Eurooppa

Nyt muslimit uhkaavat barbaarisia islamilaisia teurastusrituaaleja vastustavaa näyttelijälegenda Brigitte Bardotia

Muslimeja Torinossa Italiassa vuonna 2016 Ramadanin päättyessä. Kuva Shutterstock.

Ranskalainen näyttelijälegenda on vastustanut islamilaisia ​​teurastusrituaaleja jo kauan. Nyt hän on saanut islaminuskoisilta uhkaavia viestejä.

Brigitte Bardot, maailmankuulu näyttelijä, on aina ollut eläinten suojelun etulinjassa. Äsken hän joutui muslimien vihan kohteeksi toimiensa vuoksi.

– Saimme 15. heinäkuuta häiritsevän islamilaisen uhkauksen, joka osoitettiin minulle henkilökohtaisesti ja koko säätiömme tiimille, Bardot paljasti.

Tänä tiistaina 20. heinäkuuta pidetään Eid al-Adha, islamilaisen uhrauksen, teurastuksen ja häpeällisen rituaalin festivaali, jonka aikana satoja eläimiä teurastetaan.

Eläinten ystävä Bardot ei anna edes muslimien uhkausten lannistaa itseään. Hän korostaa taistelleensa muslimien veristä rituaalia vastaan jo kolmenkymmenen vuoden ajan.

– Nämä julmat perinteet ovat kiellettyjä Ranskassa ja Euroopassa, mutta joidenkin poikkeusten ansiosta muslimit voivat suorittaa verisiä rituaaleja … Olin ensimmäinen, joka tuomitsi tämän sivistyneelle maalle sietämättömän rituaalin arkaaisen barbaarisuuden.

Näyttelijän taistelu on päättäväistä ja se liittyy Ranskan islamisaation vastustukseen.

Uhkaavista viesteistä on ilmoitettu viranomaisille, ja nyt myös Ranskan salainen palvelu tutkii tapausta.

– Minulla on aina ollut rohkeutta kohdata pahin, enkä koskaan lannistu mistään uhkailusta, mutta varoitan ystäviäni siitä, että jos minulle tapahtuu jotain, se johtuu siitä, että olen taistellut loppuun asti, Brigitte Bardot korosti.

Lähde Il Giornale.

Tilaa
Ilmoita
guest
38 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
vesku

Nyt on NAAPURI RUOTSISSA TAAS UUSI KRIISI,,,VANKILASSA MURHASTA TUOMITUT ählyt OVAT OTTANEET VANGIN VARTIJAT,, ÅKEN ja HÅKANIN PARTAVEITSIN PANTTI VANGEIKSI, VAATIEN HELIKOPTERIA ja N. 20lle Vertaiselleen KEPAP-RIEKALE PITSOJA, LISUKKEINEEN,,, HETI,,,VOI HELVETTI,,,

Kata

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/panttivankitilanne-kaynnissa-ruotsalaisvankilassa/8196006#gs.70tqx0
Juu pitsaa ollaan vailla voihan jättekiva taas!Kahvihetki ei sitte riittänyt…

Kaino-Vieno Huttunen

Itse erosin Animaliasta, koska se on kieltäytynyt ottamasta kantaa halal-teurastukseen. Sen sijaan se on liittynyt rasismin vastaiseen rintamaan ja tukemaa näiden halal-teurastajien tuomista Eurooppaan.

Edes sanat eivät riitä kertomaan, mitä ajattelen tällaisesta. Eläimet ja heidän kärsimyksensä tässä saatetaan poliittiseksi pelinappulaksi. Jos tunnetaan kerran myötätuntoa eläimiä kohtaan ja rakastetaan niitä, miksi nevdaatetaan sitten mielivaltaisesti alttiiksi järjestelmälliselle kiduttaen tappamiselle. Ja miten niin tämän esillä pitäminen on rasismia ikäänkuin eläimelle aiheutuisi vähemmän kärsimystä mikäli siltä leikkaa kaulasuonet auki muslimi kuin sen tekisi kristitty tai ateisti? Tai jos halal-liha tuodaan Baltiasta, miten balttilainen lammas voi olla huonommassa asemassa kuin suomalainen? Jos ihmisetkin ovat ihmeellisellä tavalla yhdenvertaisia toteuttamaan kulttuurisia erityispiirteitä sulassa sovussa, vaikka ne eivät olisi yhteensovitettavia.

Lopullinen eroni Animaliasta tapahtui viime presidentin vaalien yhteydessä. Lehti haastatteli presidenttiehdokkaita ja lätkäisi Laura Huhtasaaren haastattelun jatkoksi huomautuksen, että emme hyväksy eläinten hyväksikäyttöä poliittisiin tarkoitusperiin. Huomiotta jää, että islam on myös poliittinen tekijä ja samalla halal-teurastaminen on poliittisen vallan käyttöä etenkin, kun se asettaa eläimet myös juridisesti eriarvoiseen asemaan.

