Kotimaa Politiikka

Olli Immonen: Suomi on nykyään monikulttuurinen maa, ja sen ovat suomalaiset saaneet huomata viime kuukausien aikana

Olli Immonen.
Perussuomalaisten kansanedustajan Olli Immosen mukaan Suomesta on kovaa vauhtia tulossa pääministeri Juha Sipilän ihannoima monikulttuurinen maa.

Vuonna 2015 Juha Sipilä kertoi olevansa valmis antamaan kotinsa turvapaikanhakijoille. Hän sanoi haluavansa omalla toimellaan osoittaa vastuunkantoa ja sitä, että Suomi on monikulttuurinen maa.

Perussuomalaisten toisen kauden kansanedustaja ja tämän kevään eduskuntavaaliehdokas Oulussa, perussuomalaisten Olli Immonen toteaa Facebook-sivullaan, että ”Suomi todella tätä nykyä on monikulttuurinen maa”.

– Sen ovat kaikki suomalaiset viimeistään kuluneiden viime kuukausien aikana saaneet huomata. Sitä ei edes Sipilän tarvitse meille enää erikseen vastuuttomilla teoillaan osoittaa.

– Luulen, että monet suomalainen haluaisivat takaisin sen ei-monikulttuurisen Suomen, jollainen Suomi oli pitkälti aina 1990-luvun alkuun saakka. Ne harvat maahanmuuttajat, joita maastamme tuolloin löytyi, olivat pääasiassa varsin hyvin sopeutuneet suomalaiseen yhteiskuntaan.

Monikulttuuri on tehnyt monista maailman maista lähes asuinkelvottomia

Immosen mukaan monet hyvät asiat ilmenevät ainoastaan yhtenäiskulttuurissa, ja näitä ominaisuuksia harvoin tavataan monikulttuurissa.

– Tietyt ominaisuudet, kuten yhteisöllisyys, luottamus kanssaihmisiin, hyvät käytöstavat, turvallinen elinympäristö, yhteiset toimintatavat, kyky luontevasti tulkita toisten ihmisten viestintää, tasa-arvo, suvaitsevaisuus, luottamus demokraattiseen päätöksentekoon sekä yhteisesti jaetut käsitykset oikeasta ja väärästä ilmenevät ja toimivat vain yhtenäiskulttuurissa, eivät monikulttuurissa.

Monikulttuuriin kuuluvat ominaisuudet puolestaan ovat tehneet monista maailman maista lähes asuinkelvottomia, ja myös Suomi on kovaa vauhtia ajautumassa maaksi, jossa reaalimonikulttuuri vallitsee.

– Identiteetiltään ja kulttuuriltaan sirpaloituneissa yhteiskunnissa nämä tärkeät arvot ja ominaisuudet eivät toteudu yhtä hyvin ja lopulta ne korvautuvatkin yksilökeskeisyydellä, epäluottamuksella kanssaihmisiin, turvattomuuden tunteella, alhaisemmalla onnellisuuden tasolla, suvaitsemattomuudella, uskonnollisella ja ideologisella ääriajattelulla, etnisellä nepotismilla sekä erilaisilla konflikteilla. Edellä luetellut asiat ovat todistettavasti tehneet monista maailman maista ja alueista lähes toivottomia paikkoja elää.

– Esimerkkinä tällaisista alueista voidaan mainita vaikkapa Etelä-Afrikka ja nykykehityksen jatkuessa pian myös Suomi, kansanedustaja Olli Immonen muistuttaa.

Lähde Olli Immosen Facebook-sivu

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa