Kulttuuri Muu maailma

New Yorkin juutalaiset taistelevat ”drag queen satutuokion” puolesta

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0) / Ted Eytan from Washington, DC, USA.

Lapsille suunnattuja rappiollisia satutuokioita vastaan järjestetyt mielenosoitukset kohtaavat yhä useammin vastamielenosoituksia, joita järjestävät Jews For Racial and Economic Justice, Outlive Them! ja United Against Racism and Fascism.

Kun ”oikeistolaiset” mielenosoittajat järjestävät mielenosoituksia Drag Story Hour (DSH) (draq queen satutuokio) -tapahtumia vastaan New Yorkissa, he kohtaavat yhä useammin vastamielenosoittajien löyhästi kytkeytyneen liikkeen, jota hallitsevat juutalaiset. Vastamielenosoittajat kuuluvat yhteen tai useampaan niin sanottuun progressiiviseen juutalaisryhmään, jotka ovat mukana tässä toiminnassa.

Jewish Telegraphic Agency -verkkolehti paheksuu sitä, että ”äärioikeistolaiset” ovat syyskuusta lähtien protestoineet säännöllisesti kaupungin draq queen satutuokioita vastaan, joissa ”ystävällinen drag queen lukee lapsille”. JTA:n kirjoittajan mukaan näiden satutuokioiden tarkoituksena on ”edistää lukutaitoa ja tarjota lapsille positiivisia queer-roolimalleja”.

Lehti kertoo, kuinka ainakin viisi järjestäytynyttä ”äärioikeistolaista” hyökkäsi 29. joulukuuta Queensin julkisessa kirjastossa Jackson Heightsin kaupunginosassa järjestetyn satutuokion kimppuun tarkoituksenaan ”ahdistella osallistujia”. Mielenosoittajia vastassa oli kuitenkin ”satoja aktivisteja” vasemmiston puolelta, ”joista monet olivat juutalaisia”. Näihin kuului lehden mukaan muun muassa Jews For Racial and Economic Justice, Outlive Them, United Against Racism and Fascism ja muita järjestöjä.

Juutalainen aktivisti lausuu iskulauseita voimansa tunnossa

JTA kuvailee, miten yksinkertainen lausahdus ”Me olemme täällä!”, jonka juutalainen Sharona Farber, 32, lausui 29. joulukuuta Queensin julkisessa kirjastossa Jackson Heightsissa, on nyt muodostunut symboliksi lasten satutuokioiden puolustamisessa. Farber kuuluu juutalaiseen ”antifasistiseen” ryhmään Outlive Them! joka on perustamisestaan lähtien osallistunut erilaisiin aktivismitapahtumiin eri puolilla New Yorkia, kuten toimintaan asunnottomien ei-valkoisten tukemiseksi ja Yhdysvaltain maahanmuuttoviraston (ICE) heihin kohdistamia ratsioita vastaan.

Lähde: Nordfront

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Runtiti-pou

Joonilaisissa kouluissa ja päiväkodeissa näitä ei kai kuitenkaan nähdä…

Juha

En ole rasisti, mutta :

”Ihmisellä on vahva esto toisen ihmisen tappamista kohtaan, mutta se on sota-aikana haitallinen. ”Tämä esto pyritään tukahduttamaan riisumalla tapettavalta viholliselta ihmisyys, ts. demonisoimalla hänet tai kuvaamalla hänet rotaksi, torakaksi tai muuksi iljettäväksi eläimeksi”

Miltäs tämä kuuluisa lause kuulostaa hieman muokattuna?

”Tämä hulluus loppuu vasta, kun juudalaisia on tapettu niin paljon, että hulluuden jatkaminen muuttuu siionisti hallitsijoille poliittisesti tai sotilaallisesti mahdottomaksi. Siispä juudalaisten tappaminen on hyvä asia, ja ihmiskuntaa tulee auttaa tappamaan heitä”,

Käsittääkseni tämmöinen argumentointi on tänäpäivänä ihan jeees

Jone

”En ole rasisti, mutta : seliseli…” on paskin argumentti ikinä. Ja mitä parhain keino saada suvakit hyökkäämään kimppuun entistä vammaisemmalla raivolla.

juu

Transuilu on muodissa ja suojeltua jenkkilässä.
”transu” voi heilutella lerssiään alaikäisten tyttöjen edessä kuntosalin pukuhuoneessa ja suihkussa, ja se on ihan ok koska se ukko ”tuntee olevansa nainen”

https://nypost.com/2023/01/14/sighting-of-trans-womans-penis-in-ymca-locker-room-sparks-tears/

N EEKERI

Muslimit ja islami kyllä laittaa nuo omostelevat jutskut ruotuun, kun tiedetään miten paljon he vihaavat vääräuskoisia juuutalaisia ja vieläpä s. eksuaalivähemmistöjä.

juu

Mitenkähän tuo tietty j-ryhmä onkin mukana kaikessa pahassa mitä maailmassa tapahtuu?
Heillä on vielä se h-valttikortti, että heitä ei saa edes arvostella mistään.

Anomaster

Jos jotain ryhmää ei saa arvostella, on sillä ryhmällä paljon valtaa, tai paljon valtaa omaava taho estää arvostelun. Tämä on demokratian vastaista, koska se on sananvapauden rajoittamista, jos se arvostelukielto on lailla suojattu.

Anomaster

”tarkoituksena on ”edistää lukutaitoa ja tarjota lapsille positiivisia queer-roolimalleja””

Lukutaidon edistäminen on käynyt varsin toimivalla tavalla ilman vinoutunieden sukupuoliroolien ”apua”.

Mitä positiivista on queer-roolimalleissa? Häiriintyneen mielen roolimallit eivät voi olla positiivisia. Sen sijaan ne voivat aiheuttaa lapselle hämmentyneisyyttä ja heikentää lapsen sisäistä tasapainoa.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Anomaster
Ilkka Forsten

Niin, nyt on ihmeteltävä miten ihmiset oppivat lukemaan ennen kuin queer – roolimalleista puhuttiin yhtään mitään. Tilanne on sama kuin väittäisi että autoa opittiin ajamaan vasta kun niitä alettiin katsastamaan.

Anomaster

Seuraava askel on viedä lapset pöpilän suljetulle oppimaan roolimalleja.

ike

Joskus tuntuu että roomankin tuho alkoi vaatimattomammista tahtumista, mutta samalla tiellä ollaan.

Anomaster

Rappeutuminen johtaa luhistumiseen ja mitä ilmeisimmin rappeutuneisuuden asiamiesten tarkoituskin on aiheuttaa luhistuminen. Puhuvat kyllä paratiisin kaltaisesta onnelasta, mutta sekoaminen ei tuo paratiisia, se tuo henkisen luhistumisen ja kurjuuden.

jews in space

Luulisi, että erityisesti j-talaisten kannattaisi pysytellä erossa sateenkaarifasimin kaltaisista ylilyöntiliikkeistä.

Anomaster

Minkähän verran queer-satutunteja on Israelissa?

New York on tosin todella vahvasti demokraattien leftistien hulluttelussa täysillä mukana. Nykyisin sieltä muuttaa muihin osavaltioihin aika paljon porukkaa. Samoin Kalifornia on leftistien vallassa ja sieltä muuttaa porukkaa suurin määrin muihin osavaltioihin, kuten Teksasiin.

Kaliforniassa on kuulemma mielenkiintoinen ilmiö käynnissä. Lukuunottamatta Los Angelesin ja San Fransiscon seutua ovat Kalifornian alueet kyhäämässä uutta osavaltiota, jonka nimi on Uusi Kalifornia. Ovat kuulemma täysin kyllästyneet leftistien touhuihin ja yhteiskunnan mädättämiseen. Aikovat erota nykyisestä Kaliforniasta, jolle jäöisi enää vain San Fransisco ja Los Angeles. Saa nähdä syntyykö se.

GLGL

Tämä on mielenkiintoista.
Tuolta löytyy ihan karttakuvakin siitä, miltä se ehkä näyttäisi.
https://www.newcaliforniastate.com/

Piikkilampaat

Hitleri tiesi mitä juutaiset on ja kokeili pelastaa oman maansa noista, mutta jo tuolloin oli j–taismädänneisyys levinnyt moniin maihin ja muistetaan historiasta mihin se johti, eteenkin mitä sairautta nyt eletään. Sen sairauden tarjoaa 90% j–talaiset.