Eurooppa Rikos

Nantesin tuomiokirkon sytyttänyt ruandalainen murhasi nyt katolisen papin

Kuva Dickelbers / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Ruandan kansalainen, joka on tunnustanut sytyttäneensä Nantesin tuomiokirkon viime vuonna, murhasi maanantaina katolisen papin Länsi-Ranskassa.

– Kaikki tukeni maamme katolilaisille papin dramaattisen murhan jälkeen Vendéen alueella, Ranskan sisäministeri Gérald Darmanin kirjoitti Twitterissä ja väitti vierailevansa tapahtumapaikalla.

Nimettömänä pysyttelevä tutkija kertoi, että ruandalainen oli saapunut poliisiasemalle Mortagne-sur-Sevren kaupungissa ja ilmoittanut tappaneensa papin.

Tapettu 60-vuotias pappi oli toivottanut miehen tervetulleeksi kirkkoonsa.

Ruandan kansalainen Emmanuel A. on tunnustanut olevansa goottilaisen Nantesin katedraalissa tulipalon takana. Tuhopoltto 18. heinäkuuta 2020, joka  aiheutti historialliselle rakennukselle mittavia vaurioita, kauhistutti koko Ranskaa.

Poliisi pidätti tuhopolton päivänä 39-vuotiaan ruandalaisen pakolaismiehen, joka oli toiminut katedraalissa vapaaehtoistyöntekijänä ja oli vastuussa katedraalin sulkemisesta.

Ruandalainen oli tutkinnan alussa pidätettynä kunnes hänet päästettiin vapaalle jalalle.

Maanantaina kansallismielisen Rassemblement National -puolueen johtaja Marine Le Pen syytti hallitusta kehnosta maahanmuuton hallinnasta sanoen, että Ranskassa ”voit olla laiton siirtolainen, sytyttää tuomiokirkon ilman karkotusta ja sitten tappaa papin.”

Maahanmuutosta on tulossa kynnyskysymys, kun Marine Le Pen haastaa ensi vuonna presidentiksi uudelleen pyrkivän Emmanuel Macronin.

Lähteet France24, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
32 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Ruandalainen ” kansanhurmaaja ” jolta olisi jo aikapäiviä sitten pitänyt ottaa luulot pois.

juha II

Hitler Macron suunnittelee suuria linjoja. Yhtä suurta maailmanhallitusta ja itwselleen erittäin keskeistä asemaa. ”Iha Ite!”

Mitä pappien, opettajien ja pikku tyttöjen elämästä tahi kuolemastaa. Ehei!

Anonyymi

Niin, eihän vääräuskoisilla ole mitään arvoa, mutta islam on rauhaa ja rakkautta. Näinhän Hämeen-Anttila on yrittänyt meitä opettaa; taitaa nyt olla aitiopaikalla Englannissa.

juu

Voin muuten lyödä vetoa että ykisään ns. valtamedia ei julkaise sanaakaan tästä.
Se nyt vaan on niin että totuus ja valtamdia ei kulje yhdessä edes murhissa. Miksi luottasimme siihen jossain koronahössötyksissä kun ei siihen voi muutenkaan luottaa.
Jos syyllisiä etsivät niin vois kattoa peiliin.

Ilkka Forsten

Miksi peilin pitäisi olla katossa ?

Kata

😀

juu

No se kun kuulemma kaikki on valemdiaa, huono puoli tietty hedän kannaltaan että yhtään valetta ei ole kokaaan todistettu. Jos on ns valemedia niin luulisi olevan helppo todistaa.

Kata

Jaahas taas meni hyväksyntään…tuohan on vain siteeraus Marine LePeniltä…hm….

Kata

Ja ei auttanut kun siistin lainausta….alright!

Kata

 ”Voit olla laiton siirtolainen, sytyttää tuomiokirkon ilman karkotusta ja sitten eliminoida papin.”

Semmonen on vanha kunnon Eurooppa armon vuonna 2021…Olemme suorastaan huipulla!

Viimeksi muokattu 5 kuukautta sitten by Katariina Pihl
Jokunen Jaska

Ihan kuin meillä suomessa! Jos karkoitus uhkaa niin hullujen armeija yrittää estää maasta poistamisen

Kata

Ja vaikka ne hullut hilluisi niin miksi ihmeessä NIIDEN hihhulointiin suostutaan?Se ei vain mene kaaliin tai sitten en ole tarpeeksi sofistikoitunut!
(Enkä kelpaa Obaman synttäribileisiin 😎 )

Ilkka Mänttäri

😂

Usko On Vastaus

Onneksi suvakkipappi pääsi taivaaseen Jeesuksen luo elämään ikuisesti äärettömän onnen ja autuuden täyttämänä, eli ei tässä käynyt mitenkään.

Jupi

Kaikki on hyvin jos niin vaan tarpeeksi uskoo. Jos on Jeesusta kovempi niin kääntää vaan nöyrästi toisen posken.

Ilkka Mänttäri

Se on aika vaikea yhtälö jos noille suvakeille yrittää puhua tai perustella jotakin, voi vaan todeta että mikään ei mene läpi koska aivopesu on edennyt jo siihen pisteeseen että paluuta ei ole. Ainoa mahdollisuus on yrittää pitää ne pois yhteiskunnallisista tehtävistä. Niissä on aina katastrofin ainekset kun kyseessä on suvakki.

Jokunen Jaska

Näin olisi parasta mutta suwacit ovat järkänneet kavereitaan melkein kaikkiin virastoihin ja paikat täynnä heitä. No lohdutuksena se että suomen valtion romahtaessa heillä on pari sekuntia aikaa murehtia tekemiään, sen ilmalennon ajan mitä nyt menee katolta tippues.

Nestori Lundahl

”Voit olla laiton siirtolainen, sytyttää tuomiokirkon ilman karkotusta ja sitten tappaa papin”, mutta et voi olla syntyperäinen kristitty ranskalainen ja vastustaa laittomia rokotuspasseja.

Kata

https://www.instagram.com/p/CSWrxl6ABKU/?utm_source=ig_web_copy_link No italiaanot vastustaa corollapassia hyvä!

Kata

https://www.foxnews.com/media/new-york-times-reporter-faces-backlash-after-sophisticated-vaccinated-crowd-comments-after-ob
Ja jos on sofistikoitunut ja rokotettu voi olla ilman vaippaa naamalla… 😀 Muut levittää rokotuksista huolimatta….

Elämme outoja,tuplastandardien aikoja!

John Quiman

Näillä nykyhallinnoilla ainakin kaikissa länsimaissa on kamala hätä ja kiire pakottaa rokotuksia ja näitä ”corollapasseja”. Eikä selityksissä ole päätä eikä häntää, jos verrataan niitä todellisuuteen. Jos on vain lukenut valtamedian oikeaa tietoa, sitten ehkä kuulostaa hieman paremmalta, mutta jos lukee vaihtoentomediasta niitä palasia, jotka voi tarkistaa varmoista lähteistä, joista osa on valtioiden omia tilastoja, ei niiden puheissa ole mitään tolkkua, pelkkää vääristelyä ja pyrkimystä pakottaa kaikille rokotukset ja passit – siis kiristää rokotuksiin, jotka ovat kokeellisia ja menossa on ihmiskoe.

Kaino-Vieno Huttunen

”Tapettu 60-vuotias pappi oli toivottanut miehen tervetulleeksi kirkkoonsa.”

Vaikka teko onkin kauhistuttava, syyttäisin kyllä pappia itseäänkin. Jos ruandalainen on jo polttanut yhden kirkon, vieläpä yhden kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmista, kuinka pappi uskalsi päästää hänet kirkkoonsa.

Kristinuskoa syytetään liiasta lammasmaisuudesta. Mutta eivät esim. rintamapapit II Maailmansodassa olleet siellä käskemässä kääntää neuvostoarmeijalle toinenkin poski. Jotain on kirkolle tapahtunut sotien jälkeen.

juu

Onhan se kirkkokin täysin mätä nykyään.
Tietysti voi ajatella että joku pappikin ajattelee kaikista vain hyvää, mutta paljonko niitä negatiivisia kokemuksia tarvitaan että mieli muuttuu?

Ilkka Forsten

Punapilleröinti ainakin jos ei muuta.

Ilkka Forsten

Niin. Toista oli ennen. Hattulan kirkkoherra Kalervo Kurkiala lähti vapaahtoisena Waffen – SS divisioonaan eikä nähnyt siinä mitään ongelmaa.

Anonyymi

Kysymys kuuluukin, oliko tuntenut kirkkoon pyrkivät miehen? Ja jos olisi estänyt, lopputulos olisi kuitenkin ollut sama.

juu

Jutussa oli ainakin yksi virhe, tässäkään tapauksessa kyse ei ole mistään pakolaisesta.
Eurooppalaisilta puuttuu itsesuojeluvaisto, mikään eläin (ihminen) ei selviä ilman itsesuojeluvaistoa.

Kaino-Vieno Huttunen

Niin, Ruandan sisällissota päättyi jo vuonna 1994. Jos on pakolainen, niin on 27 vuotta myöhässä.

Kata

Juuri niin,itsesuojeluvaisto on hävinnyt ja sen myötä katoaa….???Niinpä!

Anonyymi

Järki.

Kaitsu

Näin se länsimainen suvaitsevaisuus näiden kultturellien rikastuttajien suhteen kerää satoaan.
Jo sen tuhopolton seurauksena tämä rikastuttaja olis pitäny sotkee lähimpään suohon, mutta kun ei.

Anonyymi

En osaa edes kuvitella sitä raakalaisuuden määrää, mitä tapahtuisi, jos joku vääräuskoinen polttaisi moskeijan vaikka Bagdadissa. Tuomio ja rangaistus olisi välitön.

Kansalaisen verkkokauppa