En äänestänyt Laura Huhtasaarta, koska hän on Päivi Räsäsen kanssa meistä seksuaaliminoriteeteista samalla linjalla. Vaikka molemmat puolustavat myös oikeita arvoja ja asioita. Animalian toiminta oli minusta räikeän poliittista, vaikka he itse väittivät minulle toista. Poliittista ei ole ainoastaan asettua yhden ehdokkaan puolelle, sitä on myös asettua yhtä vastaan.

John Quiman

Islamilainen käsitys demokratiasta on yhteneväinen ns. suvaitsevaisten suvaitsemattomien idelogian kanssa. Demokratia tarkoittaa heille sitä, että kaikki ajattelevat ja puhuvat kuten heille sopii. Muu johtaa tavalla tai toisella yhteiskunnasta poissulkemiseen.

Anonyymi

Samaa sakkia kuin vihervasemmisto kaikkialla Euroopassa, toisin ajattelevat pitää hiljentää, tavalla tai toisella. Maailman tunnetuin kasvissyöjä ja kansallissosialisti Aatu oli myös hyvää pataa muslimien kanssa, yhteinen vihollinen eli juutalaiset yhdisti näitä sekopäitä.

Prozac

Himmlerhän piti koraania mukana matkoillaan. Mikäs se oli heinrichin koraania selatessa, kun muhammedin kanssa yhteinen vihollinen.

Curve Bell

Matumigraation takapiruihin kuuluvat luultavimmin arabien öljyraha, vallankumousromantinen vihervasemmisto, halpatyöhaukat sekä sodankäynnin ja sen jälleenrakennuksen tilintekijät,.

John Quiman

Listaan saa lisätä Soroksen ja varmaan muitakin upporikkaita, kuten Zuckerbergin ym.

BB is the best

Upea nainen! Nykyään on vain titityy ties mitä naisoletettuja suurimmaksi osin, eikä oikeita naisia.

juha II

Vieläkö tuo elää? No, ei elä kauaa.

Barbaarisia tapoja

On erinomaista että nuo huomaavat etteivät ole tervetulleita barbaarisine tapoineen tänne. Täälä lännessä on kehitytty sitten 600 luvun ja täälä eletään sen mukaan.
Jos nuo haluaa toimia niinkuin toimii, niiden pitää mennä sellaiseen maahan jonka lainsäädäntö sallii keski-aikaiset rituaalit.

John Quiman

Hehän eivät ole siirtolaisia, vaan valloittajia. Siksipä ei kohdemaan lainsäädäntö kiinnosta, vaan se pyritään muuttamaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kauko Aalto

Olen saanut jäähyt, kun olen puhunut miehittäjistä, siinä yhteydessä kun unissäkävelevät idealistit puhuvat « pakolaisista » ja « turvapaikanhakijoista », nyt uutena kategoriana ovat siirtolaiset, mutta yhtä kaikki, konkistadoreja hekin ovat.

John Quiman

Jo Gaddafi sanoi aikoinaan, että muslimit saavat Euroopan ampumatta laukaustakaan. Ei tarvitse muuta kuin saada riittävästi muslimeja Eurooppaan ja sitten lisääntyä runsaasti. Turha uskoa, että Gaddafi olisi ainoa, joka pohti tuohon tapaan.

Eiku

Tämä on huomenna valtamedian ykkös uutinen. Haastateltavana kansalaisia, jotka sanovat, että islam on kiellettävä. Jne.

John Quiman

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Siksipä se ei ole totta, vaan uneksintaa, valitettavasti.

Vegaani

Eläinten oikeuksien puolustajat ovat usein näitä suvaitsevaisia, he eivät uskalla kritisoida muslimien eläinrääkkäystä koska haluavat olla suvaitsevaisia muslimeita kohtaan.

John Quiman

Uhrihierarkian huipulla olevia ei voi kritisoida mistään. Pitää vain tunnustaa oma syyllisyytensä uhrihierarkian huipulla olevien kärsimyksiin ja tekoihin.

Irmeli

Eikö noille saada missään maassa kuria. Ja vielä miksi ihmeessä sivistyneet länsimaat paapovat näitä barbaareja maissaan ja hyyssäävät, sitä en voi käsittää. Koko ajan niitä vaan tulee lisää ja mikä kauheinta ylensä pelkkiä nuoria miehiä. Tämä uskonto ei kuulu tänne sivistyneisiin maihin ollenkaan. Sääli ja humaanisuus (hulluus) on mennyt liian pitkälle, mitä säälittävää näissä eläirääkkääjissä on en keksi yhtäkään syytä, miksi nämä ovat yleensä Euroopassa. Eikö Eurooppalaisilla ole mitään itsesuojeluvaistoa…vai ollaanko vaan niin tyhmiä. BB on hyvällä asialla (ollut jo vuosia) että ansaitsee kaiken tuen ja turvan, häntä uhkaavilta islamisteilta.

Ilkka Mänttäri

Katso ympärillesi. Euroopalla ei ole itsesuojeluvaistoa.En ole koskaan ollut kovin uskonnollinen mutta täytyykö eurooppaan tuoda tuollainen barbarismi ennen kuin ihmiset heräävät. Raamatussa on sata kertaa järkevämpiä ajatuksia miksi yhteisön olisi hyvä uskoa siihen (No ei varauksetta).Heräävätkö koskaan koska meillä on tuollainen yhteiskunnallinen tekijä kuin Vihreä liike.Tiedän mitä tuolle vihreälle liikkeele ja Hutisalolle pitäisi tehdä. Heidät pitäisi viedä autiolle saarelle jossa postivene kävisi pari kertaa vuodessa. Voisivat elää aika luonnonmukaisesti.Ei minua siitä voisi syyttää ihmivihamieliseksi.

John Quiman

Elintason ja rauhallisen yhteiskunnan pehmentämiä taidetaan olla. Ei osata edes epäillä huijatuksi tulemista, koska valtamedia ja poliitikot tekevät kaikkensa, jotta kiltisti käveltäisiin jonossa teuraalle.

Puolueeton

”Voisivat (vihreät) elää aika luonnonmukaisesti.”
Miten muka luonnonmukaisesti? Liikehän on elää luonnottomuutta korostaen ja tukien. Esimerkiksi tasa-arvolla paukauttaminen. Eriarvoisuutta ei käytännössä kielletä. Jo lapset ovat eriarvoisia saadessaan erilaisia numeroita osaamisestaan.

Anonyymi

Samaa mieltä. On käsittämätöntä, että vieraaseen valtioon voi lompsia ilman minkäänlaisia papereita henkilöllisyydestä sen veronmaksajien elätettäväksi vain lausumalla taikasanan ”asylum”. Vuonna 2015 kun toistaiseksi pahin invaasio Suomeen tapahtui, vain Venäjän puoleinen raja tukittiin, mutta Ruotsin puolelta tulleita kohdeltiin kuin piispaa pappilassa. Ei ole mitään epäilystä siitä, että ohjeet tulivat EU:sta, vaikka missään muuallakaan ei unionin ulkorajoja valvottu. Suomen nyt vaan kerta kaikkiaan oli pakko saada osansa monikulttuurin ja etenkin Lähi-idän kulttuurin ihanuudesta, koska yhtenäinen kansallisvaltio on päättäjillemme kauhistus. Siihen aikaan vihervasemmiston pilkkasana oli ”lintukoto”. Moni varmaan haluaisi sen lintukodon takaisin, aivan kuten ruotsalaiset ”kansankotinsa”.

Kata

No Brigitte on Ranskan suuri symboli(Ja Jumala loi naisen..mitähän tähän sanoo tämä nykyajan aakkosryhmittymä.. 🙂 ) jo 65 vuotta ainakin ja en usko että fransmannit tykkää tästä touhusta.
Mitä sanoo emmanuelle ja mummeli,saa nähä..varmaan vaan rokotepassia kysyvät Brigitteltä.
Toivottihan meän peeämmäkin oikein hyvää eidiä…uskomatonta.

John Quiman

Näistä näyttelijäsuuruuksista tuli mieleen norjalaisten kertoma:

”Ruotsista on tullut vain kaksi suurta asiaa ja ne molemmat ovat Anita Ekbergillä”.

Anonyymi

Vastenmielistä ja sairasta. Miksi Yle ei näytä tällaisia kuvia uutislähetyksissään, vaikka muslimien suuri kansanjuhla on kyseessä?

Anonyymi

Siis Sanna Marinko toimi näin?

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=QNf3D-5L-eo
Tämä juhla siis päättyy kyseiseen ”juhlaan”josta ei saanut laittaa linkkiä koska meni ”odottaa hyväksyntää”…semmoista meillä,suomalaisuuden päivänä….

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl
John Quiman

Kappas vaan, kun saanut tuo video olla tuolla jo vuoden päivät. Ihan hyvä katsaus normaaliin islaminuskoisten käsitysmaailmaan. Hyvää shariaa vaan.

Kata

Vastasin sulle mutta meni osastoon ”odottaa hyväksyntää..”Hohhhoijaa…

Kata

Järkyttävää….tuota se integroituminen..ei se taia onnistua ihan ens syksynä…kään.

John Quiman

Pitää alkaa sopeutua ajoissa, jotta ei voi pahoin, kun tuonkin aika koittaa.

John Quiman

Vasemmistolaisten mielestä tuo muistuttaa mm. ihanaa Neuvostoliiton ja Kiinan kommunismia, jossa vääräuskoisia kylvetettiin niiden omassa veressä. Käy kuin vanhojen hyvien aikojen symbolista.

juu

Todennäköisesti Brigitte joutuu syytteeseen jostain islamofobiasta. Euroopassa kun on yksi suojeltu uskonto josta ei saa mitään negatiivista sanoa.
Niin rauhallinen uskonto että on taas kadut maailmalla täynnä eläinten verta kun juhlivat täydessä euforiassa eläinten kidutusta.

John Quiman

Tätäkään ei kerrota valtamedian uutisissa suomalaisille. Ilmeisesti totuuden kertominen tässäkin tapauksessa katsottaisiin kiihotusrikokseksi.

Beebee

Brigitellä on jo useampi tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Enimmäkseen muslimeja koskevista jutuista, ja yksi liittyi homoihin.

Ilkka Mänttäri

On siis henkisesti terve.