Kolumnit

Onko vihreillä suuri sydän pedofiileille?

Kuva Shutterstock.

… ja yhtyvätkö vihreiden ja islaminuskoisten aatemaailmat lapsiseksin osalta?

Saksan vihreät olivat 80-luvulla sekaantuneet pedofiliaan vahvemmin kuin oli uskottu. Die Welt -lehden vuonna 2013 julkaiseman artikkelin mukaan  Vihreä puolue ja sen parlamenttiryhmä rahoittivat suoraan homojen, pederastien ja transseksuellien valtakunnallista työryhmää (Bundesarbeitsgemeinschaft Schwule, Päderasten und Transsexuelle), joka puhui avoimesti lapsiseksin laillistamisen puolesta.

Työryhmän kiertokirjeissä, jotka päätyivät myös puoluekeskukseen, oli osittain kuvituksena vähäpukeisia poikia tai piirroksia alastomista lapsista.

Silloinen työryhmän jäsen Kurt Hartmann kertoi, että vihreät olivat valtakunnallisessa politiikassa pedofiilien ainoa toivo. Se oli ainoana puolueena ajanut seksuaalivähemmistöjen asiaa pitkällä aikavälillä.

Eräässä laajalle levinneessä uskonnossa pedofilia ei ole tavaton ilmiö. Islamilaisten profeetta Muhammed meni naimisiin 6-vuotiaan tyttölapsen, Aishan kanssa ja harrasti seksiä lapsen kanssa tämän ollessa 9-vuotias.

Profeetan antama käyttäytymismalli on islamilaisissa maissa laajalle levinnyt. Muun muassa Lähi-idän maissa nuoria tyttöjä pidetään haluttavina ja miehet voivat laillisesti tyydyttää tarpeensa lapsiavioliittojen avulla.

Tähän tarpeeseen on jopa kehitetty tunnin avioliitot, jotka ovat islamilaisen lain, sharian, kanssa yhteensopivia. ”Avioliitto” 9-vuotiaan tytön kanssa ei islamin lakien mukaan ole mikään ongelma.

Onko tässä syy, miksi vihreät kannattavat raivokkaasti maahanmuuttoa Eurooppaan islamilaisista maista? Yhdistääkö lopulta suhtautuminen lapsiseksiin vihreitä ja Muhammedin perinteen jatkajia?

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa