Eurooppa

Norjalainen imaami: ”Oli tärkeää tappaa juutalaisia”

Kuvituskuva. Kuva Shutterstock.

Norjassa vaikuttava imaami Noor Ahmad Noor on ilmianettu poliisille vihapuheesta ja rikokseen yllyttämisestä useiden juutalaisvastaisten lausuntojen jälkeen Facebookissa.

– Hitler säästi joitain juutalaisia, jotta maailma saisi tietää kuinka paha tämä kansakunta on ja miksi on tarpeen tappaa heidät.

– Hitler ei tappanut kaikkia ja antoi joidenkin elää, jotta maailma näkee, kuinka he vaarantavat ihmiskunnan ollessaan elossa.

Noor Ahmad Noor.

Noor on pahoitellut edellä mainittuja lausuntoja, jotka on kirjoitettu ”turhautuneena Gazan hyökkäyksiin”. Viestit on sittemmin poistettu, mutta imaami on antanut samanlaisia ​​lausuntoja myös aiemmin. Vuonna 2019 hän kirjoitti Facebookissa, että ”oli tärkeää tappaa juutalaisia”.

Huolimatta Noorin juutalaisvastaisista kirjoituksista pappi Ivar Flaten Kirkelig Dialogsenteristä sanoi haastattelussa, että Noor ”jatkaa yhteistyötä, joka vie meitä oikeaan suuntaan”. Viime vuonna imaami osallistui uskontojen vuoropuhelua edistävään podcastiin.

Nyt pappi Flatenin silmät ovat avautuneet ja hän kertoi Dialogsenterin sivuilla olleensa liian välinpitämätön Noorin suhteen.

Noor Ahmad Noor tuli Norjaan vuonna 2006 Pakistanista ja toimii imaamina Minhaj-ul-Quran -moskeijassa Drammenissa.

Lähde Filter Nyheter.

Tilaa
Ilmoita
guest
30 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

”Jos haluaa tietää kuka hallitsee maailmaa? Pitää vain selvittää ketä ei saa arvostella!!!”
-Voltaire

Mika Salo

Imaamillakin on ihmisoikeudet. Järkyttävää populismia arvostella hänen puheitaa, miehen, joka on kokenut karmeita asioita ennen Norjaan ”saapumistaan” . Häntä pitää ymmärtää ja tukea taloudellisesti. Häntä kovin sanoin arvostelevien pitää muistaa että vihapuheelle on ehdoton nollatoleranssi.

Ilkka Forsten

Jossakin määrin olen samaa mieltä imaamin kanssa. mutta en silti halua että imaami määrittelee kulloisetkin ” tarpeet. ”

Lisää rahaa niin avot

Nooria ei ole vain kotoutettu tarpeeksi.

John Quiman

Niin, ongelmahan on luonnollisesti norjalaisissa, jotka eivät ole auttaneet Nooria kotoutumaan. Tämän on jo tuttu ongelma Suomessakin ja ongelmien ilmentyessä voimme vain katsoa peiliin nöyrinä.

Kaino-Vieno Huttunen

Olisiko pappi Flatenin mielenmuutoksen syy kuitenkin tuo imaamin historiatulkinta, jonka mukaan Hitler säästi joitakin juutalaisia. Tähän asti ns. virallinen totuus on ollut, että Hitler pyrki tuhoamaan kaikki ja vain Liittoutuneiden väliintulo esti täydellisen holokaustin.

murre riepunen

Enpä ihmettelisi vaikka maamme hallitus päättää kutsua kyseisen imaamin luennoimaan meille jukuripäisille kantasuomalaisille oman uskonsa ylenpalttisesta ilosta joka pulppuaa valtoimenaan ja saa kuulijat valtaansa….ehkä.

Agentti 86

Tuollaiset tyypit virtaa länteen koska tänne on luvattu solidaarisuuden vuoksi ottaa myös kehitysmaalaiset ja unikkofarmarit.
YK:n Agenda 2030:n reaalitoteutus lienee juuri tätä.

Tuumailija

Pehmeäpäinen imaami ei ole ottanut selvää, että islam on myös juutalainen uskonto siinä missä kristinuskokin. Yhtäläisyyksiäkin on vaikka kuinka; miesten sukuelinten silpominen, sianlihan syöntikielto, teokratia yms. Kristinusko on luopunut tällaisista menettelyistä sivistyksen noustessa ja tieteen kehittyessä, valuviat on korjattu osiltaan.
Pakistanihan (ISI) aikoinaan muodosti ja rahoitti Talebanit, samalla tavalla kuin israel (Mossad) Hamasin täyttämään valtatyhjiön, jonka venäläiset ja PLO olivat jättäneet tahoilleen, kumpikin koira vain kääntyi isäntää vastaan, joten hölmöyskin on yhtäläisyyksien listalla.

OoO

Muistuttaisin että Kristinusko perustuu Kristukseen ja uuteen testamenttiin eli uuteen liittoon Jumalan kanssa. Koskaan ei ole ollut kristinuskon mukaista sukuelinten silpomiset ym. eikä sivistys ole muuttanut uskontoa vaan Jeesuksen rooli syntiemme sovittajana. Juutalaisuus perustuu vanhaan testamenttiin ja islam on ”keksitty” 600jkr. eikä siinä ole mitään muuta yhteistä kuin monoteistisyys.

John Quiman

Islamilla on yhteistä juutalaisuuden kanssa siten, että siihen on kopsattu jossain määrin juutalaisten kirjoituksien kertomuksia. Islam määrittelee Jeesuksen profeetaksi, mutta sillä ei ole ainakaan mainittavasti yhteistä kristinuskon kanssa.

Ilkka Forsten

Äkyräräjuutalaiset ei itse asiassa edes tunnusta Jeesusta profeetaksi, eikä kristinusko ole heille mitään muuta kuin harhaoppi juutalaisuudesta.

Tästä näkövinkkelista katsottuna onkin surkuhupaisaa kun esimerkiksi suomalaisista lahkoista koostuvia ryhmiä tekee ” pyhiinvaelluksia ” Jerusalemiin, ja kuvittelee että nyt juutalaiset pitävät heitä tosiuskovina.

Tuumailija

Uuden testamentin juuret ovat juutalaisuudessa, v. 50-150 se kirjoitettiin ensi kerran koineekreikaksi (jota käyttivät välimeren ns. hellenistijuutalaiset) ja nykyisen kaanonin luetteli pyhä Athanasiois v.367.
Myös vanha testamentti perustuu juutalaisuuteen eikä toisin päin, perustuu juutalaiseen Tanakiin.
Jeesus itse oli juutalainen, sen jo raamatun tekstikin paljastaa, sieltä maltillisemmasta päästä essealaisen koulukunnan kasvatti. Hän ei kuollut kenenkään syntien vuoksi vaan sen, että hänet paljastettiin valheellisesti rikoksesta. Rikos oli se että hän oli sekoittanut uskonnon ja politiikan, se oli kiellettyä rooman valtakunnan alueella, lopputulema onkin sitten tiedossa.
Rooman ns. alkukristityt harrastivat vielä palkanallisia riittejä, kuten uhraamista, silpomista yms. jotka oli peritty juutalaisuudelta. Sellaiset olivat myös kiellettyjä ja siitä on saanut alkunsa tarina kristittyjen vainoista ja toistaan hurjemmat tarut leijonille syöttämisistä etc. kun näistä on rangaistu. Näin oli ennen kuin kristillisyys otti todellisen pesäeron juutalaisuuteen.
Islamilla on paljon yhtäläisyyksiä juutalaisuuden kanssa, joten katsotaan että se on ollut hyvin vahvasti tämän vaikutuksen alainen, jopa kirjoitukset ovat yhtenäisiä vaikka niitä käsitellään eri nimikkein.

Eka Kettunen

Annettaisiin imaamin puhua suunsa puhtaaksi, sillä tavoin tulisi rauhan uskonnoksi kutsuttu islam kaikille tutuksi.

Juha 06

Juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa. Heitä ei voi koskaan täysin tuhota maan päältä – ei neuvostoliittolaiset, ei natsisaksalaiset, ei islamistit, ei kukaan. Jumala varjelee heidät ja heistäkin säästyy jäännös kuten muistakin ihmisistä.
Ajat synkkenevät jälleen kovaa vauhtia ja uskoisin että viimeistä kertaa mennään alamäkeen, saatanahan tässä haluaa että juutalaisia vihataan ja tuhotaan kuten Jeesukseen uskoviakin mutta Jumalan kädessä on kaikki, kukaan ei putoa eikä karkaa Hänen kämmeneltään ja Hän sanoo viimeisen sanan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha 06
John Quiman

Niitä oikeita mainitsemasi ”valitun kansan” jäseniä on aika vähän. Pääosa juutalaisista on uskonnoltaan juutalaisia, mutta eivät ole sen ”Jumalan valitun kansan” jäseniä, perillisiä. Rahaeliitissä taitavat olla lähinnä ns. kasaarijuutalaiset, siis kasaarit.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Nytkö siis alkaa mummonkaatoviikot ja omaisuuden lahjoittaminen lahkolaisille ? Näitä maailmanlopun ennustajia on ollut läpi historian, ja yhteistä on kaikille että tomppelit pelotellaan antamaan omaisuutensa hurmosteltan hämyssä evankelistoille.

Eikö kukaan osaa kysyä mihin ihmeseen evankelista tarvitsee muiden rahat ja omaisuuden jos maailmanloppu on tulossa juurikin huomena ?

John Quiman

Oli tuossa taannoin maailmanloppu tulossa 2012. Kovasti rummuttivat, että nyt on kaikki loppu ja myivät kaikenlaista tavaraa tehden tollareita miljoonakaupalla. Silloin kysyin tuota samaa, että jos ne itse uskovat maailmanloppuun, mihin he keräävät sitä rahaa 🙂

Faktat kuntoon

Kristityt ovat Jumalan valittu kansa, eivät juutalaiset:
https://www.youtube.com/watch?v=_sDv17_YJls

Fakta homma

Juutalaiset olivat Jumalan ensimmäinen valittu kansa , koska Jeesuksen vanhemmat olivat Juutalaisia.

Pseudosuvaitsevainen

”Ainoastaan äärioikeiston antisemitismi on tuomittavaa.”

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=5kHqQyhhR-c

Ja näin ne kaksoistandardit pelaa..kaikki käännetään,ihan uskomatonta kuinka joklu pystyy valehtelemaan noin.

John Quiman

Hupaisan pimeitä tarinoita tuo puhuu. Orban on fasistijohtaja ja Trump kannattajineen on ultrafasistinen ja tukahduttaa kansan oikeuksia jne.

Tucker Carlson vihaa Amerikkaa, koska tuo esiin asioita joita demokraatit haluavat pimittää viimeiseen asti.

Hyvä yritys, hmmm, oikeastaan surkea yritys. Jos puhutaan kansan tukahduttamisesta, sananvapauden rajoittamisesta tms. on USA:n nykyhallinto siinä erinomaisesti kunnostautunut ja siihen päälle posketon valehtelu kaikesta, mitä eivät halua yleisön tietävän. Vaaleissa huijaamisesta alkaa nousta pintaan kovia todisteita yhtenään. Jossain ajassa sitä ei enää voida pyyhkiä maton alle, vaan se on amerikkalaisten kohdattava. Ihanko rakkaudesta Amerikkaan ja amerikkalaisiin sekä demokratian pelastamiseksi sekin on tehty?

totuutta kehiin

Valitettavan monella ei ole silmät vieläkään avautuneet, varsinkin kun on tälläisestä ”vuoropuhelijasta” kysymys.

John Quiman

Pitääpä katsoa, onko uutinen valtamedian etusivuilla, sillä onhan tuo melkoista kamaa.

Täytyyhän tuon löytyä valtamediasta, kun ovat niin kiihkeästi taistelemassa antisemitismiä vastaan ja ovat rehellisesti kiinnostuneita siitä, että millaisia uhkia juutalaisväestöä kohtaan on.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Hussein

Noorin puheet muistuttavat erehdyttävästi erään Suomen eduskunnassa istuvan demareiden shia-militantin kultamunamaskotin kirjoituksia, jotka eivät valtionsyyttäjän mielestä täyttäneet vihapuheen määritelmää, toisin kuin raamatun siteeraaminen.

Kata

No hyvä että pappi Flatenin simmut aukesi..toivotaan että SuomessaKIN awakenings alkaa.

Tuommosta tekstiä kuin noornoornoorista päästelisi suustaan tavis-kantis tai pappi Nyhtänköljältä niin miettikää kuinka sireenit ulvoisi…miksi nuo saavat olla noin hemmetin julmia?Mikä etuoikeus?

Mitäs Annika ehdottikaan ?

Tuollaisissa tapauksissa kyseinen ”välinpitämättömyys” on kyllä vaan yhdistelmä pelkuruutta ja toiveajattelua.

Ilkka Forsten

Valtaa ei koskaan saada, se otetaan.

John Quiman

Suomessa sen saa helposti otetuksi, koska Suomessa on niin paljon nöyristelijöitä, jotka antavat vaikka housut jalastaan, kun oikeauskoinen vähän vihjaisee niitä haluavansa.