Kotimaa Politiikka

Olli Immonen: ”Laittomat säilöön ja lukko oveen!”

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen. Kuva Eduskunnan kuvapalvelu.
Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen ryöpyttää kokoomusta ja sinisiä kansallisen turvallisuuden heikentämisestä.

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) ja kansanedustaja Simon Elo (sin.) hokevat kilpaa sitä, miten laittomasti maassa oleskelevia ei voida ottaa Suomessa säilöön, koska se maksaa, perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kirjoittaa Facebook-sivullaan.

– Ei hyvää päivää sentään! Nyt on kyse suomalaisten turvallisuudesta, ja tällä asialla ei pidä leikkiä. Sisäministeri on itsekin myöntänyt, että osa laittomasti maassa olevista voi radikalisoitua. Paljonko yhteiskunnalle tulee maksamaan, jos Suomessa tapahtuu jälleen terrori-isku? Kyse on yhteiskunnan turvallisuudesta, ennaltaehkäisystä ja varautumisesta pahimpaan. Kyse on suomalaisten suojelemisesta, Immonen muistuttaa.

Kansanedustaja muistuttaa, että säilöönotolla karsitaan vetovoimatekijöitä ja helpotetaan laittomasti maassa olevien palautuksia lähtömaihinsa.

– Säilöönotto luonnollisesti maksaa, mutta se on investointi, joka karsii kuluja jatkossa, koska sillä nimenomaan karsitaan maahanmuuton vetovoimatekijöitä. Elintasopakolaiset eivät tule Suomeen, jos he tietävät joutuvansa säilöönotetuiksi kielteisen päätöksen saatuaan, Immonen toteaa.

Laittomat säilöön ja lukko oveen! kansanedustaja Olli Immonen painottaa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit