Eurooppa Rikos

Nordrhein-Westfalenin alueella ulkomaalaiset tekevät puukkoiskuja kolme kertaa useammin kuin saksalaiset

Kuva Pexels.

Saksassa Nordrhein-Westfalenin alueella puukkohyökkäysten tekijä on kolme kertaa useammin ulkomaalainen kuin saksalainen. Luku saattaa olla jäävuoren huippu, sillä tiedossa ei ole, kuinka monella saksalaiseksi lasketulla puukottajalla on maahanmuuttajatausta.

Kaikista Nordrhein-Westfalenin (NRW) alueella tänä vuonna tehdyistä puukkohyökkäyksistä noin 40 prosenttia on ulkomaalaisten tekemiä, kertoo Junge Freiheit.

AfD:n osavaltioparlamenttiedustajan Markus Wagnerin sisäministeriöltä saaman vastauksen mukaan ulkomaalaiset syyllistyvät puukkohyökkäyksiin kolme kertaa useammin kuin Saksan kansalaiset.

Parlamenttiedustaja muistuttaa, että näiden lukujen takana on merkittävä määrä inhimillistä kärsimystä, eikä asiaa saa peittää poliittisen korrektiuden alle.

Alueella tapahtui vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden aikana 44 puukottamalla tehtyä murhaa, ja 1089 tapauksessa hyökkääjä aiheutti uhrille vammoja veitsellä.

Vaikka ulkomaalaisten osuus puukkohyökkäyksistä onkin tiedossa, tiedossa ei ole, kuinka monella saksalaisiksi luettavista on maahanmuuttajatausta. Sisäministeriö laskee kaksoiskansalaisuuden omaavat henkilöt saksalaisiksi.

NRW:n asukkaista 29,3 prosenttia on maahanmuuttajataustaisia.

  • 392
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset