Eurooppa Politiikka

Nigel Faragen Brexit-puolue aikoo aiheuttaa demokraattisen vallankumouksen Britannian politiikassa

Nigel Farage. Kuva Gage Skidmore / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0

Mr Brexit, Nigel Farage, ilmoitti perjantaina, että hänen uusi puolueensa tulee aiheuttamaan demokraattisen vallankumouksen Britannian politiikassa. Brexit-puolue tulee osallistumaan europarlamenttivaaleihin Britannian EU-eron viivästyessä ainakin lokakuuhun 2019.

Entinen UK:n itsenäisyyspuolueen (UKIP) johtaja, voimallinen Brexitin puolustaja Nigel Farage on tyytymätön Britannian EU-eron verkkaiseen etenemiseen. Sitä vauhdittaakseen hän on perustanut Brexit-puolueen. Brexit-puolue aikoo osallistua myös kevään europarlamenttivaaleihin Brexitin viivästyessä ainakin tämän vuoden lokakuulle.

Farage aikoo uuden puolueensa avulla aiheuttaa demokraattisen vallankumouksen Britannian politiikassa, kertoo Euronews.

Farage sanoi viitaten tuleviin europarlamenttivaaleihin,  että Brexit-puolueella tulee  olemaan kaikkein vaikuttavin luettelo ehdokkaista, joita poliittinen puolue on koskaan esittänyt brittiläisille äänestäjille.

– Annamme briteille soveliaan, kunnioitettavan ja pätevän poliittisen välineen, Farage vakuutti.

Mr. Brexit syytti valtapuolueita Britannian alasajosta sanoen, että nämä ”mielellään jatkavat maan hallittua rappeuttamista”.

Hän myös sanoi, että britit ovat ”aasien johtamia leijonia” ja että Brexit-puolue ”palauttaa jumalan pelon Westminsterin parlamentin jäseniin”.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa