainen pakolainen ei ollut vaikuttunut siitä, että hän saattaa joutua 40 kuukaudeksi vankilaan aiottuaan sytyttää tyttöystävänsä tuleen Belgiassa. Tuomari piti miehen käytöstä ongelmallisena, kertoo kertoo Het Laatste Nieuws. Oikeudenistunnossa tarvittiin tulkkia, joka käänsi koko istunnon syytetylle arabiaksi.

Kaikki on väärinkäsitystä

Tapaus sattui toukokuun puolessa välissä Ghentissä naisen kotona. Mies otti öljylampusta polttoaineen ja kaatoi sen tyttöystävänsä päälle.

Miehen mukaan tarkoitus ei suinkaan ollut sytyttää naista tuleen. Kaikki oli tapahtunut toisin. Mies oli oman kertomuksensa mukaan yrittänyt kaataa öljyä itsensä päälle tarkoituksenaan sytyttää itsensä tuleen. Nainen oli herännyt ja rientänyt estämään miehen aikeita, jolloin polttoaine olikin kaatunut naisen päälle. Tämän vuoksi myös sänky oli täynnä öljyä.

Miestä syytettiin myös tyttöystävänsä pahoinpitelystä kepillä. Tähänkin miehellä oli selitys. Mies oli oman kertomuksensa mukaan vain läpsinyt naista kämmenellä, koska ei halunnut tämän menevän myöhään illalla ulos. Mies kiisti myös repineensä naista hiuksista.

”Nauratte vielä?”

Oikeudenkäynnin lopussa tuomari puuttui huvittuneen syytetyn käytökseen.

– Huomaan, että nauratte vielä. Jo pelkästään se on ongelmallista. Teidän tulee ymmärtää, että yhteiskunta on kurkkua myöten täynnä tätä. Tajuatteko lainkaan, mitä tämä kaikki maksaa? Jos luulette, että voitte pelehtiä kanssamme, olette erehtyneet, tuomari Hans De Waele sanoi miehelle.

Syyttäjä vaati miehelle 40 kuukauden vankeusrangaistusta ja 100 euron sakkoa. Tuomio annetaan 23. lokakuuta.

  • 1.2K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset