Eurooppa Rikos

Italialainen kriminologi: Nigerialainen mafia valloittaa Italian

Kuvituskuva. Välimeri 2015.
Italialainen kriminologi sanoo, että vastikään tapahtunut italialaisen teinin paloittelumurha on selvästi nigerialaisen mafian työtä. Nigerialainen mafia on saapunut Italiaan ja on nopeasti laajentamassa reviiriään.

Kriminologi, kirurgi ja psykiatri Alessandro Meluzzi sanoo, että Pamela Mastropietron tappoi nigerialainen mafia, ”säälimättömin mafia maan päällä”.

Olemme havainneet Pamelan tapauksessa samoja keinoja, joita nigerialainen mafia käyttää Nigeriassa ja muualla, Meluzzi sanoo.

On tavallista leikata uhri palasiksi ja joissain tapauksissa syödä heidän osiaan, hän jatkaa.

18-vuotiaan Pamela Mastropietron paloiteltu ruumis löytyi aiemmin tässä kuussa pakattuna kahteen matkalaukkuun. Hänen kaikkia osiaan ei löytynyt, kuten esimerkiksi sydäntä. Maceratan kaupungissa tapahtuneeseen murhaan liittyen kolme nigerialaista on pidätetty.

Meluzzi ei pidä lainkaan outona, että sydäntä ei ole löytynyt.

Sierra Leonessa lapsisotilaat syövät ihmissydämiä osana riittiä, jonka tarkoituksena on kasvattaa rohkeutta. Nigerian mafiassa rituaalikannibalismi ei ole mitenkään poikkeus vaan sääntö. Tällainen on heille normaalia, mutta täällä kukaan ei puhu siitä, koska ihmiset pelkäävät leimautuvansa rasisteiksi, hän painottaa.

Meidän täytyy tottua tällaiseen, kyseessä on vain jäävuoren huippu, Meluzzi toteaa.

Libero Quotidiano

  • 516
    Shares